Vláda robí výrazné zmeny! Prvé detaily lex atentát: Ochrana opozície, zákaz niektorých protestov aj doživotné renty
Toto je už moc, ešte si schvália doživotné renty a zakážu protesty!
… Zastavme ich, bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú. To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo, ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo!
Dalo sa čakať....ja stále vravím....a bude horšie. No žiaľ, ľudia rozhodli
Zakazu protesty? Slovensko mieri smer autokracia…Smutny to den…
Protesty nemozu zakazat.
@vanilkovazmrzka mozu ich nepovolit...cize hra na slovicka
@nyusika veď autorka píše, že má byť ochrana opozície, nevieš čítať?
@nyusika povolovanie protestov je na urovni mesta, kvoli zabraniu verejneho priestoru, nie?
ja som čítala, že zákaz NIEKTORÝCH protestov, konkrétne takých PRED DOMAMI POLITIKOV.
a s tým súhlasím.
trošku preháňate tu, nie?
citujem:
"Súbor opatrení, ktorými vláda reaguje na útok na predsedu vlády Roberta Fica známy ako „Lex atentát“ sa mimo iného dotkne zhromažďovacieho práva tak, aby v budúcnosti nekonali protesty pred domami politikov. Pre médiá to dnes pred rokovaním vlády povedal minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) s tým, že protesty by sa mali konať na verejných priestranstvách."
@vanilkovazmrzka ano, ale povedzme si uprimne - v kolkych mestach nie su starostovia fanusikmi koalicie ? az tak vela ich na sSlovensku nie je.
cize opat to bude maximalne Bratislava - ale ta je celkovo stat v stte uz dlhodobo.
@zmrzlinka8 mas pravo na nazor.
ja si myslim, ze neprehanam(e)
@nyusika tak esteze vsetci papalasi sa zdrziavaju prave v ba. Protesty budu a bude ich viac.
@vanilkovazmrzka bodaj by to tak bolo🙏
a ešte citujem:
"Opatrenia sa podľa ministra zatiaľ nebudú týkať takzvaných nenávistných prejavov. „Musíme nájsť ten správny pomer medzi tým, aby sme neobmedzovali slobodu slova, pretože je tam veľmi tenká línia," skonštatoval minister."
Takže zatiaľ vám tu stíhanie nehrozí a môžete ďalej pokračovať vo vylievaní svojej nenávistnej žlče 😉
@zmrzlinka8 no esteze ty si taka mierumilovna kvetinka 😀 😀
@nyusika určite som viac tolerantná ako ty (vy).
ale na urážky reagovať viem.
@zmrzlinka8
Ešte jedle rastú
na krivánskej strane
Kto jak Slovák cíti,
nech sa šable chytí,
a medzi nás stane.
super, pekne si sa v škole učila.
tú šabľu ale nechytajme, dobre?
@zmrzlinka8 … Zastavme ich, bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú. To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo, ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo!
Autor/-ka alebo trpis histrionskou poruchou, alebo ti za tento prispevok, ktory ma poburit jednoduchych, niekto zaplati.
@oliolijanka 1/2 Slovenska je choré, a druhá polka tiež od volieb. Teraz ide o to, kto sme chorí viac a komu čo zaberie.
@zmrzlinka8 hahahahahahahahaha
@zmrzlinka8 asi má spevavú chvíľku
@oliolijanka presne. aj ja som už rozmýšľala, čo to je za diagnózu 😉
@zmrzlinka8 evidentne...zalovanim 🙈🙈🙈
Autor/-ka, nie, nie je cele Slovensko chore.
Ty jedina, tu na stranke o plienkach a gynekologickych problemoch, "spievas" hymnu.
Nic sa nedeje, je po volbach, kocky su hodene. Neostava ti nic ine, iba doverovat vôli ludu a o zopar rokov sa budes moct znova vyjadrit.
Comu ma dopomoct ta tvoja hysteria?
Ak chces lepsi svet, zacni od seba. Skludni sa, nesir nenavist.
Ak zarabas prispievanim jedovatych prispevkov na mk s cielom radikalizovat spolocnost, zamysli sa, ci niekde robenie zla niekedy prinieslo pohodu a mier.
Citaj knihy, vyjadruj sa v clankoch ci videach pod svojim menom, pripravuj sa a v buducich volbach mozes kandidovat.
Ale takto na modrom koniku... si iba smiesna.
@oliolijanka
@zmrzlinka8
o chvíľku budete spievať aj vy, ak už nespievate so somrákmi teraz.
@oliolijanka nehnevaj sa komu ty ideš diktovať čo ma a čo nemá robiť. Budem sa vyjadrovať k štátu kde som sa narodila a kde žije moja rodina pretože sa ma bytostne dotýka čo sa tu deje.
snad su tupovolici uz konecne spokojni..bude sa nam krasne zit na tom nasom Slovensku, cvarga hnusna.Najhorsie je , ze s tym nevieme nic urobit.Dakujem vsetkym tupcom, co toto zvolili
a ochrana opozície môže byť?
inak, pekne si patetická