Dneska uz za pedofila oznacia hocikoho, bez dokazov, bez podozrenia. Za mna si myslim, ze obycajny bulvar.
Blížia sa voľby, beží kampaň, vyťahuje sa hocičo na čo sú voliči citlivi
A ďalšia prezidentská kampaň😱.
Tak ja tiez dufam ze to nie je pravda.
Hovorí ti niečo PREDVOLEBNA KAMPAŇ?!
Za mňa by ten dedko mal už ísť na zaslúžený odpočinok na dôchodok a nie kandidovať za prezidenta USA. Ale tieto trápne obvinenia co sa akože náhodou objavia práve pred voľbami sú už trápne. Aj u nás, aj všade.
Článok, kde nie je podpísaný autor, a je tam viacero štylistických a gramatických chýb, by som absolútne nebrala vážne😃
A ak chces byt v obraze, radim citat media, ktore sa zaoberaju normalnym spravodajstvom a nie bulvar, kde najdes len skandaly, clanky o nehodach, smrti a pohreboch, ci o zvieratkach.
Tento známy bozk na chlapcove brucho
Ano,on je asi taky pedofil ako Korcok kandidat vojny🙄
Hm, to by som tipla skor na Trumpa 😀 tal realne aj tusim padli nejake obvinenia
Podľa mňa je viac pedofilov v takýchto kuloaroch ako si myslíme... 🤔🤣
Si kukni aký rok si tu dala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bože. Aj čítaš,či len tliachas od buka do buka. Tieto články tu boli po voľbách.
Čím ďalej tým viac Pluska balansuje niekde na hranici bulváru a dezinformačných plátkov. Už som si to viac krát všimol.
Dobré ráno, článok je spred 3!!! rokov!!
@maranco o ten Putin je tiez zvlastny s tym bruchom.Pre mna naozaj cudne gesto.
@chodec15 Ok ,na dochodku by mali nyt obaja,ja sa cudujem ze nieje stanovena hranica.V 77-81r uz ani mevedia sa o seba postarat poriadne ,nie o krajinu.Uz aj ta povaha starych ludi sa meni,su skor ako male deti a nie vysoko postaveni ludia .Naozaj sa cudujem USA ze nema vhodnejsich kamdidatov.
@jozko_z_lesa A co teba do toho ,co ma trapi? Normalne sa pytam ci mozu byt tieto info pravdive!Nikoho nepodporujem,ci taku alebo taku stranu.Ja sa s nikym predsa nehadam,ze je Biden pedofil,ale sa pytam.
Ved to sa o nom vie uz davno. Uplny slizoun. Mas X videi kde prekracuje hranice vhodnosti.
@beata_k myslis Bidena?No tak vidis a ostatni v tom uz vidis propagandu a pravda to nakoniec moze nyt.Fuj ak je to pravda slizky humusak do basy a nie na palac.
Možno to už ani nie sú ľudia... 😂
Autorka, neviem co je to žart, teraz sa dá zostrihat a upraviť už takmer všetko.
Co však viem, že daný pan patrí skôr do domova dôchodcov, ako do prezidentského úradu.👌