Posťažujte si

czechzuzanaba
13. apr 2012

Baby cau, chtela bych zalozit tema, kde si mozme na neco postezovat.
Nejaky problem, ktery nechcete treba probirat s manzelem, s kamaradkama, proste jen tak si ulevit a vypsat se🙂
Treba ze vam nekdo nepodrzel dvere, kdyz jste sli z kocarkem, ze nekdo ma velkeho psa a ten se vy..... naprostred travniku pred vasim domem a neuklidil to, nebo ze vam v pokladne v obchode napocitali vic, nez jste si koupili...a podobne 😀
Proste takove denni blbosti, ktere vytoci 😀

miskakyska
15. apr 2012

@czechzuzanaba dobry nápad!..niekedy sa tu stavím! :o)

mrsbrown
11. apr 2014

s tym hovienkom v travniku...dnes som videla v trave hovienko a niekto k tomu napisal papierik : pani Schmiedtova,videl som vas z okna :D

miskakyska
11. apr 2014

@mrsbrown 😀 😀 dobrý nápad,napíšem susedovi

mrsbrown
11. apr 2014

...tak pani Schmiedtova a teraz to uz vedia aj na koniku ze to bol vas Taco :DDD ...co tam spravl kako :DD

sylvial
11. apr 2014

Jój, maminky, keby to aspoň pomohlo, posťažovať sa.

andrejka2424
11. apr 2014

super téma...pozitívne ladená. 🙂 Len sa obávam,že aj v takejto milej téme sa to zvrhne na hádky a osočovania,ako sa na Koňa patrí....

ivanka9
11. apr 2014

a môžem sa aj posťažovať, čo všetko ma bolí (fyzicky)? 😒

junova
11. apr 2014

Tak ja sa postazujem. Dnes ma nepozdravil sused a manžel chce zdrhnut na 2 týždne na rehabilitáciu:(

junova
11. apr 2014

Už je mi lepšie. Baby pridajte sa🙂

sense
11. apr 2014

@sylvial ono to vacsinou pomoze aspon v tom ze je to vonku a sa ti ulavi....

sense
11. apr 2014

aj ja sa postazujem, strasne ma serie ze mi niekto stale stoji na parkovacom mieste a najhorsie na tom je ze neviem kt. dobrak to je nakolko susedov nepoznam....a tych co poznam viem ze na nom nestoja....

sirinka
11. apr 2014

@sense cislo na mestsku policiu poznas? Trba nechat odtiahnut 😉

sense
11. apr 2014

@sirinka tak ono nie je moje vlatne parkovacie miesto, to je proste len "moje" miesto (zacala som parkovat na mieste kde nikto nikdy nestal, ze ved nemusim byt najblizsie k bytovke len nech mi nepadaju listy na auto) a mesiac na to mi tam nejaky dobrak zacal parkovat....ale aj tak ma to serie a este ma obcas nasiera domovnik ked ide kosit travnik vzdy ked dam malu spat von na terasu, hoci vie ze vzdy o tej dobe chodi spavat, ale on chlap na dochodku nemoze kosit pred alebo po....

danulicek
11. apr 2014

mna vytaca, ked ludia chodia po zlej strane na chodniku. a tvaria sa, ze ich obtazuje sa uhnut. nic ine mi zily netrha 😀

sjuzan77
11. apr 2014

Tato tema mi prisla vhod, dnes ma nenormalne vytocila tatrabanka. Skoncila mi platnost karty a novu mi omylom poslali do ineho mesta. Chcu odo mna, aby som prisla osobne podat ziadost o vydanie. Darmo im manzel vysvetloval, ze uz 3. tyzden lezim doma s hroziacim potratom a nesmiem nikam ist. Darmo som volala na centralu, aby mi pomohli. Vraj jedine vychodisko je, aby som splnomocnila manzela, ktory je len disponent, ale vraj to musim notarsky overit. Asi im nedochadza, ze ked nesmiem do banky, nesmiem ani notarovi. Takze som bez karty a pristupu k uctu 🙄

janulabb
11. apr 2014

@andrejka2424 však tu sa môžu ženy s osočovaním odbaviť do nemoty 😀 a nech potom nepindajú inde 🙂

sirinka
11. apr 2014

Inak sa musim priznat, ze mna dnes rozculovali auta predo mnou... Tam, kde je povolene 100km/hod idu 60/hod... Na obchvate a na dialnici sa vlecu podpriemernou rychlostou v lavych pruhoch a ani za pana ich nenapadne preradit sa do adekvatnych pruhov...

lyzzy
11. apr 2014

@sirinka ...ty si ako moja polovicka 😀 ....vecna tema ked ideme po obchvate 😀

sense
11. apr 2014

@sirinka tak to vytaca aj mna ze ked je niekde 80km/h tak ide dedko na ferari ledva 50. aminule mi jeden vosiel do cesty ked som ho chcel apredbehnut, jednoducho blbec siel po strede cesty aby som ho nepredbehla....

sirinka
11. apr 2014

@lyzzy haha tak ale urcite... Dnes to bola mlada dama v zltej novej rapidke... Asi mala pocit, ze ma lavy pruh predplateny alebo co...

lyzzy
11. apr 2014

@sirinka ...ja to poznam 😀 ...tak niektori idu na styl....kam sa zaradim,tam aj ostanem...ostatne pruhy ma neseru 😀

sirinka
11. apr 2014

@sense no a to ani nahodou nestretnes policajtov, ze by ho poriesili, ale ked kus rychlejsie ides hned su cloveku za patami 😝

monikahan77
11. apr 2014

mňa serie, že mám z oboch strán susedov (bývam v rod.dome), ktorí sú už na dôchodku a nemajú nič iné na práci len celé dni sa serkať v záhrade a vyhadzovať vyschnuté konáre a pod. a celé dni to páliť a smradiť a ja nič iné nerobím, len striehnem, či si môžem na chvíľu otvoriť okno a keď mi malá spí, koľkokrát jej nemôžem ani vyvetrať

mrsbrown
11. apr 2014

@sjuzan77 u debilov na dvore...tychto kancelarskych inteligentov poznam velmi dobre...

1katkas
11. apr 2014

stve ma to, ked ide clovek na prechod tak sa ani nepozrie ci ide auto po ceste...si mysli, ze ked vidi pruzky tak pozera len na tie pruzky..

monikahan77
11. apr 2014

@1katkas áno a my brzdíme aj ušami. A zásadne to robia babky a dedkovia, minule som šla s otcom - tak taký dedko presne toto urobil a jazykom si prechádzal v ústach a oco na to, drbneme do teba tak ti tá protéza na desať metrov vyletí - taký sopel mi vyletel od smiechu 😀

ivanka9
11. apr 2014

mne vadí, že 50centová minca je väčšia ako 1euro :D ale seriózne :D no a potom už "len" také moje aktuálne boľačky..už asi tri dni ma bolí ľavá strana rebier, pod prsníkom, ale akoby som ich mala poudierané (pričom som sa nikde neudrela) a k tomu kašlem ako tuberák, a po mesiaci mám zase atb na 10dní, a určite z nich dostanem mykózu..a keďže mám cca 6 týždňov do pôrodu, tak to vyzerá, že si s manželom najbližšie tri mesiace dáme sexuálny pôst 😲 🙄

eeffka
11. apr 2014

@sjuzan77 ja som si pocas rizikoveho kartu zlomila a nemala som ako ist si po novu, som zavolala na infolinku overovali ma sice 20min ale potom mi ju poslali doporucene domov (ale mam zriadeny aktivny dialog)

danulicek
11. apr 2014

@ivanka9 prepac, viem, ze teba to hneva, ale mna si velmi pobavila 😀 a uvedomila som si, ze obcas ma to v mojej penazenke vytaca tiez s tymi 50centovkami 😀

zita19
11. apr 2014

@sylvial kolkokrat nepomoze, ale aspon sa ulavi...