Ahojte,má niektorá skúsenosti so stránkou www.bbwardrobe.com ?
Dnes som odtiaľ na skúšku objednala ci aj príde. Dám vedieť potom.
@sindas dufam ze ti to pride,potom napis 🙂
@andika3331 dúfam aj ja... Preto som objednala len jednu vec na skúšku. Určite dám vedieť...
Ahojte. Prosím Vás, ako sa dá dostať k zaplateniu? Ja som si dala veci do košíka ale nikde tam nie je úhrada. Mne tam dáva len možnosti: Aktualizovat košík, Pokračovať v nákupe alebo odhlásiť sa. Iné nič, neviem prejsť k platbe. Ďakujem za rady 🙂
bubu246 teraz som to skusala a ked das odhlasit sa tam budes vediet pokracovat v platbe 🙂
nie je to doveryhodna stranka: https://www.scamadviser.com/check-website/bbwar...
@andika3331 Ďakujem pekne za radu 🙂
Ja som nakoniec neobjednala na zaklade negativnych recenzii. Ked vam tovar dorazi, bola by som vdacna za info. Dakujem
Ja som sa uz aj odhlasila a prihlasila a stale nemam moznost to zaplatit a odoslat objednavku. Tiez som chcela jednu vec objednat na skusku.
@piip
@sindas
prosím, daj vedieť ako to dopadlo. ďakujem!
Daj odhlasit sa a posunie ta to k platbe
Tak ja som dnes vyskúšala, objednala som čiapku za 1,60€ takze to ma nebude až tak hnevať len nech mi ostanú peniaze na úcte 🤦🏻♀️ Ale neprišlo ani žiadne potvrdenie objednávky na mail ani nič nemám
To vám nie je vôbec podozrivé že sumu len za blokujú reálne neodíde a nemáte ani potvrdenie v maili? Potom neplačte až vám z účtu zmiznú všetky prachy.
Mne normálne stiahli peniaze 🤷🏻♀️
Naozaj sa žienky nebojíte zadavat údaje z karty? Však vam to hocikedy môžu zneužiť.
baby dajte vedet ci dosiel tovar pls
@andika3331 Dakujem pekne! Uz je to zaplatene, som zvedava, ci nieco aj pride...
Mne tiez akurat vcera vybehla tato stranka, veci pekne, lacne len nejaka divna, zsplatit sa neda, ucet som vytvorila a prihlasit sa neda, ani ziadny mail o registracii
tiez som.zvedava, dajte vediet, tie co ste o jednali. podzrivo lacne a adresa firmy este viac 🙂
Sú to všetko podvodné stránky. Tam, kde je na mieste ,,,kontaktujte nás" iba mailová adresa a v mieste kontaktu nie je žiadna konkrétna adresa so sídlom spoločnosti, ide o podvod. Zvyčajne všetok tovar majú, vo všetkých číslach....
No co baby aj niektorej už niečo prišlo z tej stránky?
pridam sa, aj ja som zvedava ci vam to pride, dajte info potom 😊🍀😎
No tak, ja by som odporúčala tým čo to zaplatili, aby si zbehli do banky a opýtali sa, do akej banky ten prevod išiel. Som si na 100 percent istá, že to bude niekde dobre ďaleko - taký Hong Kong a pod. A zaujímavý bude aj výpis na konci mesiaca z banky. Budete tam mať dosť vysokú sumu za prevod. Je to na 100 percent podvod. Takýchto stránok, kde je všetko krásne a vo všetkých číslach - hlavne ak ide o tovar, ktorý je všade vypredaný - je na mraky. Ja som napríklad včera hľadala tenisky nike aiir presto - prelustrovala som všetky známe stránky, vrátane národných ebayov - všade vypredané, ale na rôznych iných stránkach, podobných tejto vašej som si ich mohla vybrať za super cenu, v akejkoľvek farbe. Keďže s týmito podvodníkmi mám už svoje skúsenosti, už im nato nenaletím. Len pre tú srandu, skúste si od nich vypýtať sledovacie číslo zákazky. Späť dostanú peniaze, len tí, ktorí ich budú dostatočne dlho otravovať a pohrozia im medzinárodnou políciou. Keďže do dnes deň, nechápem ako je to možné, že toľko tých stránok existuje a nikto s tým nič nerobí, prišla som k záveru, že je to s najväčšou pravdepodobnoťou práca samotných bánk. Myslím si, že ide v podstate o zadržiavanie peňazí na určitý čas + poplatok za prevod, ktorý vám už nik nevráti. Veľa zdaru všetkým.
@gazah ja som objednala mám aj potvrdenie o registrácii, o objednávke aj o platbe ;) peniaze odišli toľko za koľko som objednala a čudujte sa svetu aj číslo na sledovanie balíčka mi poslali ;) veľa ľudí objednáva z Aliexpressu a veci im v pohode prídu...tak som zvedava či prídu aj moje bola to smiešna objednávka za pár drobných
@daaankaaaa Aliexpress je o niečom inom. To je oficiálna stránka s overenými predajcami.
presne aj mne to dneska vyhodilo, no podla mna to je nejaký ofajč