Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
Bola to otázka času.
Postrehla a čakám, kedy sa to tu zvrhne na oslavu tých, ktorí sa oháňajú ľudskosťou a nekonečnou toleranciou.
@volterra ja úprimne poviem, že to nie je môj obľúbenec, patrím do úplne inej časti voličov a úplne opačného spektra, ale teda aby niekoho postrelili za denného svetla, to sa mi zdá moc. A najmä to bude téma na vytlčenie politického kapitálu a ešte väčsie rozbroje medzi koaličnými a opozičnými voličmi. Ale tak písali, že útočníka majú, tak som zvedavá na závery.
@volterra takže sa začneme strieľať...keď nesúhlasím s činmi niekoho druhého. Keď teba niekto z opačného názorového smeru postreli tak to bude v poriadku? Povedia si šak si o to koledovala? No parádny názor.
On si ešte na tom spraví kampaň
Smer nás ťahal do 90. rokov. Tak teraz to tu má so všetkým, čo k tomu patrilo. Môžme si blahoželať, kam sme sa dostali.
A to by bol ten lepší prípad. Horší bude, ak toto je prejav smerovania k Rusku, zasa so všetkým, čo k tomu patrí.
Kto seje vietor, zne burku. Sialene kam sme sa dopracovali.
Ja sa obávam skôr, čo bude ďalej po tomto...
Ináč nechápem ako sa to mohlo stať kde bola ochranka keď ho stihli trafiť viackrát akože tu nás už nikto neochráni a nepíšu či aj iných ľudí netrafili tu si už človek nemôže byt ničím istým
Tiež akurát čítam. A aj keď ho fakt nemám rada, dúfam, že bude v poriadku.
Tak ja dufam, ze bude v poriadku a v zdravi dozije vo vazeni ...
On ešte aj na tom "zarobí". Chudáčik.
@gemerka17 ty tiez suhlasis s nasilim podla komentara. Trocha sebareflexie
Extrem🙈, nie som jeho fanusicka, nevolila som nikdy SMER, ani Hlas a ani nebudem, ale ked vidim na nete tie radostne komentare, je mi z toho zle. Niektori ludia fakt nemaju uroven a je jedno, koho volia.
Myslím si, že to bola iba otázka času... Samozrejme s tým nesúhlasím. Asi začne byť normálne, že sa strieľame na ulici...
Áno koledoval si o to, to však neznamená, že schvaľujem používanie zbraní alebo že sa z toho extra vytešujem. Útočníka majú a ak bude vypovedať zistí sa prečo konal ako konal.
@hederamonstera nezaškodi ti, keď sa zamysliš nad danou podstatou. Teda ak to dokážeš. Niekomu nebolo proste dane.
A veľmi pochybujem, že za to môže opozícia, poslanci, denník n a ešte neviem koho všetkého už obvinili.
To akože sa tu fakt diskutuje o tom, ze si to sposobil sam vs ze za to moze opozicia?
Nasa spolocnost je uplne v prdeli.
Zelam mu skore uzdravenie.
Je to hnusak, necudujem sa, ze sa to stalo, problem je, ze to ukazuje, kam patrime, zabitie novinarov, strelba na premiera, ci na ludi z komunity LGBTI. Hanbim sa za tento narod...prepacte, ale sme spodina, nie civilizovana Europa, tak sa hanbim...😢
Môže byť neviem aký...... domyslime si, ale toto rozhodne NIE. Na trest slúži väzenie, nie vziať život. Akokoľvek s ním človek nesúhlasí, ak sa z tohto fakt niekto teší, iba sa posúva na nízku úroveň vrahov, mafiánov atď
Mal si radsej odsediet vo vazeni, ten utok odsudzujem. Pravdepodobne pojde o psychicky naruseneho utocnika 😢
@vyrovnanaosoba ty čo zase konšpiruješ 🤦🤦🤦
@andrejka1974 vystreliť viac x sú sekundy.A ochrankár nie je všemohúci.
Extrém, akurát to čítam a nechápem 😳