Ahojte baby, mate nejake sampony, pripravky, cokolvek ktore zaberaju na rast vlasov? Prosim len overene produkty. Strasne pomaly mi rastu a stve ma to.
Dakujem. 🙂
stará dobrá žihľava a kvalitná henna. Žihľava vnútorne aj na oplachovanie po umytí. Vnútorne aj praslička roľná, obsahuje veľa kremíka, takže podporuje a spevňuje vlasy, nechty, obsahuje aj vápnik a iné minerálne látky. Ak vlasy stagnujú, problém je obvykle v tele a kadejaké vodičky, alebo šampóny to sami o sebe neriešia. Henna je tiež síce riešenie z vonku, ale ona vlas doslova obalí pigmentom a preto sú vlasy na pohľad aj na dotyk pevnejšie a hustejšie. Vlasy sú po nej naozaj krásne. Je to nie len moja dlhoročná skúsenosť, ale všade na fórach ti to baby, ktoré henujú, potvrdia.
vyzivovy doplnok DONNA HAIR
@lillystranska
@alaguema
@marion09
Dakujem, ste zlate. 🙂
treba dihydrogenmonooxid do oci, neurony z corney interpoľujú s neuronmi z hypotalamu a cez nucleus supraopticus a tractus spinoolivaris ipsilateralne posobia na folikulus - vlasovu cibuľku. trigeminus vyhubi vsetky parazity. treba dat pozor na canis lupus, tento nozokomial napada vsetky domace potreby
@drbodkaantivax pre obyčajného človeka je toto, čo si napísala
veľmi nezrozumiteľné
@drbodkaantivax 👏si zabila
Vyskúšaj milvu, prírodná kozmetika neobsahuje silikóny, parabény, syntetické oleje 🙂 pomohla mi narástli mi vlasy,zhustli a prestali tak vypadávať.🙂 za pokus nič nedáš
@veronicka94 , presne ako hovoríš. 🙂 Takto isto aj mne Milva pomohla. 👏 juchuchuuuu. Vlasy su dlhšie, hustejsie, pevnejšie, takmer vôbec nepadajú. Ja som veľmi spokojná. 😊
ja som uzivala vyse pol roka cisty methionin. S vysledkom som velmi spokojna. Poradila mi to svagrina, ktora sa pohybuje vo farmac.priemysle. Vsetky tie drahe tbl na vlasy ho obsahuju + nieco navyse samozrejme 😉 ale cisty ti uplne staci
Ja som pila praslickovy čaj a aj brala Biotin plus, používala vlasové vody Zn. Alpa a Dixi, v sezóne oplachovala odvarom z orechových listov. Vlasy mi riadne podrástli a nepadali. Šampóny z Kauflandu, bylinkové Zn. Carpathia na striedačku s inymi. Menej je niekedy viac.
@lili3210
@veronicka94 baby a ake produkty od nich mate? Lebo mne odpisali ze si mam objednat sampon s avokadom ale ked pozeram na ich stranku tak viacmenej aj ine sampony maju popis “podporuju rast vlasov” tak som teraz mimo z toho 😀
Šampón avokádo taktiež obsahuje chinin,ktorý je proti vypadávaniu vlasov a ten avokadovy olej v ňom slúži na hydratáciu suchých vlasov 🙂 teraz majú aj novinku s kofeínom a chininom, je na zastavenie hormónu,ktorý je zodpovedný za vypadávanie vlasov
Ja používam Eucerin,pretože je bez parabénov.Najprv som používala Alpecín,zabral dobre,ale,kedˇsom si prečítala,koľko parabénov obsahuje,tak používam už len šampóny bez parabénov.
@lillystranska ahoj ako sa tesne volá šampón? Dik
za hrst ryže dat do flaše zaliať 2 dcl vody, nechať stáť 24h, sem tam pretrepať, scediť a vodu aplikovať na pokožku hlavy a masírovať pred spaním
hennovala som - mám zdravé vlasy, umývala som len sodou a octom - bol to z prvu des. vrátila som sa k chémii. mala som aj z milvy ten s chinínom a ešte voľáky - už neviem, za mňa nič moc. teraz beží nejaký cesnakový, neviem. mne odporučili Capillan - je z lekárne, neviem presne cca 8€ a mám pocit minimálne hustejších vlasov.majú aj nejakú vodičku k tomu ale to som nebrala, sa mi nechce s tým prdiť. tento by mal zabraňovať aj vypadávaniu, neviem, dáko to nesledujem, ale keď umývam tak dosť vypadne, ale mám vlnité dlhé vlasy takže je to asi v norme. Každému asi niečo iné vyhovuje.
https://makeup.sk/brand/50047/o2245-411985/?gcl...
@zlatican prosím ťa ktorý z nich?
Ja používam od biodermi ale je to taliansky šampón. Po ňom mi rastu vlasy jak divé. Mala som po krk umývala som týmto šampónom a za tri mesiace boli po po krize