Prečo sledujete ľudí ako je Plačková, Sugar Denny a Shopaholic Adel?

29. sep 2022

Dievčatá (a chlapci),
prosím o úprimné odpovede.... ak, tak prečo sledujete ľudí ako Plačková, sugardenny, shopaholic adel a pod? Chcete sa na nich zabaviť alebo vám je za nich trápno a len nech ste v obraze, že čo sa deje? Neverím tomu, že ich niekto reálne obdivuje a velmi ma zaujíma tá motivácia za tým... prípadne čo si myslíte, že je ten dôvod?

lucinka2200
29. sep 2022

Nesledujem ich 🤣🤣🤣 ale tiež by ma to zaujímalo teda

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
29. sep 2022

Keď vyskočí článok, prečítam... ale väčšinou len začiatok.... pretože nič zaujímavé 😁

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
29. sep 2022

Z toho, co si napisala, poznam len Plackovu, pri ktorej viem, ze ju nepodporim ani centom, pretoze je mi zle z toho, ake hodnoty prezentuje. Niekto ich mozno sleduje, lebo ich fakt obdivuje, iny zas preto, ze chce vidiet ten bizar - ja som raz takto zahliadla Buckovcov a normalne som to nemohla prepnut, co som neverila, ze toto fakt existuje.

mandzula
29. sep 2022

@dominika1988 ona asi aj sikovna ako podnikatelka je, to sa jej neda upriet, no ten zvysok je na zaplakanie.

diewcatqoo
29. sep 2022

Nemam instagram, takze nemam moc prehlad o tychto postavickach. Z tych vymenovanych poznam len Plackovu a minule som niekede videla nejaky clanok o tej Adele, tak som na to klikla, lebo som si myslela, ze to je niekto postihnuty, tak zo zvedavosti, co asi prezentuje vlastne. O tej tretej spominanej osobe som nikdy nepocula.
Noo.. co sa tyka Plackovej, tak na nu mam nazor taky, ze moze sa obliect do neviem coho, aj tak jej vytrca slama z topanok. To spravanie a celkova prezentacia vo mne nevzbudzuje ziadnu doveru a v zivote by som si od nej nic nekupila. O Adele som si precitala len ten jeden clanok, takze tazko povedat.. uz napohlad posobi, ze asi nie je ok.
Je mi luto, ze zijeme v dobe, kde najvacsi idioti dokazu oslovit a ovplyvnit masy...

liviafazekasova
29. sep 2022

Ja sledujem Plačkovú na instagrame, hlavne som sledovala jej tehotenstvo kedže som si rovnako ako ona tým prechádzala, myslím ako nadmerné opuchy, prenášanie atď. Neobdivujem ju ani nič podobné ale fakt podľa mna dole klobúk tie jej produkty, kaviarne, obchody s oblečením má super nápady ja ich absolútne zdielam lebo vie čo potrebujú ženy a kupujú to od nej. Samozrejme nie zeny ako ja ale také čo si to môžu dovoliť . A videla som dokonca mnoho videí a recenzií od ľudí na jej Make up že je super asi ho raz vyskúšam za 11€ 😃 takže ja ju neodsudzujem lebo to čo robí robí dobre a prináša jej to poriadny zisk. A to že má rada luxus ked nato má prečo nie. Nevidím v tom nič zlé alebo že by som ju preto mala odsudzovať. Ostatné nesledujem ani neviem kto sú to 😂

liviafazekasova
29. sep 2022

A ešte dodám že som videla podobne ženy napr v maďarsku ktoré majú tak isto vlastné značky predávaju tak isto hlúposti na chudnutie a kolagény, kaše a kozmetiku za také ceny že my sánka spadla tak oproti tomu jej kolagén za 35€ je úplne v pohode. Takže ja ju za toto neodsudzujem.

ndrag
29. sep 2022

KVOLI DRAME! Pre nic ine, iba zahnat nudu pri sledovani internetovych skriepok a hlupych storyciek, v zivote by som nikoho z tych ludi nepodporila kupou ich merchu 😂

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
29. sep 2022

Prečo si myslíš, že ich sledujeme?

lucyluska
29. sep 2022

Ahoj, Sugar Denny a Shopaholic Adel neviem kto sú.
Plačkovú tiež nesledujem, ani televízor nepozerám 🤷🏼‍♀️
Ľudia ich sledujú lebo asi ukazujú luxusný život? A dnes sú predsa "materialne" veci in.

jaskolka
29. sep 2022

Plackovu si pamätám tak zo Súdnej siene, kde hrala nejakú prostitútku, a ostatní ani neviem, kto sú.

evica17
29. sep 2022

@ndrag ale tak ich podporujes tým že im zvyšuje s sledovanosť a viac dostanú od zadávateľov reklám. Čiže radšej ani nesledovat

dilino
29. sep 2022

nikoho nesledujem ani Plačkovu A TY ostatný dvaja sú kto.Nechápem.Nepoznám.

autor
29. sep 2022

kludne si tam dosaďte ďalších... lela cetelova, jasmina, niky rich, slaytina, daniela stylist... hocikto... ja mám totiž pocit, že ich ľudia, a hlavne baby, sledujú, lebo ich rozčulujú a nechú aby im niečo ušlo alebo presne ako píšete kvoli dráme, z nudy... a tiež hovoria ako tuto baby niektoré, že by ich nikdy nepodporili... pritom práve tým sledovaním a followom, odberom.... maju väčšie prachy od sponzorov, firiem a podobne a celá tá bublina okolo nich len rastie a serú ludí ešte viac a stále dokola... a potom človek vidí niektoré baby na IG, FB, youtube ktoré robia naozaj zmysluplné vidá, fotky, popisy atď a zaslúžili by si tým napr aj zarabať ale nikdy nebudu lebo nie sú dosť umele alebo čo mam niekedy pocit... ako nezmenime to, mňa to len vždy zaujímalo, prečo ich tí ludia sledujú a potom im v komentoch vypisujú aké su to ku*** a pi** a zlatokopky a neviem čo ale už len tým svojim odberom im zarábajú vlastne.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. sep 2022

@dominika1988 😂 mňa si to njeako nachádza asi preto, že aj v práci kolegyne stále ich rozoberajú, aj kamošky ich riešia a spomínajú, tak jasné že som tiež kukla čo to je za ludí... teda zuzanu som vedela ale to vie asi 90% ľudí kto je... inak sledujem skôr iný typ účtov pri ktorých by som radšej videla adopriala im nejaký väčší úspech...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lelluska
29. sep 2022

Brainwash sa z telky presunul na IG. Tak ako to bolo pre rokmi - ty pozeras farmu? Prečo? = Je to relax aj keď bez pridanej hodnoty. K zvyšným dvom postavičkam sa vyjadrit neviem (asi kvôli veku už nie som ich cieľovka) Ale čo sa Zuzany tyka, ja verim, že ma aj skutočných followerov čo ju uznávajú pretože svojim šikovným sposobom podnikania mieri na citlivé temy typu: chudnutie, akné, rast vlasov, imunita - teraz najnovšie aj ta detská. A robí to evidentne dobre, lebo nie je tyzdna čo by sa tu neobjavila tema typu “ pomohol vam kolagén od Plačkovej?”😊

kris_tin257
29. sep 2022

Prvú menovanú mám zablokovanu a druhé dva profily netuším o koho ide ešte som o nich nepočula 😀

mikadooo
29. sep 2022

Pozri, veď sa opýtaj kolegýň v robote prečo ich sledujú, ak ťa to zaujíma 🤷. Ja nesledujem nikoho. Mk ma baví viac ako ig či iné sociálne siete. Plačkovú poznám len z počutia, tiež od kolegýň. Ostatných vymenovaných ani nie, asi nie sú dosť známi alebo čo. Kolegyne jednoducho radi riešia a kritizujú život iných, polemizujú ako by to ono robili ináč a lepšie, atď., presne ako to robíme aj tu na mk 😁.

lulula1990
29. sep 2022

Jednoduché - prezentujú sa na vysokej nohe, aký luxusný život žijeme, aká je to rozprávka, ako im všetko vychádza. Preto ich ľudia sledujú - lebo majú niečo čo oni nie aj keď je to 90percent lož. Realita je častokrát odlišná. Výrobky im predáva jedine REKLAMA. Pozri napríklad aj Kucherenko sa prezentovala ako luxusne žije s manželom a realita bola už niekoľko mesačný dlh na nájme...Plačková zarobila prvý milión - ehm, áno, ale to bol milión z obratu ktorého platila dane, tovar, zamestnancov, atď. a nie čistý zisk. Mne takéto umelé profily nič nedávajú. Život nie je len o tom peknom. Páčia sa mi osobnosti ktoré nemajú problém to priznať.

heni79
29. sep 2022

Okrem Plackovej nepoznám ani jedno meno. A ju registrujem len kvôli tomu, že je už naozaj všade. Články o nej preskakujem. I tak viem, že má dieťa a akože schudla nejako extrémne. Titulky. Zvyšok "ľudí" ani neviem identifikovať. A ani to nejdem hľadať. Zisťujem, že poznám dosť skutočných ľudí. 🤷

autor
29. sep 2022

@mikadooo jasné, to som sa už... ale to je pár báb anie stovky tisíc, tu sa človek dostane k viac názorom ale ako pozerám, v tomto prípade ani moc nie, väčšina sa zhodla na tom istom 😁

babylove77
29. sep 2022

Nesledujem ani jednu ale občas pozriem z nudy.a vždy sa potom dlho čudujem čo sa to deje s dnešným svetom a ľuďmi 🤔

uckova
30. sep 2022

Plačková za mňa už nie je taká vymleta ako bola. A šikovná podnikateľka. Neobdivujem ale v tomto období je celkom normálna tak sledujem. Ak bude zas ako predtým nebudem ju sledovať 😂

mary_enka
26. mar 2023

U shopaholik je to asi vtom, že ľudia chcú vidieť live , z ktorého sa stane viacero viralnych videí. Adela je tak bizardna, že je to až príťažlive... vyvoláva v ľuďoch až také emócie (pozitívne i negativne), že keď adele zapne stream, tak niekedy az cca 5000 ľudi pozerá do telefónu na to, čo momentálne robí a tajne dúfa že príde nejaký bizarný výstup kt. v človeku vyvolá až také emócie, že začne nejakým spôsobom dávať najavo svoj názor na danú problematiku. A tým pádom sa vytvori veľká aktivita ludi a tým sa to šíri medzi ostatných omnohonviac ako hocijaké iné videa.

lalala94
26. mar 2023

Som stará, keď nikoho z tých koho si vymenovala okrem Plačkovej nepoznám? 😔😀