Bol to taký živý sen, najprv som videla jeho tvár a mal také krásne oči až mu žiarili, mama bola pri mne povedala som jej nech sa pozrie aký je krásny. Potom pristúpil ku mne, rukou mi zdvihol tvár a povedal mi, že mám rovnakú tvár ako moja mladšia sestra že sa strašne podobáme a usmial sa. Potom som s mamou sedela na posteli, pozerali sme sa na neho. Zrazu bol pri nás môj otec, mladšia sestra a pes. Všetci sme boli na posteli a Ježiš stál nad nami. Náš pes ležal a tiež sa na neho pozeral, spýtala som sa ho či mu páči nás pes, usmial sa na mňa. O nejakú chvíľku nám povedal, že všetko bude dobré. Natiahol ku mne ruku ja som mu ju pobozkala, potom sa otočil a odišiel.
Čo si o tom myslite? Mali ste už niekto takýto sen?
v mojom sne mal take teocha dlhsie vlasy trocha vlnite, tensie obocie a pery a oči neskutočne modro ziarive, tak cisty a krasny ako som ho videla. To dobro co z neho islo
Keď stal nad nami bol trocha vyssi no nie dva metre chapete, bol polonahy. mal tensiu ruku velku dlan, take dlhsie prsty. ale priemerne chapete, normalne. no neviem to tak opisovat stacilo mi to ako som videla jeho oči a usmev.
@diana0200 mozog si kombinuje a vymysla kadeco, ked som bola mladsia, mavala som neuveritelne sny.
@babulkomale áno to aj ja kadejake sny som mavala ako mladsia, aj nocne mory ze som sa bala spat. Ale to som mala asi 10-12 rokov.
@tora23 skúsim ti niečo vysvetliť....sú ľudia,ktorí po takom zážitku rozprávaju o tom celému svetu,sú ľudia,ktorí si to nechaju pre seba z rôznych dúvodov navždy,sú ľudia,ktorí to povedia po rokoch a len niekomu.Ja som ten tretí prípad a toto určite nie je forum,kde budem písať podrobnosti.Ten môj silný skoro celoživotný pocit,že si to mám nechať pre seba vysoko prevyšuje nad tým,že ma máš ty alebo hoc aj celý koník za blázna či klamára.Ja o tom viem,viem čo je pravda.Už ľutujem,že som tu s tým začala. len som chcela ,aby ľudia vedeli,že kontakt nebo a človek reálne existuje.
Pekné...a sú ľudia,ktorí mali nielen sen.