Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
dik ze namna 😢
ahojte, už som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
takže čakáme vás 😀
Ahojte.... 🙂
ixi... prestaň aj ty už, veď si tu a hotovo 😀 😀 😀
tá endzi tu ešte nieje
ahoj Tinka 🙂
nechcela som nikomu ublizit ved to mas jedno..................
ixi..my to chápeme, tak prehoďme list a je všetko O.K. teraz sa ty mamina nestresuj a pekne tu s nami sranduj ako doteraz 🙂 🙂 🙂
dobry den 😎
ale vitaj endzi a čo ťa moja zlomilo 😀 😀 😀
co sa deje? 😕
Ahoooojte, co to vidim? Nova teeema? 😎
jaaa ti neviem zuzali....niekto ma odtial pekne vydekkoval 😠 😠 😠
ale ixi je smutná, lebo založila témy a my sme s tým nesúhlasili...tak ju ukľudňujem 😉
Veď ixi píš všade a my možno časom budeme tiež 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty rebeka kejlova jedna, co to robis??? 😠 😠 😠 takto dlho sa neozvat 😠 😠
ixiiii, to teda fakt....neblbni prosiim ta...ved o nic nejde...trdlo jedno 😉 😵 😵 😵
endti, ale vidíš, už vzorne píše do novej témy, očičko naše, nie ako ty, nezbednica 😀 😀 😀 😀 😀
tak endzi, čo budeš zajtra v zamknutej téme 😀 😀 😀
Takzeee,
veeeelmi blahozelam Labuske, Diorke aj Lubke k embryjkam 😵 😵 Dalej drzim palce 😵 😵
Zuzali k OPU 😵 😵 tiez dalej drzim palce
Kiki, velmi ma mrzi, ze ta takto posuvaju 😠 😠
V555-veeelmi ma to mrzi ☹ Nerozmyslala si nad tym, ze by si embryjka nedalana PK? Ved ked je menej ako 6 embryi ani to neodporucaju, uteba by sa im pacilo urcite viac 😉
tak caute kuriatka moje ... hlavna sliepka je tu hlasi sa ku kurniku
Kiki...ty si aká rýchla
Kejla, ďakujem ty tam v pondelok nebudeš???
Endzi, ty odkial vies moje cele meno? Rebeka Kejlova 😀 😀 😀 😀 A ja, ze som tu inkognito 😎
zuzali nie som, dosla som akurat dpo vedlajsej budovy k muzovi do firmy, lebo musel cosi ssurne vybavit tak som sa prihlasila tu ... 😀
😀 😀 😀 kejla... no vidíš, tá endzi vie všetko
endzi ty rebelka co tu robis revoluciu ???? chces pokarhanie od najvacsej sliepky?
akaaa som ja sikovna, co? 😀 😀 😀
Endzoslava jedna 😠 😀 😀 😀
hej rebeka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby takze odchadzam ... uz muz zavelil, ked pridem domov kuknem co vsetko ste popisali kuriatka
kiki, jaaa? preco???
kiki, ok ok....piiiiiii pi pi pi 😀 😀
halooo aj ja sa pridam 🙂