Ahojte, chcela by som sa opytat ako to je u Vas doma. Zvyknem si vecer citat v posteli pri nocnej lampe. Manzel to vsak zvykne prekazat. Ako to mate doma vyriesene? Rada totiz precitam par stran a uz sa len otocim. Nechce sa mi citat vedla v izbe tych (cca.10min.)
Dakujem
Citat sa da aj v lahu na gauci... mne by to tiez strasne vadilo no...
Aj mne to vadí a mužovi tiež.
U nás som ja tá, ktorej to vadí, aj ked priateľ napr. ťuká na tablete, riešime to tak, že pred spaním si obaja chvíľu čítame/scrollujeme internetmi a potom to naraz odložíme, ale keď ide len o 10 minút, tak to sa dá vydržať 🙂
@anjelicek26 ano da len to presuvanie z izby...
Ked som sa ucila na skusky do 2 rana, manzel spal aj pri celej rozsvietenej miestnosti bez problemov 😀 takze nocna lampicka ziadny problem
Tak my to mame opacne. Moj muz ked cita a idem do postele, okamzite zhasina lampu, aby ma nerusila, pritom mu hovorim, ze mi to vobec nevadi. Ja som uz v posteli necitala 100 rokov, ale mala by som zacat😬
Vadilo by mi to.
Nevadí mu to, lebo keď ja čítam v posteli, on spí v obývačke pred telkou. 😁
U nás to vyriešila čítačka kníh, žiadnu lampu už nepotrebujem 😉 roky som sa jej bránila a teraz na ňu nedám dopustit
nam navzajom to tiez vadi, tak mame obaja kindle a pred tym som si citala v obyvacke
Nam to vzajomne nevadi🙂
Mne by to asi vadilo tiež, ale tých 10 minút by som vydržala 🤷🏻♀️ ale ak čítaš hodinu, to už je iné
Môžem čítať aj do rána.....každý spí vo svojej izbe😝
Kúp si čítačku kníh s podsvieteným displejom a vybavené, ty môžeš čítať a manžela to nebude rušiť.
Môjmu manželovi to nevadí, ani mobil, ani telka, ale mne vadí pri zaspávaní akékoľvek svetlo
Kup si kindle.
Mojmu muzovi to nevadi. On zaspi bez problemov v hluku svetle. Mne by to vsak vadilo. V spalni nemoze byt tv, tikajuce hodiny, ani svietiaci budik 🙈 a spalna musi byt do zahrady. Nie do ulice. A aj tak sa zobudim 5x v noci 🤦🏼♀️ Respektuje to
Mne by to vadilo, keby manžel svieti, keď ja spím.
A keby si cítala s čelovkou?
Mne prekaza akekolvek svetlo, nemozem tak zaspat. Ale zase 10 minut by som to vydrzala bez problemov.
Vidim, ze viaceri tu spominaju kindle, ja som ten podsvieteny displej skusala, ale mne to straasne taha oci, nevydrzala som do toho pozerat, tak neviem, ci mam nejake citlive oci alebo co.
nie, môjmu by neprekážalo, ani keby som mala na druhej polovici postele zapnutý mixér alebo cirkulár 😂, on keď spí, tak spí. Ale my väčšinou ideme spať spolu, málokedy si jeden z nás ešte číta
@ankare uz som skusala aj to aj malinke svetielko...aj pod perinou 😂. Vsetko vadilo
Mojmu to vobec nevadi, ten je od detstva typ kde ma opriete, tam zaspim. Ale mne by svetlo vadilo a velmi. V tvojom pripade by som si vecer citala v obyvacke na gauci.
Keď je to ozaj len 10 minút, tak by to šlo vydržať
Ale napríklad môj muž miloval spať pri telke. Proste telka bola zapnutá, on spal ako poleno, a hotovo. Toto mňa rusilo. Vždy vravel, že len chvíľu pozrie a vypne. Obvykle zaspal a telka šla. Lenže ja som trebárs nevedela, že už spi, lebo som napríklad si zakryla hlavu, aby ma to nerusilo, a potom po pol hodine trápenia som zistila, že on dávno spi.
Neviem, ale za mňa do spálne nič také, ako telka, blikajúce svetlo(sestra ma také hodinky) a tikot hodín nepatrí. Zároveň aj čítanie, ak teda ozaj je to chvíľa ok, ale dlhodobo by som to nezniesla
V spálni sa ma spať
prenho krytka na oci,?
Veľmi mi to vadí, vyriešila to čítačka 😊
Pridávam sa k fanúšikom čítačky. Tiež žijem s upírom citlivým na svetlo, čítačku síce zaregistruje ale nevadí mu.
Citam si v obývačke na gauči, mne osobne by vadilo keby sa svietilo a ja chcem spat..
môj muz by zaspal aj keby sme mali zapnutu silnú lampu, jemu nevadí nič, ani hluk, ani svetlo, ani rev, nič, on spí keď chce kdekoľvek..
Ja sa len pozastavim nad tym, tvojmu mužovi nemá vadiť svetlo keď chce spat, ale tebe prekáža ak sa musíš presunúť z izby do izby - to je premna mierne nepochopiteľné.. preco vadí presunutie sa po čítaní do postele v bdelom stave ale chces aby mužovi nevadila lampa pri posteli ak si chce už oddýchnuť?
Vadí mi to à jemu tiež, takže keď si chcem ešte čítať idem si ľahnúť skôr a čítam si alebo naopak a potom zhadsiname svetlo naraz
V alze mi muž kupil lampičku na knihu, asi to robi menšie svetlo ako nočná lampa. Zaberá asi len na tú stránku knihy a jemu to nevadí od vtedy 🙂