Ahojte, má niektorá z vašich manželov s týmto problém? Ako ste ho riešili? 😒
Aha,...len ked sa už druhý raz nedá... 🙂 Bol niekto s tým aj u sexuológa, prípadne iné riešenie?
no to je ten horsi pripad.... 😉
počula som veľmi dobrý vtip k tejto téme:
manželský pár vchádza do ordinácie sexuológa a manželka hneď od dverí:
"Máme problém s predčasnou ejakuláciou."
a muž na to:
"ONA."
Nemyslím, že je dôvod na srandičky. 😖
Deb veľmi dobre ti rozumiem. Tiež sa snažíte o mimi???
bubulka, hej snažíme... neviem, či sa aj tým snažením a stresom...nevyvinulo do PE. Niekedy je to menej hrozné, inokedy uf.... Aj vy s tým máte problémy?
ono je to síce vtip NIE SRANDIČKA, ale keď sa nad tým zamyslíš muž to naozaj ako problém vnímať nemusí.
ale asi to nie je tento prípad.
preco sa druhy raz neda?
neviem kolko ste spolu ale toto moze byt za par rokov problem medzi vami v sexualnom zivote.....my mame ten opak,moj muz vydrzi ale nema takeho chtica ako by som si ja priala 😉
Sice sex nie je az taky dolezity vo vztahu ale dolezitty na to aby vztah pekne fungoval.............
blue, to je pravda. My sme spolu takmer 5 rokov, no problém sa vyskytol za posledný polrok. Hej, on to ako problém neberie, aj ked ho to sere, ale viac mna.
druhý raz.... nieže nedá...sa mu už nechce a ani tomu, čo s ním chodí v nohaviciach. Možno je len strašne unavený...uvidíme teraz cez sviatky, či sa karta neobráti.
blue, akože nemá chtíča? ...že už je unavený a nechce sa mui dalej pokračovať?
samozrejme ze to nebere ako problem,lebo on je uspokojeny a na teba uz akosi nezostalo energie 😒
moze to byt unavou ale uz sa to taha pol roka...tak neviem,neviem.skusila si sa snim porozpravat co je vo veci?
chtica myslim,ze ja by som aj kazdy vecer..........ale normalne si robotu dokonci 😀
no ved to, ked sa s ním začnem o tom baviť, vždy prekĺzne na inú tému alebo sa rozčúli a povie, aby som si našla iného chlapa... jeho najviac štve, že po sexe sa ja rozčúlim, ale keby to bolo krátkodobé... Robím ja niekde chybu?
no neviem ci ty robis niekde chybu...nepoznam vas ale nemyslim,ze chyba je v tebe....bud ho tak strasne vzrusujes alebo to chce mat co skorej za sebou a nechce uz ovladat svoje potreby............muz totizto vie kontrolovat svoje potreby,vsetko je v hlave 😒
chlapy sa o takychto veciach neradi rozpravaju....to je jasne
Ak sa mozem opytat, co u vas casovo znamena "predcasna" ejakulacia? Ono niekomu sa nieco zda kratko a inemu zas dlho tak preto sa pytam.
cervena ciapocka...to je velmi pravdiva otazka 🙂
No u nas pomaha havne ak to ja az tak " neprezivam " neviem ci to chapete neviem ako to napisat .... aby to muza az tak strasne nevzrusovalo 😀 kurnik no proste nie velmi vzdychat a tak ,lebo muzi to velmi prezivaju 😀DD dufam, ze ma chapete 😎 😎 😅
linda 😀 😀 😀
no ale vazne, kolko? A ak s tym aj nemate skusenost tak kolko to podla vas je "malo" ? 😅
Ja som mala len jedneho sexualneho partnera - mojho manzela, takze nemam s cim porovnavat a v podstate ani nemusim, lebo mne to vyhovuje tak ako to je, aj ked obcas mam pocit ze aj my patrime do tejto kategorie 😀
1 min. alebo 1 či 3 vniknutia... 😖 už si uznal chybu a začal papať vitamínky, dúfam, že to pomôže 😀
deb, ale ked pises ze sa to vykytlo len nedavno tak podla mna sa to rychlo napravi 😉 🙂
Tak to dúfam 🙂 môže za to zjavne dlhodobý intenzívny stres. U Vás je to ako?
No uz nas to tiez vizera asi tak ako u vas 😀 ale nejak nam to neprekaza 🙂 kazdy clovek ma ine predstavy a ine potreby, ale my to proste mame zariadene tak, ze kazdy je spokojny 🙂
To určite, každý má iné potreby, no len ked bol človek zvyknutý na niečo iné.... tak teraz je to zlé... aj keď sa to dá vynahradiť iným, ale aj tak to chýba 😝
🙂 ked ste tak boli zvyknuti tak to hej. Pre nas je niekedy viac sa len objat a sladko zaspat 😵 hlavne po celodnnom tazkom dni 😀
Deb, nie som odbornik, ale podla mna si si odpovedala na otazku a tiez si myslim, ze to bude tym snazenim a stresu z neho, prip. aj z ineho stresu...odkedy sa snazite o babatko? Vsetko, resp. vela veci je o psychike, takze keby sa uvolnil viac, spomenul si na tie casy, ked tento problem nemal, tak to by mu mohlo pomoct...ja viem, ze to nie je take lahke, ale ak si neviete pomoct sami, tak by bolo dobre ist za sexuologom, psychologom...viem, chlapa je tazke dostat na taketo miesto, ale...
Neskúšali ste náhodou niekto znecitlivjujúce gély? http://www.primarka.sk/znecitlivujuce-gely-na-p...
Podla mňa by to mohlo fungovať, i keď je to asi trochu nepraktické. Ale inak neviem. Vyskúšali sme už lieky bez receptu, ale tie nič moc.
Je kopec faktorov ktoré na nás vplývajú pri takýchto veciach, hlavne psychika...Super sú znecitlivujuce kondomy, ale tak ten problém neriešia, žial bohu. Existuje aj zákrok u urologa ak je problém v ,,stavbe,, penisu, potom však sex nie je možný asi mesiac.
tu je o tom aj dobrý článok
http://www.stoporenie.sk/predcasna-ejakulacia/
ahojte,
zaujimave info o predcasnej ejakulacii najdete na stranke http://predcasnaejakulacia.eu/
Caute, moj manzel ma s tymto celozivotny problem.. uz som si myslela, ze nikdy nebudem mat poriadny sex.. skusili sme vsetky mozne veci co sme nasli na internete.. ale jedine co pomohlo, bola masticka LAD Performance
mozem osobne odporucit vsetkym zufalym parom
Všetky dôležité informácie o predčasnej ejakulácii a jej možnej liečbe nájdete na http://www.stoporenie.sk/predcasna-ejakulacia/ , dúfam že pomôže 🙂
My tento problem nemame ale z rozpravania kamaratok to riesia tak,ze sa jednoducho prvy krat rychlo urobi a potom pokracuju kolom cislo 2 🙂 🙂 🙂