Dobry den. Prosim vas, su tieto saty vhodne na pohreb? Nevadi ze su kvetovane?
Sú.
Podla mna su vhodne, uprimnu sustrast.
Ja by som si ich na pohreb nedala.
absolutne NIE
Za mňa nie.
Nie. Podľa mňa sa tie farebné kvety absolútne nehodia.
Ak ich nemáš veľmi krátke tak môžu byť
@tessa2299 keby som videla na pohrebe ženu v takých šatách (primerane dlhých), tak sa nad tým nepozastavím. chvíľu ma zmiatli tie fialové kvety, ale na pohľad prevláda čierna vyjadrujúca smútok. takže áno, hoci ja osobne by som si ich nedala, nevadili by mi na inej osobe, nebrala by som to ako nevhodné
kup cele cierne
asi zalezi, v akom vztahu si bola zo zosnulym. ak by som bola v priamej linii, tak pre mna nie
Absolutne nie
nie.
Tiež by som si ich dala, nevidím na nich nič nevhodné. Inak, vždy keď som bola na pohrebe, šla som sa rozlúčiť so zosnulým, absolútne som neriešila kto má čo na sebe.
Ak by som potrebovala šaty narýchlo a iné nemám, tak áno. Ak by som iba išla kupovať, tak radšej celé čierne
Uplne v pohode.. keby si videla ako sa "vymodili" niektori ludia na dedkovom pohrebe🤦♀️ ako keby si zo zahrady alebo kupaliska odbehli (nie len stari dedovia, ale aj mladi)
@marisoul17 presne tak. Nejdeš tam na módnu prehliadku. Nikdy som neriešila,čo mal kto na sebe. Čo už je toto za zvyk riešiť.🤦 Aj keby tam v rifliach prišli. Hlavné je,že sa prišli rozlúčiť.
Myslím si, že pokiaľ nie si úplne blízka rodina, tak môžu byť. Tie kvety majú tlmené farby, nie sú až také výrazné.
Ja by som si ich v pohode dala na pohreb a k nim asi dala cierne silonky
podla toho kto umrel, a k blizka rodina, asi nie....ak nejaka vzdialenejsia, tak uplne kludne
zavisi od zvyku, kde bude pohreb. v meste sa oblecenie tak neriesi, v zime su bezne farebne bundy atd., ale aj cez rok boli ludia len tmavsie slusne obleceni.
bola som na pohrebe v manzelovej rodine na dedine, tam sa moze na pohreb iba cierna alebo s bielou v kombinacii, ziadna farba. ja som mala na krk tenucku hodvabnu satku, ale bola farebna, tak mi ju zakazali. inak som bola cela v ciernom. na pohrebe naozaj nemal nikto na sebe ziadnu inu farbu ako ciernu, prip. s bielou.
Podľa mňa nie
@tyrkysova_kobyla hej hej, hlavne ak je pohreb zajtra, treba si dať čierne silonky
@tessa2299 ja myslím,že vhodné sú, mne by kvety nevadili a osobne som toho názoru,že nie šaty vyjadrujú smútok.