Program na svadbe

ajka3040
2. mar 2018

Ahojte žienky,

potrebovala by som nejaké nápady na svadobné súťaže. Nevestička mi zverila takúto úlohu. Zatiaľ sme mysleli, že budeme dávať novomanželom nejaké vtipné otázky a oni budú sedieť chrbtom k sebe a na tabuľkách budú ukazovať ÁNO, NIE, alebo ON, ONA.
Sem s nápadmi 😉

wiw8
2. mar 2018

Skus sa spytat na mojasvadba.sk 🙂

taga
2. mar 2018

My sme mali taky tanec - nebola to sutaz ale velmi sa to pacilo pretoze bola zapojena vacsina svadobcanov - tanec manzelov, ked sli na oarket uplne vsetky pritomne manzelske pary a postupne z parketu odchadzali manzelia ktori su spolu najkratsie-cize prvi odpadavaju novomanzelia 😊 ti, co odchadzali si ale nesli sadnut ale robili kruh okolo zostavajucich az nakoniec zostane par ktory je spolu najdlhsie... u nas 46 rokov 😊 vzdy starejsi aj ten ktory par predstavil, povedal kolko su spolu a tym sa aj rodiny tak trosku spoznali... myslim ze to bolo krasne ako taka oslava manzelstva, a hlavne zabava ktora nebola len pre nas, nikto sa nemusel bat ze sa strapni a neviem co a popri tom boli zapojeni 😉 mozno nuda pre slobodnych a decka ale ti sa zas vyblbli na parkete potom

ajka3040
autor
2. mar 2018

@taga gratulujem k 46 😍

lula313
2. mar 2018

U nás mala najviac úspech “vtipná” tombola a metalový tanec.

tatisna
2. mar 2018

aj my sme mali tanec manzelov a vitazi vyhrali sampus. u nas to boli svokrovci a 39r.

tatisna
2. mar 2018

@lula313 ten metalovy tanec to je co??

lula313
2. mar 2018

@tatisna prepac, mobil si korigoval. Mal to byt metlovy tanec. Hra hudba, keď prestane hrat, musis si rýchlo najst niekoho do paru s kým budeš tancovať, kto si nenajde, musí tancovať s metlou a furt sa to takto strieda. Niektorí vedeli aj s tou metlou spravit kreácie(hrali na nej ako na gitare, lietali na nej ako bosorky), takto si to človek tazko predstaví, mne to dokonca pripadalo ako nápad trapne, ale keď sme doma pozerali svadobne video, váľali sme sa od smiechu po zemi😀 ja ako nevesta som pri tanci prehodila aspoň s jednotlivými hosťami rýchlu reč, ako sa im paci, či sa zabávajú, takze potom nemali pocit, že som o nich cely vecer nezakopla, lebo cas strašne leti a mladomanželia by sa mali povenovat všetkým hosťom, čo sa moc nedá..

lula313
2. mar 2018

@ajka3040 a tu ešte foto z tomboly. Bolo to veľmi vtipne, keď napr. moja sestra, ktorá by nikdy MHD nesla, vyhrala cenu-prehliadku mestom a boli to zabalené lístky na MHD

nyteshade
2. mar 2018

@lula313 viete mi povedať ktorá položka co znázorňuje? 🙂

lula313
2. mar 2018

@nyteshade tu je zoznam, tie zvýraznené sme mali. Chválili aj starejsi, aj kameraman, aj takí, čo plánovali svadbu si pýtali zoznam cien, lebo to bolo naozaj vtipne😊

nyteshade
2. mar 2018

@lula313 dakujem krásne 🙂

dzulik_
2. mar 2018

@ajka3040 my sme mali topánkový kvíz 🙂 sedeli sme chrbtom k sebe v strede parketu a dávali nám otázky a potom sme odpovedali pomocou tých topánok, otázky vždy boli stavané tak, aby bola odpoveď ženích/nevesta/obaja 😉 pôvodne som nič nechcela, ľudia sa veľmi dobre bavili aj sami, ale nakoniec to spáchala sesternica a všetci sa na našich odpovediach dobre zabávali 😀 niečo podobné ako si mala uvedené v otázke 😉 ale ak sa ľudia dobre bavia, tancujú atď tak je podľa mňa zbytočné vymýšľať nejaké hry, príde mi to ako taká silená zábava 😉

anavianavi
2. mar 2018

Existuje na nete vtipny text ako kocis zapriahal kone a voz a viezol nevestu so zenichom. Na ulohy kocisa, koni a vozu sa prihlasia dobrovolnici, asi piati + nevesta a zenich. Ked sa cita text, ten kto bol spomenuti sa ma postavit. Text je vtipny a nepredvidatelny, takze dochadza k omylom. Bavia sa na tom vsetci. Kto sa pomyli, mal by mat nejaky "trest", napr. vypit (aj mineralka moze byt) alebo zjest kusok citronu atd.

titla
2. mar 2018

Kamarátke na svadbu sme robili taku obmednu stolickového tanca. Klasika, na parkete je xy ludi a o jednu stolicku menej. Stolicky sa postavia do kruhu a hostia okolo nich tancuju a ked sa vypne hudba musis si co najrychlejsie sadnut. Kto nema miesto - vypadava. Akurat to bolo o nieco komplikovanejsie, lebo vzdy ked sa zastavila hudba, tak sme ukazali obrazok nejakej beznej veci (najlepšie na A5 aby to bolo dobre viditelne), ako napr. opasok, vreckovka, ruz... a sutaziaci najskôr museli dany predmet pozhanat od inych hosti, az potom si mohli sadnut na stolicku.

ajka3040
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajka3040
autor
2. mar 2018

@dzulik_ a pamätáš si na nejaké vtipné otázky?
Ja som nebola dlhšie na svadbe ...
Ďakujem 😉

ajka3040
autor
2. mar 2018

@lula313 fakt vtipné a milé, ďakujem 😉

stratenanajdena
2. mar 2018

Kamarátka mala takú súťaž, že ženíchovi sa zaviazali oči šatkou, nevesta a niekoľko ďalších žien si posadali do radu, vyzuli si pravú topánku a ženích poslepiačky musel hádať, ktorá noha patrí jeho milej. Bolo to veľmi smiešne, a hlavne sa ženy nemohli zasmiať nahlas, aby sa neprezradili. Ženích mohol skúšať nohy iba po členok. Ak je dobrý kolektív a vzťahy, je to sranda ako pre zúčastnených, tak aj pre divákov.

janinah
3. mar 2018

To ozaj sa treba na svadbe "hrať" ako v materskej škôlke? Nechápte ma zle,ak chcete,tak sa hrajte,ale mňa to dosť udivilo.Idem na dve svadby po veľkej noci a dúfam,že takto sa zabávať nebudem musieť.Chcem ti užiť sobáš v kostole,potancovať,porozprávať s rodinou,nevidíme sa často so všetkými,spoznať ľudí z prišlej rodiny....nejaká riadená zábava by mne vadila,mám 54r.,ale tak na svadby nechodí len mládež.

tatisna
3. mar 2018

@lula313 jaaaj, uz som si predstavovala nieco v tom zmysle, ze kto si nenajde volnu stolicku, musi kolo tancovat v style "metal" - akoze sa metat jak metalista 😂😂😂

z1984
3. mar 2018

Ja nebudem mat ziadne hry len stymi topankami ale.nebudeme ludi ,,tyrat,,viem ako to bolo unas ze sme sa schovavali na svadbe ked isli nejake hry. Vela mladych to nezaujima. Ale to su moje skusenosti zo svadieb

janinah
3. mar 2018

@z1984 starých to nezaujíma vonkoncom,ak by som sa chcela hrať podobné hry,tak idem na maškarný dedinský bál....ale vlastne mňa toto nebavilo nikdy

dzulik_
3. mar 2018

@ajka3040 hmm, boli tam kadejaké.... napr Kto koho zbalil? Kto koho pozval na rande? Kto inicioval prvú pusu? Kto je lepší v posteli? Kto je viac pod papučou? Kto má viac peňazí na účte? Komu to dlhšie trvá v kúpeľni? Kto je väčší bordelár? dá sa vymyslieť kadečo, aj na internete je kopa inšpirácii 🙂

tereniz
3. mar 2018

@lula313 tak akoze ta tombola nema chybu,sto bodov 😀 😀 😀 urcite vyskusam pri najblizsej rodinnej oslave 🙂 🙂 🙂

drobcek26l
3. mar 2018

My sme napríklad novomanželom dali popárovat ponožky bolo to vtipne ze kto nájde viacej párov. Ten kto mal viacej vyhral odmenu ( krabičku so zlatým prasiatkom a 15 zrebmi prasa v zite)

A ta hra s kočišom je super pozri si to na YouTube

kalkulacka111
3. mar 2018

súhlasím s @z1984 a @janinah ideme na svadby v máji a septembri a dúfam , že tam takéto šarády nebudú. Príde mi to otravné nie zábavné. Tak na úrovni MŠ.

picur22
3. mar 2018

@lula313 aj my sme mali tombolu... Nasmiali sme. Sa teda riadne... 😂😂😂😂 s manželom sme vyhrali Puzzle z 3869 dielmi, bol to po strúhaný rohlik... 😂😂

picur22
3. mar 2018

@anavianavi je to bomba.😂😂😂... Mali sme to ako druhý program... Brat bol kočiš, nabehal sa teda riadne.. Už mal čo to v sebe ale zabavil sa neskutočne 😂😂😂😂 jednoznačne odporúčam tento program 😉😉😉 my sme ho mali trosku Upravený... Keď sa spomenul ženích alebo nevesta tak sme sa mali postaviť a pobozkať.... Keď koč tak kolesá sa mali po otáčať, keď kone tak kone akože zaerdzali a keď kočiš tak mal obehnut celý koč... Ké to fakt sranda 😂😂

katesocka
3. mar 2018

@anavianavi @picur22 Aj my sme mali voz na našej svadbe 😀 U nás ten text čítal DJ (on to vlastne navrhol) čiže sme mu spomenuli, že švagriná cvičí, nech ju dá ako kočiša. Tá sa teda nabehala. U nás kone tiež erdžali, manžel vstal a zakýval, ja ako nevesta som posielala pusy a kolesá vstali a hovorili "jedeme jedeme mažeme mažeme). Najlepšie bolo, že polka hostí nevie dobre po slovensky (sme z juhu Slovenska), čiže to tam trochu posplietali.
V septembri sme boli na svadbe manželovej sesternice, oni to tam mali tiež, ja som bola koleso. Poviem vám, tam bol zase problém, že text bol po maďarsky, ja síce rozumiem, ale veru hrozila som sa, že nebudem rozumieť a veru aj na našej aj na tejto svadbe kto sa pomýlil, vypil poldecák 😀

katkuz
3. mar 2018

@ajka3040 ja som ziadne organizovane sutaze, tomboly, vyberanie do klobuka... na vlastnej svadbe nechcela. Z tej klasiky sme mali odcepcenie, ktore robil ludovy subor.
takmer pred dvomi rokmi sme boli kamoske a co ocenujem ako super napad, kedze sme uz mali deti - mali tam zriadeny "detsky kutik" - kreslenie, nejake hry, puzle, vkladacky, omalovanky...takze aj najmensi sa vyhrali, ked uz nevladali tancovat alebo ich rodicia chceli skludnit 🙂