Sú v nedeľu otvorené alebo zatvorené obchody?
otvorené, normálne bežná nedeľa to bude
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Všetko je otvorené normálne, každý deň 400 x tá istá otázka 😂
😂 koľko tém do nedele ešte môžeme očakávať na túto otázku?
Tak ono donedávna bol 1.9. sviatok, tak sa otázke až tak nečudujem...
@hefo ono to sviatok je aj naďalej 😉
o rok budú tieto otázky znova, lebo 1.9. bude v pondelok, len či ísť alebo neísť do roboty 🙂
A to sa pripravte na tie témy a otázky, keď padbd 1.9. na bežný deň v pracovnom týždni. Koľko žien bude zmätených, či má poslať dieťa do školy. 🙂
@klarissa25 No, hej, keď to už chceme brať takto hnidopišsky, tak hej.
Každopádne sám štát má v tom bordel:
Na https://www.vlada.gov.sk/statne-sviatky/ sa píše len o 28.10., že nie je dňom pracovného pokoja...
1.9. by mali byt zatvorene kedze je to statny sviatok.
zatvorené, je štátny sviatok...
@tykat
@micusa2222 nie je to deň pracovného pokoja, nakoľko to zmenili, takže všetko otvorené. Keby to nevychádzalo na nedeľu, idú všetci normálne do práce aj do školy
@tykat
@micusa2222 dobre rano, 1.9. uz nieje den pracovneho pokoja, takze vsetko funguje ako v beznu nedelu, a dalsie roky ked pripadne na bezny den v tyzdni, tak tak isto vsetko funguje ako bezne. Takze buduci rok 1.9. deti prvy den do skoly, a dospeli normalne do prace.
u nás zavrety aj lidl aj billa,aj jednota.
@alickapusinka no to ťažko
@alickapusinka a kde je to u Vás? Lebo lidl uvádza otvorené
@alickapusinka prečo píšeš bludy ? Všetky veľké reťazce sú otvorené
@klarissa25 bludy pozri si lidl turčianske teplice a potom ma obivňuj asi viem kde žijem bývam som normálna.A vyprosim si aby mi nejak handra písala sprostosti.
@sasa1310 pozri si lidl turčianske teplice
@alickapusinka tak sem hod link prosím ta na to...
@alickapusinka pozri si akýkoľvek lidl otvaracie hodiny..všetky tam majú napísané zatvorené...ale zatvorené nebude 😉 tak prosím naozaj nepíš bludy...
@alickapusinka
tak potom váš Lidl to nepochopil 🙈
@mondolina ale pochopil..ale ITckari to zatiaľ nezmenili.
@klarissa25 darmo ma presviedčaš cez víkendy chodm im vykladať tovar asi viem.Ja sa riadím tým čo je napísane a čo bolo od vedúcej povedane nieč o povieš TY.
Otvorene