Stratená zásielka na pošte

domi2101
14. sep 2018

Ahojte chcem sa spýtať či ste už mali skúsenosť že vam pošta stratila zasielku. Nikdy som nemala takyto problem, len teraz mi mal prísť v utorok/stredu balik a nic. Tak ma zaujíma či sa treba ísť spyat na poštu ci to tam nieje, lebo je dost možné že mi nedali žltý listok. Bola to obyčajná zasielka, je to našťastie len nejakých 6 € ale aj Tak by som sa ktomu rada dopatrala. Dakujem 🙂

rajona
14. sep 2018

@domi2101 Zásielku, ktorú nebolo možné doručiť adresátovi, ani vrátiť odosielateľovi nájdete v takzvanej Poštovej ohlasovni a úložni, a to až v Trnave, odkiaľ si ju môžete vyžiadať. Nesmiete však premeškať termín: "Zapísané zásielky zostávajú v Poštovej ohlasovni a úložni jeden rok. Tie, ktoré majú vhodný obsah, potom putujú do dražby. Všetky obyčajné listové zásielky sa uschovávajú tri mesiace a následne sa skartujú," dodáva Dorčáková.
skuste napisat mail do ohlasovne pripadne zavolat aby vam to dohladali 🙂 vela stastia

babi81
14. sep 2018

@domi2101 ja som posielala jednej mamicke minuly tyzden a tiez sa stratil uz som to dala na reklamaciu

pininka
14. sep 2018

Aj mne stratili minuly mesiac, tiez sa mi to stalo prvykrat a bola som na poste spisat reklamaciu, uviedla som pribliznu sumu veci ktora tam bola. Po dvoch tyzdnoch mi dosiel list ze ano, chyba je na ich strane, vratili mi tie peniaze.

domi2101
autor
14. sep 2018

@babi81 a posielali ste obycajne či doporučene?

domi2101
autor
14. sep 2018

@rajona ďakujem, skusim ☺

babi81
14. sep 2018

@domi2101 posielala som balik, normalne

domi2101
autor
14. sep 2018

@pininka a zasielka bola obycajna ci doporucene? Neviem ja som nikdy nemala takýto problem dokonca nasa postarka mi balik doruci aj vecer ked pridem z prace.. nebola to nejaka velka suma ale tak aj tak..

pininka
14. sep 2018

@domi2101 tiez som ostala prekvapena, a jednalo sa o 26eur. Posielala som to pre istotu doporucene. Ked som si pozerala stav zasielky cez net stale pisalo ze je v procese dorucenia, tak neviem kde to zapatrosili.

stanik_67
14. sep 2018

tiez sa mi to raz stalo ale bolo to uz davnejsie. isla som na postu a po nejakom tyzdni sa bali zahadne nasiel. no bola som tomu rada, kedze to bol balik za trochu viacej penazi ako tej tvoj. byt tebou idem jednoznacne na postu sa spytat

senta_sofia
14. sep 2018

@domi2101 da sa napisat ziadost o vydanie zasielky, koncia vacsinou na ulozni v Trnave, v postovych podmienkach mas nalezitosti aj adresu

babi81
14. sep 2018

@pininka to iste mne teraz, dala som to na reklamaviu tak uvidim co a ako

sweetka
14. sep 2018

mne sa toto stalo velakrat ze mi nedali do schranky zlty listok s oznamom tak som sa bola popytat na poste a vzdy mi ho nasli chyba bola na strane postara

jeltica
14. sep 2018

Ak to bolo poslane doporucene tak by mal byt k nemu priradeny kod a cez ten sa da cez internet pozriet kde by sa mal balicek nachadzat. Ak bola poslana obycajne tak potom sa skusit ist jedine opytat na postu ci ho tam nahodou nemaju a ak tam nic tak nech ide este na svoju postu odosielatel, mozno odtial este ani neodisla a stratila sa tam

domi2101
autor
14. sep 2018

Dakujem baby skúsim sa spytat u nas na poste ci nahodou len postarka nezabudla dat zlty listok do schranky a ked tak potom skusim tu Trnavu. Dakujem ☺

ukulela
14. sep 2018

@domi2101 mohli zabudnut dat lsitok/alebo sa stratil/ alebo nedala si to poslat len na postu? ze ani listok nepride a len na poste sa to objavi?

domi2101
autor
14. sep 2018

@ukulela nie dala som to obyc. zasielka, ziaden balik na postu ani nic..

ifava
14. sep 2018

Ked to bola obycajna zasielka tak jedine sa ist opytat na tu postu 🙂 Drzim palce

zuzanar2
14. sep 2018

Baby aj obyčajná listová zásielka sa dá reklamovať. Reklamuje sa nedoručenie zásielky. List musia dohľadávať buď na pošte alebo v ohlasovni, teda pokiaľ ho niekto nepotiahol, čo začína byť na pošte trend. Takže nedajte sa pri okienku na pošte odbiť a žiadajte si spísanie reklamačného listu.

domi2101
autor
17. sep 2018

Tak zasielka sa nasla ale trocha inym sposobom. Pani mi totiz tvrdila ze uz 7.9. odoslala balik. Dnes mi prisiel a na baliku datum odoslania 14.9. a nie druhou triedou, ako sme sa dohodli ale prvou. Čiže vobec nebol stratený, pravdepodobne ma len oklamala, pritom viac ako 200 pozitivnych hodnoteni mala, bola som prekvapena, asi nieje hodno verit ani pozitívnym hodnoteniam.

babi81
17. sep 2018

@domi2101 dolezite ze sa nasiel moj je stale strateni na reklamacii :( maju 30dni na vyjadrenie uz presli 2tyzdne od podania a tyzden od reklamacie a nic nove, aj pani ktorej som posielala sa bola pytat a nic balika niet

babi81
17. sep 2018

@domi2101 dolezite ze sa nasiel moj je stale strateni na reklamacii :( maju 30dni na vyjadrenie uz presli 2tyzdne od podania a tyzden od reklamacie a nic nove, aj pani ktorej som posielala sa bola pytat a nic balika niet

sasesoe
17. sep 2018

@domi2101 ja som sa bola pytat na poste, ci by mi pozrela vzadu, ci tam nie je nieco na moje meno a naslo sa. Ked povies, ze balik, tak pozrie do pocitaca a nenajde, ked to nebolo poslane ako balik. Cize pytat sa na zasielku. Mne sa to stalo, ked na zlty listok nenapisali,ze mam tam toho viac a nevydali mi vsetko a raz ani zlty listok nebol. No pani bola ochotna a vsetko sa naslo. Len nechodi mi to na najvacsiu postu. Skus sa ist spytat cim skor.

klaudia163
17. sep 2018

Tiež mi neprišla pošta. Objednávala som z fb stránky oblečenie pre syna v hodnote 12€, pani mi aj poslala číslo zásielky, aj screen kde je uvedené moje meno, adresa a číslo zásielky. Posielala minulý pondelok, u nás na pošte ho hľadali a nič. Keď pozriem cez sledovanie zásielok tak mi vyhodí že číslo neexistuje.... teraz mi pani čo posielala balík nemusí veriť, že ho nemám. Avšak ja nemám ani € ani balík.....

rozpravocka
17. sep 2018

mne sa to stalo viackrat 🙂 kedze so susednou dedinou mame rovnake postove cislo a aj nazov nasej ulice 🙂 raz sa mi dokonca stalo, ze mi obycajna zasielka dosla po 2 rokoch od odoslania 🙂 a raz som si objednavala plavky doporucene, nedosli.. tak sme spisali reklamaciu, posta vratila peniaze, firma mi zaslala druhe plavky.... a o rok a pol mi prisla povodna zasielka 🙂 takze na Slovensku sa stat moze naozaj vsetko 🙂 Ale cislo na postu uz mam zapisane priamo v telefone, kedze tam volavam dost casto :D

radu_lienka
17. sep 2018

@klaudia163 akoze? cez systém sa da dokazat ze neexistuje poslete jej foto a moze si piskat, je to dokazatelne

kathy93
17. sep 2018

@klaudia163 toto je horší prípad. Mohlo sa stať že číslo na pošte nalepili ale nepodali. Posielala vám číslo zásielky odfoteny na podacom lístku? Ona by mala ísť zásielku reklamovať. Boli ste sa na pošte pýtať? V ich systéme im ukáže viac ako cez sledovanie zásielok. Robila som na pošte a nie raz sme hľadali zásielku. Ale stáva sa aj to že zo zásielky sa odlepilo podacie číslo a ďalej bola zásielka prijatá len ako obyčajná stane sa aj to a to uz systém neukáže keďže obyčajné zásielky sa neevidujú.

kathy93
17. sep 2018

@klaudia163 proste pokiaľ má dôkaz že to poslala a vy že ste nič nedostali tak to musí ísť ona vyreklamovat. Jednoducho vy to reklamovať nemôžete ona by vám mala vrátiť peniaze pretože jej tie peniaze vrátia...

tinka0000
17. sep 2018

Ak ide o obyčajnú zásielku, pošta ani nikto ju nenájde. A ani podľa mna sa s tým nebudu babrat.. Môj názor..
Lebo v dnešnej dobe k tomu takto pristupujú.
A obyčajná zásielka nieje nijako evidovaná.

radu_lienka
17. sep 2018

@tinka0000 obyvajna ok, nikto ju nebude hladat, je toho kvantum, ale doporucenu, musia

tinka0000
17. sep 2018

@radu_lienka doporučenu ano, ale citala som obyčajnú. Tak bud som zle prečítala alebo sa ospravedlňujem😊