Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.
Ja mám MK ako hobby 🤭
napíšu ti tu zachvilu že nestaraj sa že je to ich vec 😀 ale zas máš pravdu aj ja si to všímam.Tiež som skôr čitatelka koňa ako pisatelka🙂
Za mňa čisto prokrastinácia, vypnutie hlavy, odreagovanie...
@tibor79 Za mna odreagovanie sa na materskej. Dovtedy, kym som 1x neotehotnela som o MK ani nevedela 😁. Uz sa tesim spat do prace a na kolegov 😮💨 zatial mi vsak musi postacit MK forum.
Reset hlavy, oddych
Aby som úplne nezabudla slovenčinu, a práve tá roznorodosť tém je osviežujúca.
Ako, je v poriadku ak niekto prispeje do temy, ktorá mu je blízka a má pocit, že môže pomôcť, poradiť a pod. Od toho MK je. Sle isté osoby sú vždy a všade 😂 za každých okolností🤣
@tibor79 presne, odborníčky na všetko. Strašne sa musia niektoré nudiť. Obzvlášť jedna 😂
Tiež som si všimla že niektoré sú v každej diskusií. Tiež som sa zamýšľala nad touto otázkou 😃 ja napríklad sem chodím popri materskej keď dieťa spí a mám čas a podobne
Daj zoznam 😆 vzdy sa tu takto niekto vyjadri a nikdy neda tu svoju top trojku. Mohli by sme to potom porovnat s nejakou statistikou MK. Pretoze je to mozno iba tvoj subjektivny nazor.
Ja som si všimla viaceré, ale podľa všetkého majú strašne nabitý život, rodinu, prácu, krúžky, neviem čo všetko, preto ich obdivujem, že popri tom stíhajú celé dni vypisovať do takmer všetkých diskusií a príspevkov.
@martinkatinka zoznam predpokladám neuvidíš. 😉
@koniarova tak ale ked vidi stale tie iste nicky, je tu isto rovnako casto a dlho ako tie nicky. Nikto nikdy nenapise, ze koho to vlastne mysli.... A pritom si isto robi statistiku 😆
@tibor79 si tu raz zacas? Tazko 🤷 ako potom vies, ze su vsade, vsak musis precitat kopec diskusii 🙈. Ked vues, ze su vsade.... A kto vlastne??
Na ploche sa zapojim raz za par dni, zatial co tu vzdy ked ma tema zaujme a mam veget. Stena ma nudi, tu su tie anonymne temy zaujimavejsie
Nic za tym netreba hladat
@martinkatinka nie, som tu raz za čas ale stále to isté
@tibor79 tak teda kto tu je podla teba stale? Teda minimalne vtedy, ked ty 🙈
@tibor79 Ked si tu aj raz za čas, napíš, KTO su tie isté 🙂
@martinkatinka odpovedala som vyššie
@tibor79 mna si teda nepresvedcila, uplne si odporujes.
@koniarova toto taky vykrik do tmy.
@tibor79 ja napr komentujem pomerne malo ale citam casto temy neviem je to taka guilty pleasure 😀