Ahojte. Neviete ci moze byt susicka aj na balkone ? Musim prestavat izbu kde teraz je a uz sa mi tam nezmesti
@kikus48 v návode máš napísané do akých vonkajších teplôt je možné sušičku používať....určite musíš mať zasklený balkón....
Zapni susicku v -16 a uvidis co sa stane... ale kedze susicka jendraha, tak zapni nieco lacne... ani pc ked donesies z vonku, tak nezapinas hned, lebo ho odpalis... pokial ju nebudes pouzivat, tak vonku ju mozes mat, pobprestavbe ju strcis dnu a pockas kym sa zohreje a moues susit...
5 - 35 st. Myslite ze to pojde? Nechcem ju pokazit
Ja by som to neriskovala.
Este by som mohla do kupelne. Ale pracka je len 40 cm. Takze by som musela asi urobit skrinu aby sa dala dat na pracku. Len sa bojim ze ked pracka vytecie je po skrini. A neviem.ci 60 cm hlbka by stacila - viac miesta tam nie je
Dakujem za rady
My mame chladnicku na zasklennom balkone a v pohode uz je tam 6rokov
Nedala by som ju ani za nic na balkon.
Kocky, nepotrebuje nahodou susicka privod vody, resp. jej odvod?..pytam sa preto ze tuez sme riesili dilemu najst miesto na susicku a ako citam tak poniektore ju mate aj v priestoroch kde ten odvod vody asi nie je...(napr. spalna)
zeny susicka nepotrebuje pristup a odpadu???Ja susicku nemam len rozmyslam, ze keby som kupila ci sa to nejako montuje ci kde ta voda odteka
@svetlana35 potrebuje len elektriku .. vodu vylievas po niekolkych suseniach
@kikus48 super o dovod viac ju kupit 😀
Ani ja by som to neriskovala. Neviem si predstavit, ako by v mrazoch kondenzovala vodu. Ak by to nahodou aj prezila, spotreba elektriny by bola asi sialena.
Moji rodicia maju zaskleny balkon a v nom susicku,su velmi spokojni.
@kikus48 co tak si kupit novu pracku ktora je taka ista ako susicka dat nad nu original medziniel..nepotrebujes ani skrinu..a taka pracka ktora vyteka...na co ti taka je ?
@lavieenrose ano je to riesenie. Ale susicka je nova , bezproblemova, 2r, stala ma 600 e. Nukala som ju takmer za polovicnu cenu a nik nechcel kupit. Musela by som predat aj pracku. Na balkon nepojde isto. Nevedela som ake teploty znesie preto som sa pytala.
Ja by som to momentálne neriskovala v týchto teplotách ☹
@wind123 My máme kondenzačnú a nepotrebuje, stačí jej len elektrina. Voda sa zbiera do nádobky ktorá sa následne vyleje 🙂
@lavieenrose pracka vytecie koli filtru v stene ze sa upcha _ neviem.cim to je ...ale tiez sa zatial nepokazila ... no neviem ... musim toho vela zriesit a na rodicovskej penazi az tak nie je ... preto hladam schodne riesenie .. moj prvy napad bol ten co si navrhla
Je ten balkón zaskleny?ak áno, tak moze