S akým mobilom ste spokojné?

bibssli
14. feb 2022

S akým mobilom ste spokojné? Ja mám teraz trochu dilemu, aký mobil kúpiť mám druhý rok Huawei p30 a už seká som zúfalá každý 2 rok kupovať mobil 🤦‍♀️
Neviem či ísť do Apple alebo Samsungu

katkaandy
14. feb 2022

@bibssli tak tu ti poradí každý to čo preferuje on sám. ja mám apple a žiadny iný by som nechcela. pracovný telefon mám samsung, tiež nie je zlý, ale pre mňa je apple TOP. mám 12PRO a neviem si vynachváliť. pred ním som mala X a pred tým tie nižšie rady, a mala som a xiaomi, ci huawei ako pracovné telefóny, ale naozaj, ja by som odporúčala to, čo je pre mňa TOP a teda apple. snáď dostaneš aj iné recenzie, odporúčania. 🙂

simca06022011
14. feb 2022

@bibssli skusala si ten huawei "servisovat" / vymazat nepotrebne appky atd/ ? lebo teda ja ho mam v lite verzii uz ani neviem ako dlho a nic mu nie je. o sekani ani rec nemoze byt a to frci od rana do vecera na hry/videa/internet/maily... Lebo teda ja by som ti zase odporucila huawei :D Ja uz by som sa napr. k applu nikdy nevratila,na povale mam 3 :D

julka29
14. feb 2022

@bibssli ja mám Samsung A52 a som veľmi spokojná 🙂

sapetka
14. feb 2022

Iphone🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliavolna
14. feb 2022

@bibssli Apple

cyberk
14. feb 2022

ja by som ine ako apple uz nechcela 🙂 a ked uz kupit (prvy krat iphone) tak ten najnovsi... nech mas na dalsich xx rokov pokoj :D
prvy som mala i6-tku a nedavno som upgrade-la na i13pro.. tak mam zas na 8 rokov pokoj 😇

gabika128
14. feb 2022

@bibssli ťažko ti poradiť. Ak má telefón menšiu pamäť a ty ho máš zahlteny tak ti asi seka. Ja som mala doteraz iba od zn Honor a veľmi spokojná som bola, teraz mam iPhone a tiež v pohode, nevidím nijaký rozdiel vo fungovaní.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
14. feb 2022

ja mam 4 roky samsung A8, som spokojná, ale mam aj sluzobny Samsung A20e, a ten je strasne spomaleny

panda21
14. feb 2022

Ja by som iphone už nechcela, aj muž prešiel po 6 rokoch na samsung a ide do ďalšieho. O Iphone ani počuť nechcel 😁

tyrkysova_kobyla
14. feb 2022

@bibssli to, ze telefon seka, moze mat rozne priciny a sucasne to nemusi byt dovod na kupu noveho. Tipov na novy telefon dostanes kopec, ale podstatne je zamerat sa na cisla: velkost RAM, velkost ROM, procesor. Ak mas slaby telefon a mas v nom natlacenych kopec veci (fotky, aplikacie) to vsetko su dovody, pre ktore ti telefon moze sekat

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelous1991
14. feb 2022

Ja som momentálne na Apple 13 a keby mi môj šikovný manžel nezablokoval ten čo som mala predtým už štvrtý rok by mi držal bez problémov Apple xr … najskopojnejsia som s Apple

kleopatra114
14. feb 2022

My mame iphony vsetci v rodine , každý ich po každom dedí. Muž si kúpi zakazdym nový , ten jeho posunie mne , ten moj posuniem svokre a tak ďalej . Všetky ešte stále fungujú bez sekania , dokonca aj ten najstarší 10 ročný .

nika0204
14. feb 2022

@bibssli doteraz som mala Xiaomi ale uz ma nebavilo vymienat po roku a pol..teraz mam Iphone 13 po dlhom vahani ale som neskutocne spokojna…

minimilan
14. feb 2022

Záleží, čo od mobilu chceš. Ja som si kúpila pred necelými 7 rokmi iphone, kvôli práci, keďže sa s ním super pracuje a ide rýchlosťou blesku. Dodnes kúpu neľutujem, dodnes ho používam!! Jedine som na ňom teraz menila baterku. A som taká spokojná, že pri výbere notebooku som neváhala ani pol minúty a šla do Macbooku. Kto mal okolo mňa reči, že som si dovolila kúpiť mobil za necelých 800€ (za svoje peniaze 😀) menil mobil každé dva roky (muž má hádam už asi 10ty). Ja som rada, že je stále taký výkonný ako aj bol a síce bol z tých drahších, ale aspoň som ušetrila životné prostredie. Kamoška mala iphone a vymenila za pár mesiacov za iný, lebo ona si denne spraví tak 200 fotiek a nepáčilo sa jej, aké fotky robí. 😂 Ale verím, že už tie mobily sú viac vymakané, že by som možno bola spokojná aj s niečim iným. No skrz tých 7 rokov a bezproblémového chodu aj po takom čase pôjdem v budúcnosti zas do Apple.

sykoroka_dizajn
14. feb 2022

Ja osobne Apple, aj pc, Už by som sa k Androidu nevrátila… ale každému ine vyhovuje

laurita285
14. feb 2022

Ja som mala od vždy samsungy. Nechala som sa nalanáriť na nejaky ajfón, čakala som naň ako krava 3 mesiace kým ho naskladnili ,vyvalila zaň cez liter a najskôr som ho pár dní obchádzala doma, potom pár dní v kabelke a následne som ho ledva stihla vrátiť do alzy 😀
Teraz čakám na nový samsung, je to čisto len o preferencií. (pracujem cez mobil nakoľko ma živí instagram)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kinderzwillinge
15. feb 2022

@nika0204 Preco si vymienala Xiaomi po roku a pol ??

nika0204
15. feb 2022

@kinderzwillinge lebo vkuse sa nieco polazilo, s poslednym sa uz nedalo telefonivat pokazil sa reprak..

kinderzwillinge
15. feb 2022

@nika0204 Aha, som myslela, ze su to lepsie telefony

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kinderzwillinge
15. feb 2022

@zoro9836 Presne toto som si o Xiaomi myslela, ze ma dobry pomer cena a vykon a som preto prekvapena, ze niekto meni kazdy rok a pol

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
15. feb 2022

@kinderzwillinge tak raz za 1,5r 100eur alebo dajme tomu za 5 1000eur za mobil... Xiomi nie je ziadna luxusna znacka, nsor oproti huawei/apple/pripadne ine znacky = vzdy vyssie rady, lebo lacnejšie verzie uz na asi kazda znacka. Preto pomer tej kvality k cene je ok. A samozrejme daju sa kupit aj kvalitnejšie od xiomi., dcera ma Mi 10t a teda nemá chybu zatiaľ, dislej kvalitnejši ako mobily v tej cenovej hladine (vraj) . To je ako porovnať electrolux 400eur pracku s aeg 1000eur... Kazdy si musi vybrat co potrebuje, ja napr. viem ze mne sa mobil nepokazi, ak sa mu nieco stane tak mi spadne a rozbije sa, cize nekúpim si 1000eur mobil, kde dam aj 200+eur za výmenu displeja. Mam huawei za cca 250 a slape ako hodinky roky. Asi keby som sa s nim kupala, zavirusovala ho, napratala aplikaciami nesiel by uz ale teda padol xy krat a prezil, tak som spokojná 😂 zadny kryt mi vymenili raz dva tak no problém.

nika0204
15. feb 2022

@simca06022011 no moj nestal 100, neviem otom zeby stal nejaky Xiaomi 100€😂stal cez 400..a nekupala som sa snim ani nemala milion aplikacii..aj ja som mala roky xiaomi,huaweie a pod…konecne som isla do kvality..samozrejme ani ten nemusi vydrzat dlho ale dlhorocne skusenosti kopu ludi vravia ze vydrzi roky..ale samozrejme je to drahy spas jednoznacne…

simca06022011
15. feb 2022

@nika0204 to bol priklad... a ano su aj xiaomi za 100EUR :D huawei ked kupis za 1000, vydrzi to iste ako apple. Odskusane, overene... :D