Rady k tejto telenovele

kristina1325
25. feb 2018

Ahojte! Tak v prvom rade chcem len povedat,ze to co tu bude dalej napisane je naozaj pravdive aj ked to vyzera ze je to vymyslene-tak nie naozaj nie je!
Takze. Bola som s priatelom. Rozisli sme sa a ja som zistila ze som tehotna. Zistila som to az v 5mesiaci (ano ano nemavala som nikdy pravidelnu menstruaciu ,priznaky absolutne ziadne -len tak v skratke). Kedze sme boli rozideny a on uz s inou partnerkou samozrejme chcel spravit DNA testy-este v tehotenstve. Spravili sme testy,ktore vsak NEVYSLI. To bol ten prvy sok- ja som bola viac ako 100% presvedcena,ze je to snim kedze s nikym inym som nebola-samozrejme ze mi to neveril takze skutocnost,ze dieta bude jeho bola uz takmer nulova. Tym vsetkym co som si presla-uz som si dokonca aj namyslala ze ma musel niekto znasilnit,ze mi teda niekto niekedy dal nieco do napoja a pod...proste vselijake nechutne myslienky,ale stale som tomu neverila a verila som tomu,ze dieta bude jeho a testy sa zle spravili- dieta sa narodilo, zaujimave vsak,ze zacalo sa na neho podobat v 3mesiaci sme spravili dalsie testy tentokrat sa zobrali sliny uz narodeneho dieta a muza. A co myslite? Testy VYSLI! To ze za tie prve testy boli vyhodene naozaj dost velke peniaze to uz ma nezaujima,ale to aku ujmu na psychike mi to sposobilo tak to je absolutne na nezaplatenie no ale podme dalej!
Nejakou NAHODICKOU -a teraz prichadza dalsi sok,som sa ale dozvedela,ze exova frajerka je tiez tehotna a ona vlastne o nicom nevie. On jej nepovedal ze ma dieta ,stale nic netusi. A teraz ja neviem co dalej. Povedal ze povie jej ze ma dieta az ked porodi. A tu nastava zlom- zoziera ma predstava ked oni si budu vychovavat dietatko a budu kompletna rodina a zo mna bude slobodna matka. Velakrat mi sice povedal ze by sa ku mne mozno aj vratil lebo my sme boli spolu niekolko rokov a prezili sme si dost toho a snou je ani nie rok. Na druhej strane on je sice tak trochu psycho. Je velmi ziarlivy a celkovo je to nervak. Takze zit snim je umenie takze babenke to mozno moc ani nezavidim ale ide o to ze jej dieta bude mat otca pri sebe kdezto moje dieta nie.Neviem taktiez ako ona zareaguje na to ked zisti ze uz ma jedno dieta. Lenze mi pride ze je to hlupana na peniaze (kedze on je financne velmi dobre zabezpeceny) takze to radsej nejako predycha ako by sa mala vzdat svojho krasneho financneho zabezpecenia
Prosim Vas co mam robit? Mam to nechat tak ci robit na neho nejake natlaky aby sa vratil alebo co?

lilyianka
25. feb 2018

@kristina1325 hlavne by som robila natlaky na to, aby zacal platit vyzivne na dieta....to, ci jeho priatelka sa dozvie, ze ma dieta aj inde je ich vec...resp. nechaj to na nich ako si to poriesia....
Ak je nervak a ziarlivec, musis sama uznat, ze skor ti bude lepsie ako slobodnej matke ako s nim! A ze ma peniaze? No ved a co...to, ze tej druhej to vyhovuje je jej starost....

kristina1325
autor
25. feb 2018

@lilyianka vyzivne plati-musi 🙂))) hej ale ide mi skor o tu nespravodlivost ze jednej dozici vsetko a druha bude ukratena..

agathachristie
25. feb 2018

@kristina1325 bohužiaľ dala si si urobiť dieťa neplánovane (ak to chápem správne) a situácia je aká je. Prinútiť ho nemôžeš. Diktovať mu ani jej nemôžeš. Ak začneš robiť zle a ťahať ho k sebe obráti sa to proti tebe. Musíš hrať s kartami, ktoré máš. Buď rada, že platí a časom si určite do svojej dvojčlennej rodiny nájdeš iného chlapa, ktorý už nebude z núdze cnosť 😊 držím palce

moonlight1210
25. feb 2018

@kristina1325 to ako vazne lutujes, ze ukratis svoje dieta o sceny, vystupy, hadky a mozno casom aj fyzicke napadnutia?
Ci si pripravena drzat hubu a krok, pozerat inde, ked by mal frajerku (co ziarlivec zvykne mat - kompenzacia za domnelu neveru), jlavne ze bude zit s tebou a tvoje dieta bude mat “kompletnu” rodinu?

Na jednej strane zelas hlupej babenke vela stastia s takym typkom a vysmievas ju, ze je na prachy.

Na druhej fnukas, ze ten debil si mal radsej vybrat teba.

Mas jasno, co chces? Ci len fantazie, co by bolo keby bolo?

lilyianka
25. feb 2018

@kristina1325 mne to skor pride tak, ze ziarlis na jeho novu priatelku...bohuzial stalo sa co sa stalo, zistila si, ze si tehotna ked uz on mal inu a boli ste nejaky cas rozideni...vyzivne plati, to je fajn...a myslim, ze casom sa ta druha dozvie, ze ma aj ine dieta....o tej druhej pises, ze jej vyhovuje, ze on ma peniaze a ze je hlupana....ale skor sa mi zda, ze pises zo zavisti...nie len kvoli tomu, ze tvoje dieta bude vyrastat len s tebou a nie otcom, ale preto, ze ty by si pri nom tiez bola financne zabezpecena..a to ta sere

kristina1325
autor
25. feb 2018

@moonlight1210 asi mas pravdu....ja si vsetko toto uvedomujem a nastastie mam pri sebe uzasnu rodinu kamaratky atd atd maly je zdravy krasny len mam pocit ze akoby okolo mna su vsetko stasne pariky,manzelstva a vsetci su strasne stastni a ked niekomu poviem ze som slobodna matka tak sa na mna pozeraju s takou lutostou dost dlho som si to nepripustala ale teraz ma to uz fakt serie..ako keby som bola jedina 😃

lilyianka
25. feb 2018

@kristina1325 ze by si mu sj prekusla, ze je nervak a ziarlivec, lebo ved prasulky zmozu vela ze? To uz je toto doba

moonlight1210
25. feb 2018

@kristina1325 takze keby na teba ludia lutostivo nepozerali, tak jej nezavidis blahobyt?

Ale to je potom chyba inde. V tebe. Nauc sa vysporiadat s tym, ze si zatial sama.

Alebo si urob jasno, co je tvoj realny problem a co iba zasterka.
Stve ta, ze si sama a schovavas to za zlost, ze ona neferovo ma aj jeho, aj jeho peniaze?
Alebo ta stve, ze si sa pripravila o peniaze a zastieras si to tym, ze ta toto stve len preto, ze si teraz sama?

kristina1325
autor
25. feb 2018

@lilyianka a ano mozno pisem i zo zavisti co si myslim ze je dost prirodzene kedze sa bojim ze moje dieta bude o nieco ukratene... viem ze uz riesim uplne debiliny ale zamyslam sa dost do buducna ze co ak bude maly chciet ist na lyzovacku a on mu na to neprispeje ale to ich dieta pojde 😂 ano ano jeto velmi hlupe aj hlupy priklad ale ide o to ze chcem aby mali proste deti narovnako no...

lilyianka
25. feb 2018

@kristina1325 so synom budes zit ty....skus sa na neho nespoliehat...proste nevies co sa stane do buducna a ci on bude mat zaujem sa so synom stretavat alebo mu bude "len" platit vyzivne.....a preco by si syna nemohla na lyzovacku zobrat ty? Ved ked pojde do skolky, ty sup do prace a zarabat...spolahni sa len na seba....a celkovo...uvazujes o dalekej buducnosti....
A ak bude uprednostnovat dieta kt.ma s terajsou priatelkou tak co?? Aj tak s tym nic neurobis...co sa hodis o zem? Zena hlavu hore

11mirka22
25. feb 2018

Nepozeraj dozadu, pozeraj dopredu! Osud to zariadil tak ako to zariadil, tak skus na tom hľadať iba to pozitívne! Máš krásne zdravé dieťatko s mužom ktorého si kedysi ľúbila, nemôžeš vedieť ako by ste spolu žili, možno by si bola nešťastná a on by bol zlý partner a otec, s dieťaťom by si ani nemala odvahu ho opustiť. Výživné ti platí, ak sa bude aj inak starať o dieťa, tak fajn, ale nečakaj naňho, nesnaz si ho získať, pozeraj dopredu, zoznám sa radšej s niekým novým, neponahlaj nikam, možno prídeš na iné myšlienky..

oira
25. feb 2018

@kristina1325 a odkial vies, ze casom si nespravi dalsie dieta s dalsou zenou, ktorej nepovie ze uz ma predchodzie dve? Zasa sa budes trapit, aby mali narovnako? Mimochodom tej jeho priatelke nemas co zavidiet - klame ju uz od zaciatku vztahu, ked jej o tebe a dietati nepovedal

kristina1325
autor
25. feb 2018

@lilyianka dakujem za podporu 🙂 asi len to je to co potrebujem pocut 🙂

11mirka22
25. feb 2018

@kristina1325 čo sa týka toho porovnávania, možno tvoje dieťa nepôjde na lyžiarsky, ale bude mať spokojnu maminu, na ktorú ocko nehulaka... Všetko má svoje pre aj proti...

kristina1325
autor
25. feb 2018

@11mirka22 no ved ja by som sa aj rada zoznamila lenze vraj v dnesnej dobe ked je slobodna matka tak to ma extremne tazke si niekoho najst... a este k tomu aj DOBREHO chlapa..haha tak drzte palce snad mi niekedy z neba taky padne 😹😅😅

danielahamar
25. feb 2018

Tie vztahy a manzelstva nie su take ako vyzeraju, takze nelutuj, prachy vytlct co najviac, neboj najdes dietatu lepsieho otca ako je jeho bio

kristina1325
autor
25. feb 2018

Este dodam-priznal sa mi ze jej dal aj niekolko faciek ked uz bola tehotna - ja vlastne som si sem asi len prisla vypocut od vas to aby som si UTVRDILA ze mi nestoji za nic a ze to nemam riesit..(ano hrabe mi prepacte mi ) 😅

11mirka22
25. feb 2018

@kristina1325 tomu never... Ja som ani nehladala, a mám skvelého, a to mám dvoch pubertakov. Náhodou, mamičky sú dnes v kurze, muž, ktorý hľadá partnerku ocení, že si matka, najmä ak si dobrá matka. Možno budú od teba bocit takí tí čo chcú len zábavu. Takže aj v tom hľadaj pozitíva..

jana_eyre
25. feb 2018

necitam. moc diskusiu, tak len taka otazka - kvoli comu chces aby sa vratil?
-je psycho, nervak, ziarlivy
-dokaze klamat zenu s ktorou caka dieta
aby ste boli "kompletna rodina"?

kompletnu rodinu si predstavujem dost inak, nie len aby tam boli ucastni rodicia.. otec pre dieta moze byt dobry aj bez toho aby ste boli spolu a nikde nie je napisane, ze v buducnosti nestretnes normalneho chlapa co vas bude mat rad a bude normalny..

lintu
25. feb 2018

nápad vrátiť sa k nemu je absolútne nerozumný... chceš to z veľmi divných dôvodov... a keby sa k nemu aj hneď vrátiš, postupom času pravdepodobne zistíš, že to tak vlastne ani nechceš... načo strácať ten čas a energiu? chalan je možno nevhodný ako partner, ale ako otec môže byť stále skvelý... záleží na tom, aký vzťah si bude s malým/malou budovať... zbytočne sa teraz stresuješ nad tým, čo bude... nezabudni, že aj ty sa zmeníš a veľa vecí budeš brať inak

jana_eyre
25. feb 2018

poznam inak dost vela slobodnych, ci rozvedenych mamin a nasli si normalnych priatelov, co su plnohodnotni otcovia ich detom..

veronikastrickova
25. feb 2018

@kristina1325 radsej mat vyzivne, akoby mal s tebou zit a chodit za inou a davat jej peniaze poza tvoj chrbat.

tinapa
25. feb 2018

@kristina1325 Ahoj.. Všetko zlé je na niečo dobré- buď rada, že je to takto ako je a iného chlapa si určite nájdeš..podčiarknuté, bodka.🙂

kristina1325
autor
25. feb 2018

@veronikastrickova no asi ano..myslim ze momentalne som v lepsej “pozicii” ako ona.

ebi88
25. feb 2018

Ked hovoris ze je to nervak.:: bud rada, ze tak. Peniaze beries, nervaka na krku nemas. Maly to rozdycha, pripadne esze si mlada mozno niekto normalny pride do cesty. Btw ked je henten nervak mozno to s nim ta druha nezvladne, a nakoniec to sste dopadne naopak...
Nikds nevies. Hoavne robte tak aby deti mali pohodu za akychkolvek okolnosti.

dominika6
25. feb 2018

@kristina1325 tebe nechyba on ale jeho prachy.. inak by ti bolo sum a fuk s kym zije a kolko ma deti.. vsak bude platit vyzivne..

veronikastrickova
25. feb 2018

@kristina1325 tomu ver 🙂

veronikastrickova
25. feb 2018

@veronikastrickova ale riws to co najrychlejsie kym sa narodi to dalsie

cecilia68
25. feb 2018

@kristina1325 Stoja ti tie prachy za to, aby ťa neustálee podozrieval...buzeroval ťa pre hlúposti a robil ti zo života peklo? Žiarlivec je úbožiak a sama si napísala, že je psycho, tak ešte hentej by som poďakovala, že ma zbavila takého debila 😅

ada309
25. feb 2018

Ja sa uz asi naozaj dnes necudujem nicomu... Toto snad nemozes mysliet vazne??? Bud na niecom fičiš alebo mas vazny zdravotny problem..

Ze, "mam na nho robit natlaky, aby sa vratil"...???

" On je psycho, nervak, ziarlivec.. Ani ho tej babenke nezavidim... "

Ved si si sama odpovedala..