Naozaj som zhrozená, že to niektoré z vás stále nechápu.
Jedna maminka tu nedávno postovala polonahé fotky svojho synčeka s lokalitou, menom a priezviskom a odkazom na instagram. Digitálnu stopu je takmer nemožné vymazať.
https://www.omediach.com/internet/25134-pozor-n...
@liz_lemon Asi máš pravdu. Dotyčnej mamine som písala, nech mu to nerobí, tak vraj ona to tak chce, tak to tak bude mať. Škoda, že synček sa ešte nedokáže brániť. V dnešnom skazenom svete pedofilov takto riskovať a verejne postovať nahé bábätko😓
Sice nedávam fotky, ale ... Nikdy by mi nenapadlo cudzej žene písať, čo má a čo nemá.davat na net. Tebe nenapadlo také základné, že pedofil si tvoje dieťa môže odfotiť aj pri mori? Pri bazéne? Pri jazere? Veď zas nebuďte hysterické a rozmýšľajte logicky.
@asocial no ja ak vidim nahe fotky babatka, tak to vacsinou aj nahlasujem ako nevhodne. Lebo sakra zenska. To nevhodne je!
@asocial btw. Moje deti nie su nahe nikde mimo domu.
A kúpu sa ako? Či v neoprene?
ja som tu nahlasila desiatky takychto fotiek, ale niektore su nepoucitelne, myslia si, ze ked je MK stranka primarne pre zeny - matky, tak ini ludia sem nechodia, pritom je to tu doslova galeria pre roznych uchylov
Je to uplne zbytecne. Nedavno tu nejaka kocka zakladala podobnou diskuzi. Nezmenis tim vubec nic, ti, kdo fotky nedavaji je davat nebudou a ti, kdo ano, tak s tim neprestanou. Like je vice nez ochrana soukromi.
Osobitne by som ľuďom nevypisovala, takym jednoduchším to proste nijako nevysvetlis...
Ale takto je fajn ked to sem dáš, snáď aspoň jednej mamine to pomôže
Tiez som zhrozena z toho… ale niet sa co cudovat, podla niektorych vyjadrovanii je hned jasne, ze vela tu pritomnych pasteliek nie je najostrejsich v peracniku😉🙈
Toto nevysvetlis. Tak ako nevysvetlis aby si nedávali mená svojich detí na auto,aby nedávali deťom napísané ich mená na viditeľnom mieste a mnoho iných.
Proste oveckovske správanie.
@asocial vies co su plavky? Vies co su kupacie tricka so SPF ochranou? V tom sa kupu moje deti.
@doriiis to s menami je dalsia vec. Na ruksakoch, naramky. 🤦🏻♀️
@sasitimi17 niekedy na pociatkoch internetu to mozno nebol az taky risk, ale teraz? Ked vidim co dokaze AI. 😓
Achhh. Aj ja som zvykla písal,ale odpoveď bola v štýle : no a čo,je to moje dieťa / no a čo,môžem si pridávať čo chcem. Také fotky už jednoducho nahlasujem. Ani nevieme,koľko tu je pedofilov
@liz_lemon Presne tak.
@gabym budes niekde v obchode. Nejaky chlapik si vas vytipuje. Staci par minut. Vezme ti maleho bokom a povie. Pod Jurko. Mamina isla na vecko a mame ju pockat pri aute. A Jurko mu uveri. Ved ten pan vie ako sa vola.
@kittykat22 a čo ťa napadlo? Nejaké zviera? 🤦🏻♀️
Tak Jurko bude stále na očiach a nemôže sa stať že mi ho vezmú. Predsa keď idem nakupovať tak prvoradé je dohliadať na dieťa. Keď sa chcem kochať v nákupnom centre Jurka nechám tatovi doma
@gabym to si ty a ja tiež. Ale su maminy, co daju deti do detskeho kutika, alebo take, ktore sa venuju viac nakupom a vtedy sa nieco take moze stat. Netreba riskovat.
@asocial ma napadlo, ze si pedofil a 5 tvojich podporovatelov v tych lajkoch 😀😂
Nie si trošku paranoidna? Keď si v obchode, tak máš 'Jurka" pri sebe. Alebo, keď je Jurko malý, si s ním na ihrisku, nikdy ho neoslovis menom? A.co keď to meno počul zlý ujo a povie mu ním? Poviem to takto (ešte raz podotýkam, nedávam žiadne plavkové fotky, na aute nemáme mena), deti sa zneužívajú iným spôsobom. Žiaľ. Nechodia ani žiadne biele dodávky (predpokladám, že takéto príspevky o bielych dodávkach určite zdieľas). Deti sa predávajú a zneužívajú, žiaľ, ale nie takýmto spôsobom. Celkovo nemám rada hystériu a paranoju typickú pre jednoduchších jedincov.
@asocial paranoidna?Skor opatrna. Registrujes kolko deti zmizlo na Slovensku za posledne 2 mesiace? A to pisem len o Slovensku. Vies ake su cisla vo svete?
@asocial čítaj ty jednoduchší jedinec https://europske.noviny.sk/2017/05/25/v-europe-...
tu je to zbytocne pisat, lebo niektorym viac zalezi na like-och, ako na vlastnych detoch