Tí, čo to nosíte a zároveň ste ateisti, naozaj veríte v to, že vás to ochraňuje?
Navyše veriaci kresťan by to ani nosiť nemal.
Tak kto sú potom tí, čo to nosia? Okrem celebrít?
@simsalabim čiže na okrasu? Mne to nepríde nejak extra pekné. Pravdepodobne tomu aj veria. Tomu nerozumiem najmä pri ateistoch, že veria na tie povery. Tak sa pýtam, že prečo a či v to veria.
Lebo nerozumeju, co to je. Ci uz veriaci, alebo ateisti.
Navyse veriaci vacsinou nerozumeju ani tomu, comu maju verit, lebo sa o to nezaujimaju do hlbky. Ak by sa zaujimali, nenosili by cervene snurky 😃
Lebo su zaostali. Veria cervenej snurke, ze ich ochrani. Su to paradoxne veriaci, ktori netusia, ze je to hriech. Veria tomu hlavne jednoduchsi ludia.
ateisti neveria v boha, v cervenu snurku verit mozu.. a kde to kazdy nosi? ja som to nikomu nevidela
Ja nepoznám veriacich, ktorý to nosia.
@babulkomale Hm, asi máš recht😁 Videli to u nejakej celebrity/influencera, tak si to kúpili, lebo to považujú za trend a módny doplnok a možno ani vôbec netušia, čo to znamená. Všímam si to na rukách a v poslednom čase som to videla asi dosť veľakrát, aj u mladších.
Ak to tu niekto nosí, mohol by nám to objasniť.
Aha tak ty to nepovazujes za extra pekne?? "A kto se tě ptal na tvůj názor??!!?"
@reanda však môžu nosiť, čo chcú, aj amulety, ale potom nech sa nesmejú z veriacich, keď oni zas veria v povery.
A to si podľa akej štatistiky prišla.na to, že prave ateisti a kresťania nosia červené stužky?
A inak, tato tradícia siaha ešte do čias našich starých mám, kedy sa na perinku bábätka dávala červená stužka.
Zato ze tebe to nepríde pekne neznamená ze tvoj názor zdieľajú všetci. Ja to nosím preto, ze sa mi to paci a boli to zároveň darčeky takže to má pre mňa citovu hodnotu. Záhada vyriešená. Môžeš už pokojne spávať 🤣
@hipuska tak na Slovensku žijú najmä tieto 2 skupiny, nie? Či tu dominuje okrem ateizmu islam alebo ako? Ja hovorím len, že si to všímam na ľuďoch a zaujimalo by ma, či tomu aj veria
Bud rada, ze nenosia ostate plienky.
@maminkadeticiek asi trafená hus zagágala😁 Otvorila som diskusiu a tu si každý píše svoj názor, tak sa s tým zmier, snowflake 😁
takisto, ako sa nabozensky veriaci mozu smiat, alebo odsudzovat ludi, co veria poveram, tak sa veriaci poveram mozu smiat nabozensky veriacim.. nie je v tom ziadny rozdiel
Aha, vďaka za objasnenie. Takže, podľa teba žijú na Slovensku len ateisti a veriaci? 😀
Červená šnúrka je červená šnúrka. Neznamená, že keď to niekto nosí aj verí nejakému urieknutiu. Proste módny doplnok ako každý iný.
Pani si mysli o sebe aka je bystra,ze anonym!Ja aspon mam gule povedat ti pod vlastnym nickom svoj nazor na take trubky ako ty co kritizuju druhych lebo nemaju same co lepsie na praci.Typicka farizejka.V kostole ruky zopnute a na socialnej sieti bude anonymne posudzivat druhych.
@hipuska argumententačný faul, vkladať do ust niekoho niečo čo nepovedal. To iste ani nevieš, čo je, takže bye bye. Nekomunikujem ďalej s niekým, kto si tu prišiel vybiť nejakú frustráciu.
Aj ja som to nosila dakedy len teraz kvôli práci nemôžem a co je na tom? A nie neopičila som sa po žiadnej influencerke a áno som veriaca a nie neposadol ma diabol. Ja si myslím ze je každého osobná vec ze v co verí a prečo niečo nosí. To len teraz je moderná doba do všetkého strkat nos a všetko riešiť
Lebo kabala. Istý čas to nosila aj Madonna. To je len tvoja nevedomosť, že nosia ju veriaci a nemôžu a ateisti lebo prečo.
Autorka je najmudrejsia, len nechapem, preco sa potom hanbi a pise ako anonym😉
@mimuska328 nestrkám nos, nikomu to predsa nezakazujem, len ma zaujimalo, že z akého dôvodu to ľudia nosia, či v to reálne veria alebo len preto, že sa im to páči
@dskjhfdlkdjhl autorka vstala hore zadkom. Muž je asi v robote a nemá sa s kým hádať.
z mojej vlastnej skusenosti tuto haraburdu nosia len pokrytci a falosni ludia ktorym bolo ublizene a budu sa do konca zivota lutovat a prezehnavat pred urieknutim, miesto toho aby dvihli zadky a zacali so svojim zivotom aj realne daco robit
@dskjhfdlkdjhl ako anonym tu zakladá diskusie mnoho žien presne preto, že dobre vedia, že pri akejkoľvek téme, ktorú načnú, sa jej tam nahrnie minimálne za hrsť zakomplexovaných frustrovaných žien, ktoré začnú provokovať, podpichovať a urážať, vy ste najmä rady, keď vám čo i len anonym venuje pozornosť
No, zatial ako zakomplexovana a jedovate sliny vypustajuca, v tejto diskusii si ty, mila anonymka😉
@barborachors áno, poznala som aj takých, ale priprav sa na to, že teraz ťa tu niektoré snowflake urazené ženy ukrižujú za to, že si si dovolila kritizovať niečo, čo ony nosia😁
Aha, tak Ty si myslis, ze sa tu ozvali take, ktore nosia cervenu snurku? Tak minimalne u mna si na omyle, nic take som v zivote nemala.
Nosia to ti, co sa im to paci, co je na tom nepochopitelne?