S akým mobilom ste spokojné? Ja mám teraz trochu dilemu, aký mobil kúpiť mám druhý rok Huawei p30 a už seká som zúfalá každý 2 rok kupovať mobil 🤦♀️
Neviem či ísť do Apple alebo Samsungu
@bibssli skusala si ten huawei "servisovat" / vymazat nepotrebne appky atd/ ? lebo teda ja ho mam v lite verzii uz ani neviem ako dlho a nic mu nie je. o sekani ani rec nemoze byt a to frci od rana do vecera na hry/videa/internet/maily... Lebo teda ja by som ti zase odporucila huawei :D Ja uz by som sa napr. k applu nikdy nevratila,na povale mam 3 :D
Iphone🙂
@bibssli Apple
ja by som ine ako apple uz nechcela 🙂 a ked uz kupit (prvy krat iphone) tak ten najnovsi... nech mas na dalsich xx rokov pokoj :D
prvy som mala i6-tku a nedavno som upgrade-la na i13pro.. tak mam zas na 8 rokov pokoj 😇
ja mam 4 roky samsung A8, som spokojná, ale mam aj sluzobny Samsung A20e, a ten je strasne spomaleny
Ja by som iphone už nechcela, aj muž prešiel po 6 rokoch na samsung a ide do ďalšieho. O Iphone ani počuť nechcel 😁
@bibssli to, ze telefon seka, moze mat rozne priciny a sucasne to nemusi byt dovod na kupu noveho. Tipov na novy telefon dostanes kopec, ale podstatne je zamerat sa na cisla: velkost RAM, velkost ROM, procesor. Ak mas slaby telefon a mas v nom natlacenych kopec veci (fotky, aplikacie) to vsetko su dovody, pre ktore ti telefon moze sekat
Ja som momentálne na Apple 13 a keby mi môj šikovný manžel nezablokoval ten čo som mala predtým už štvrtý rok by mi držal bez problémov Apple xr … najskopojnejsia som s Apple
My mame iphony vsetci v rodine , každý ich po každom dedí. Muž si kúpi zakazdym nový , ten jeho posunie mne , ten moj posuniem svokre a tak ďalej . Všetky ešte stále fungujú bez sekania , dokonca aj ten najstarší 10 ročný .
Záleží, čo od mobilu chceš. Ja som si kúpila pred necelými 7 rokmi iphone, kvôli práci, keďže sa s ním super pracuje a ide rýchlosťou blesku. Dodnes kúpu neľutujem, dodnes ho používam!! Jedine som na ňom teraz menila baterku. A som taká spokojná, že pri výbere notebooku som neváhala ani pol minúty a šla do Macbooku. Kto mal okolo mňa reči, že som si dovolila kúpiť mobil za necelých 800€ (za svoje peniaze 😀) menil mobil každé dva roky (muž má hádam už asi 10ty). Ja som rada, že je stále taký výkonný ako aj bol a síce bol z tých drahších, ale aspoň som ušetrila životné prostredie. Kamoška mala iphone a vymenila za pár mesiacov za iný, lebo ona si denne spraví tak 200 fotiek a nepáčilo sa jej, aké fotky robí. 😂 Ale verím, že už tie mobily sú viac vymakané, že by som možno bola spokojná aj s niečim iným. No skrz tých 7 rokov a bezproblémového chodu aj po takom čase pôjdem v budúcnosti zas do Apple.
Ja osobne Apple, aj pc, Už by som sa k Androidu nevrátila… ale každému ine vyhovuje
Ja som mala od vždy samsungy. Nechala som sa nalanáriť na nejaky ajfón, čakala som naň ako krava 3 mesiace kým ho naskladnili ,vyvalila zaň cez liter a najskôr som ho pár dní obchádzala doma, potom pár dní v kabelke a následne som ho ledva stihla vrátiť do alzy 😀
Teraz čakám na nový samsung, je to čisto len o preferencií. (pracujem cez mobil nakoľko ma živí instagram)
@nika0204 Preco si vymienala Xiaomi po roku a pol ??
@kinderzwillinge lebo vkuse sa nieco polazilo, s poslednym sa uz nedalo telefonivat pokazil sa reprak..
@nika0204 Aha, som myslela, ze su to lepsie telefony
@zoro9836 Presne toto som si o Xiaomi myslela, ze ma dobry pomer cena a vykon a som preto prekvapena, ze niekto meni kazdy rok a pol
@kinderzwillinge tak raz za 1,5r 100eur alebo dajme tomu za 5 1000eur za mobil... Xiomi nie je ziadna luxusna znacka, nsor oproti huawei/apple/pripadne ine znacky = vzdy vyssie rady, lebo lacnejšie verzie uz na asi kazda znacka. Preto pomer tej kvality k cene je ok. A samozrejme daju sa kupit aj kvalitnejšie od xiomi., dcera ma Mi 10t a teda nemá chybu zatiaľ, dislej kvalitnejši ako mobily v tej cenovej hladine (vraj) . To je ako porovnať electrolux 400eur pracku s aeg 1000eur... Kazdy si musi vybrat co potrebuje, ja napr. viem ze mne sa mobil nepokazi, ak sa mu nieco stane tak mi spadne a rozbije sa, cize nekúpim si 1000eur mobil, kde dam aj 200+eur za výmenu displeja. Mam huawei za cca 250 a slape ako hodinky roky. Asi keby som sa s nim kupala, zavirusovala ho, napratala aplikaciami nesiel by uz ale teda padol xy krat a prezil, tak som spokojná 😂 zadny kryt mi vymenili raz dva tak no problém.
@simca06022011 no moj nestal 100, neviem otom zeby stal nejaky Xiaomi 100€😂stal cez 400..a nekupala som sa snim ani nemala milion aplikacii..aj ja som mala roky xiaomi,huaweie a pod…konecne som isla do kvality..samozrejme ani ten nemusi vydrzat dlho ale dlhorocne skusenosti kopu ludi vravia ze vydrzi roky..ale samozrejme je to drahy spas jednoznacne…
@nika0204 to bol priklad... a ano su aj xiaomi za 100EUR :D huawei ked kupis za 1000, vydrzi to iste ako apple. Odskusane, overene... :D
@bibssli tak tu ti poradí každý to čo preferuje on sám. ja mám apple a žiadny iný by som nechcela. pracovný telefon mám samsung, tiež nie je zlý, ale pre mňa je apple TOP. mám 12PRO a neviem si vynachváliť. pred ním som mala X a pred tým tie nižšie rady, a mala som a xiaomi, ci huawei ako pracovné telefóny, ale naozaj, ja by som odporúčala to, čo je pre mňa TOP a teda apple. snáď dostaneš aj iné recenzie, odporúčania. 🙂