Ahojte
Chcela by som pocut Vas nazor na tuto ,,kauzu ,, 😉
Kupila som tu na bazari rifle z inzeratu :,, Riflicky Next -122 znacka Next ,,
Znenie inzeratu bolo :,, Predám krásne trendové rifličky Next v 100% stave. ,,
Tak som prejavila zaujem -este v ten den som preuctovala peniaze -predavajuca mala rovnaku banku takze hned to mala . Poslala ich asi o 3 dni -este som jej pisala ci uz poslala ,lebo nic neprislo ,takze hej uz pridu ...aj prisli ...rozbalim a rifle H&M .Akoze boli tie co na obrazku ,ale H&M .Moja dcera ked videla ,ze su H&M ani vyskusat nechcela -popravde jej ani H&M nesedia -vyzera v nich ako spageta -ked kupim Next vsetky su v pohode .Tuto cast neriesim ,lebo si myslim ,ze nato je tam moznost vyberu znacky aby si kazdy vybral a ked dcera chce next tak hladam next -neriesim ,ze je rozmznana ak by sa nasli mamicky co by tuto cast chceli s radostou okomentovat 🙂
Proste kupila som Next -prisli H&M tak jej pisem ,ze akoze sorry ale H&M som nechcela ...a ona ,ze vazne su H&M ?????Ma kocka 18 inzeratov neverim ,ze nevie co predava a co kde kupuje ...ja mam 180 inzeratov a vsetky veci si pamatam kde som kupila a aka je znacka a este si aj pamatam za kolko som ich kupila 🙂
No skratim to ...proste ona nevedela o tom ,ze to nie su next a ci chcem financnu kompenzaciu ...a ja ,ze nechcem ziadnu komepnzaciu -chcem ich vratit ....a odvtedy je ticho ...to bolo minuly tyzden ...sa neozvala -inzerat vymazala a na spravy neodpoveda ...som jej napisala este jednu spravu ,ze ci jej mozem tie gate poslat naspat ,ale asi by najprv ona mala poslat prachy nie ?A to som jej ani nenapisala ,ze by laskave mohla aj cenu postovneho poslat ked z sme pri tom -preco by som ja mala platit za nieco co som ani nechcela ....ale to uz neriesim ...proste tie gate chcem vratit .Ale ona je ticho a neodpoveda ☹
Ako by set postupovali?
Dik
Teraz pozeram ,ze 7 inzeratov ma ta baba ....takze neexistuje ,ze nevie co predava ...ale akoze jej mam poslat este jednu spravu a potom jej dam zle hodnotenie ???Alebo sadnem do auta a idem jej zaklopat ?😉)) Mna take veci vedia dost vytocit uz len z principu !
@lilysk tu je ta tema, kludne ju v prispevku označ https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ Baby ti presne povedia kde najdes navod ako ju riesit cez admina..
Ale ja osobne by som ju cez tuto temu este raz vyzvala na vratenie penazi a ked nebude reagovat, tak potom to riesit aj s adminom..
ale ani druha varianta nie je zla, ak ju mas po ceste 😀
@lilysk pre toto nemam chut kupovat veci z bazaru.. ja ked som predavala, tak vecicky boli v 100% stave.. aj kocík.. maminka mi volala, ze je nad mieru spokojna. Ale ja nemam odvahu kupovat pouzite oblecenoie na nete...
Hold aj taketo veci sa stavaju.. Asi s tym neurobís nic, iba si dobre ponadavas... 😝
@sisaha No velmi ju po ceste nemam je asi 40 km ,ale ked sa pozriem na seba ,ze ja danu vec pred predajom periem ,zehlim a pomaly darcekovo zabalim a vymazem inzerat az po 2 tyzdnoch -pekne pockam co kupujuca napise ,ze ako je spokojna a skladujem tu listky aj 2 mesiace ...tak mi to pride take zufale ,ze aha zbavim sa rifli za 10 eur a mam v pazi ☹
Zial ....
@luba28 Dnes mi napisala tak som jej odpisala 🙂Namiesto prepacte jasne je to moja chyba napisala toto !
Dobry den
Ja si nemyslim ,ze je to trapne riesit rifle za 10 eur .Mam 2 deti a zijem z rodicovskeho -moj muz je ucitel a nie Boris Kolar ,takze mozno sa to nezda ,ale pre niekoho je 10 eur aj peniaz hlavne ked som kupila nieco co som nechcela,lebo ste uvadzali inu znacku .
cislo uctu je cislo uctu 2618404372/1100 a poslite mi aj postovne a svoju adresu .
Dakujem
Lydia
surzenova, 2014-01-28 08:55:52, píše:
----------------------------------------------------------------------------------
Ja som bola odcestovaná, vráťte mi ich a pošlite číslo účtu je to trošku trápne riešiť 10 eurové rifle ale ok.
@luba28 Mi napisala ,ze adresa je naobalke 🙂))
Tak som jej odpisala -myslim ,ze som uplne mila k nej hoci nemusim az tak prehanat 🙂
,,Obalku manzel vyhodil.A cislo uctu je v sprave ked ste prijali platbu 🙂
neviem z akeho dovodu ste neprijemna .Ja byvam pri auparku v KE a ked chcem H&M tak si za 2 minuty kupim -myslela som ,ze su to next gate a nie su takze ich nechcem .Nemate najmensi dovod byt nasrata ,alebo byt neprijemna je to Vasa chyba a nie je obcas na skodu si to priznat .
Ja som predala uz kopec veci a snazim sa stale vychadzat v ustrety kupujucej -hlavne pre to aby som mala dobry pocit .,,
Lydia
@luba28 No myslim ,ze ta zenska ma dost a neviem na com fici !!!
surzenova, 2014-01-28 09:41:01, píše:
----------------------------------------------------------------------------------
Môj zámer nebolo niekoho oklamať, bol to blbý omyl a vy ste sa nepýtali aká je to značka, mám pocit že je to čistá špekulácia, adresu máte na obálke, a nevidím dôvod vôbec vracať peniaze, ale nemám chuť sa tu sniekým naťahovať, ja vám tých 10 eur posielam hneď ako sa mi rifle vrátia.
Prajem Vám pekný deň
@luba28 Som jej odpisala a tym to pre mna konci 🙂))Nema zmysel sa s takou talpou ani rozpravat 🙂)
No a tak ma napadlo este ,ze ked niekto uvadza v inzerate ,ze : Predám krásne trendové rifličky Next v 100% stave.
Tak nie som retardovana sa pytat aka to je znacka ,ale viete co ?
Strcte si tych 10 eur do pokladnicky a nieco pekne si za ne kupte a uzite si pekny den !
Zhodou nahod mam v Kapusanoch rodinu tak im nezabudnem spomenut aka ste mila a ustretova mamicka 🙂))
Dakujem pekne
Lydia
@lilysk jasne,ze ked je znacka uvedena,ani ja by som sa nepytala,....idem na istotu a myslim,ze ked predavajuca vie citat tak ,ze znacku napisala spravne,...ved ani sa nepodobaju tie znacky,ze vymenim pismenko napr,...to by som brala ako omyl,..no des,ale dufam,ze ti dobre dopadne,....
@luba28 Asi ma v dedine dobru povest ,lebo trochu zmenila ton ,ale nemyslim si ,ze chape co chcem 🙂)
Nevidím dôvod na vyhrážanie, ale kľudne hovorte ja necítim žiadnu vinu napísala som pošlite rifle a ja vám obratom vraciam peniaze, nechápem reakciám z vašej strany, nemyslím si že ja som neústretová moja prvá reakcia bola že vám pošlem fin. kompenzáciu, nechceli ste tak som súhlasila s vrátením peňazí, takže ja už fakt neviem o čo vám ide
@luba28 Jej napisem ,ze nech mi posle nieco zo svojho albumu este ,ze jej potom zaplatim ked pride ?
Ale adresu svoju nenapisala tak neviem asi na mars caka ,ze jej tie rifle poslem 🙂
Cele zle 🙂)
No nicmenej som rada ,ze ani take udalosti vo mne nenahlodavaju pochybnosti ,ze mam este aspon kusok zdraveho rozumu 🙂
@sissmiss Ano ,ale keby mala normalne jednanie tak nie je problem ,ale po tych spravach co tu nadristala je mi jasne ,ze pravdepodobne asi by tie peniaze neposlala ☹ A z Bonprixu mam fakturu a doklad o vrateni ,takze to je podla mna uplne ina story ked si objednas z bonprixu nieco 🙂
Keby hned na zaciatku napisala ,ze sorry jasne nie je problem ,ale ona ani adresu svoju neposlala -mam si opysat z obalky ktoru moj muz vyhodil 🙂
Dost neseriozna zenska to je podla mojho nazoru!
@lilysk isla by som do banky a ziadala vratit platbu nazad/cca14 dni/to trva,...a myslim,ze potom ti peniaze vrati,..a poslala by som tovar nazad,aj ked zrejme uz to postovne neuvidis,....