Ahojte baby tak zajtra budú či nebudú otvorené obchody? Vďaka
Budú otvorené- 1-september už nie je deň pracovného pokoja
Vsak budú
Ahoj baba. My tu mame otvaracie hodiny vsetkych obchodov v pamati. Co tak byt samostatna a najst si na internete o konkretnom obchode ci bude otvorene? Nedokazes to?
@really8 tak kočka hľadala som to, mama vraví že nebudú a ja že budú a na Google kaufland ukazuje že možné zmeny otváracích hodín keďže je sviatok. Tak si vyber ✌️
Tak skus nekukat google ale stranku kaufu. Len taky tip do buduceho zivota a uplne zadarminko. Ak by mali zavrete ale upracenu otvaraciu dobu urcite by to tam uviedli. Kocka.
Píšu štátny sviatok NIE deň pracovného pokoja
@really8 nerob sa dôležitou 😄🙈
ja tam vidím napisane, že je otvorené
https://www.otvaracie-hodiny.sk/obchod/hypermar...
@janai1 ďakujem
Zajitra sú všetky vatsie obchody otvorené ,niektoré baby písali že pracujú v Lidli a budú zatvorené ale boli to menšie mestá .
Najsociálnejšia vláda v galaxii na čele s divadelníkom z Handlovej vám sviatok 1.9. zrušila. Zvykajte si, že prvý september už nie je dňom pracovného pokoja.
Nerob sa sprosta😀🙈
Och bože, zase táto otázka? 🤦♀️
@really8 čo vám dnes baby je? 👍😅 Ja sa dnes iba smejem pri vás. Chlap mi vraví,že aj on chce ...🤣
@really8 správaj sa tvojmu veku primerane 😉
@domka222 áno nemôžem?
Je to tu u nás síce sviatok, ale nie je to deň pracovného pokoja - aspoň tak mi to bolo prezentované.. je to síce ojedinele, ale u nás je možné všetko 🤪
A áno, obchody sú otvorené.. viem to z prvej ruky - pracujem pre jeden obchodný dom a zajtra je normálne smenovka bez sviatku, tj normálne tam ľudia budú pracovať.. našťastie ja mám voľno tento vikend..
@really8 nerobí sa, je
@vsetkounas a ktoré menšie mestá sú zatvorené čo sa Lidla týka ? Veď zajtra je bežná nedeľa a tu má Lidl otvorené od 8:00 do 20:00
@danica2711 aj ty správaj sa primerane k veku, normálne som sa pýtala a prosím si aj normálnu odpoveď resp
@danica2711
@really8 je vám lepšie že ste si rypli?
Autorka a sa čuduješ? Už pomaly od pondelka na MK skoro každý deň, či bude otvorený obchod. Ešte že 1.9 nevychádza na pondelok,lebo to by boli aj otázky, či sa ide do školy a roboty vlastne.
@domka222 to sa môžeme tešiť na budúci rok 🫢🤦♀️🤣
Ty sa spravas primerane? Lebo tipujem to tak na 8-10 rockov. Pripadne 65 plus. Prepacte ak som urazila niekoho v tejto kategorii kto vie pouzivat internet aj na nieco ine ako zakladanie tem s trivialnymi otazkami na konovi.
A autorka nie je mi lepsie. Je mi smutno z toho, ake mame neskutocne moznosti, pristup k neuveritelnemu mnozstvu volne dostupnych informacii a vzdy sa najdu individua ktore si nie su schopne ani zistit otvaraciu dobu. Zamysli sa nad sebou.
@domka222 tak sorry nie som každý deň na mk
@really8 ešte raz, pýtala som sa normálne a čakala som aj normálne odpovede, keď nemáš čo k tomu dodať resp nevieš nechceš poradiť tak chod ďalej nie ty si musela rýpnuť. Je ti lepšie? Dvihlo ti to viac ego? Keď nemám čo povedať tak prečo treba i tak vŕtať??
no, už len teba sme tu potrebovali, aby nás mal kto vychovávať, ako sa máme správať...a to, že na konci stránky, kde sme ti v x komentároh napísali, ako si otváracie hodiny zisťuje svojprávny človek napíšeš "pýtala som sa normálne", svedčí o tom, že nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku...
Budú, supermarkety určite. Lidl, Tesco, BILLA... sú podľa novej legislatívy otvorené a ostatné môžu byt tiež.