Ahojte. Pokazil sa mi mobil. Mala som vzdy len samsung. No mam macbook, mame apple tv aj manzel ma iphone. On tvrdi ze si mam kupit aj ja...ze to ma neviem ale vyhody ak budeme mat obaja. Telefon uzivam len na bezne veci volania sms internet fb instagram yt a nejake applikacie nic extra akurat rada fotim a moj samsung nechcel vzdy zaostrovat co ma stvalo. Myslite ze ma zmysel investovat do iphonu? A ak ano ake oznacenie by som si mala kupit? (Nechce sa mi citat vsetky mozne clanky a zistovat ake cislo pripadneho iphonu mi postaci) dakujem za vas cas
No pokial viem tak IPhone patrí zrovna k najlepším vo fotkách...
Ja mam Samsung A51 2020 a som s nim veľmi spokojná čo sa týka fotiek ,výdrž batérie, úložisko... tiež som chcela iPhone ale mi príde veľmi drahý na to aké má vlastnosti, ako nehovorím ze je iPhone zlý ale aj Android je dobrý.
Podľa mňa lacnejší Samsung fotí krajšie ako iphone a to mám iphone 11 😊
Ja som mala dlho iPhone a potom som ho vymenila za Android a vôbec neľutujem. Huawei. A myslím si že kvalitou foťáku sa môže kľudne porovnávať s iPhonom lebo fotí krásne 🙂 ale každý máme to svoje vyskúšaj uvidíš 🙂
Za mňa su to tak strašne vyhodené prachy do vetra ze az (mala som iphony 6rokov) skoda ze som na to prišla az minulý rok keď som prešla na xiaomi, mohla som ušetriť pekný balík peňazí.
Moja dcera fici od 14-tich na Iphone, aj tablet + vsetko prislusenstvo, ale ona vyuziva maximum funkcii, ja budem menit mobil zanedlho (mam niekolkorocny Samsung), a tiez vaham, ale asi kvoli vydrzi baterie a fotkam sa dam tiez presvedcit
Z osobnej skusenosti ti poviem, ze ak potrebujes telefon hlavne na primarne funkcie ( internet, telefonovanie, sms, sem tam fotky atd. ) tak si kup nejaku starsiu verziu.
Iphone 7 ci 8 ti uplne postaci len si zober vacsiu pamat ( aspon 64 GB ). Nekupuj si novinku, to su naozaj vyhodene peniaze.
Telefon je hlavne na telefonovanie, nie na fotenie. Nekupuj si drahy iphone len aby si s nim mohla vesat fotky na instagram. To je naozaj zly dovod.
Za usetrene peniaze si radsej kup zrkadlovku ak rada fotis 🙂
Rok mám iPhone. Do iného už by som nešla. A to som vyskúšala x značiek. Lepších aj horších. Ja som spokojna maximálne s 🍏
Tiež som za iPhone. Mala som 5S, 6 a teraz mám 8 plus čo je starší model ale stále mi stačí, som veľmi spokojná a môžem potvrdiť že som s ním nemala ani raz problém a to ho mám už skoro 3 roky. Mala som predtým aj rôzne samsungy ale vždy mi po case začali sekať. S jablkom sa mi to ešte nestalo
Tiež som mala samsung,konkrétne Galaxy S7edge a keďže už mal 5r zvažovala som,aký nový telefón. Muž stále nech si kúpim iphone, lebo on ho obľubuje, teraz ma 10nu. Nakoniec som sa rozhodla znova pre Samsung Galaxy S21 a som spokojná. Muž sám povie, že jeho telefón sa ohľadom fotiek môže oproti môjmu schovať. Len teda ako dobre vieme, aj iphone aj Skova rada od Samsungu nepatria medzi tie lacné....
@hopsadobrandejsa iphone 7 alebo 8 ? Naco jej je taký telefón ktorému o rok končia aktualizácie systému ? 😀😀 tieto staré modely určite NIE. Keď už tak iPhone SE 2
Koncia aktualizacie? Tak o tom veru neviem....
Ja mam iphone 7, stary je dokonca iphone 6s a uplne v pohode frcia. Na zakladne ukony urcite.
Ak autorka potrebuje telefon hlavne na primarne funkcie internet, telefonovanie, whatsapp, messenger atd. tak na to su starsie modely uplne postacujuce.
Je vela ludi ktori este stale uzivaju iphone 6 ci 7 ba dokonca stare SE-cka, hlavne starsia generacia voli starsie modely pretoze nevidia dovod na to platit nehorazne peniaze za najnovsi iphone.
Pravdupovediac, starsie modely idu teraz ako teple rozky pretoze stoja doslova smiesne peniaze a kym existuje velka platforma uzivatelov ktori tieto telefony uzivaju, aktualizacie systemu sa neprestanu robit pretoze by apple prisiel o velku cast zakaznikov.
Akoze mne je jedno. Nech si clovek kupi za svoje peniaze aky telefon chce, ale novy iphone za 1200? 😂......dolozim 2 kila a mam macbook.
Neni o com 🙂
@hopsadobrandejsa Ak chce telefón na roky tak určite nie starý model , na tom teda už moc nepofotí 🙂 a keď jej skončia aktualizácie tak s ním budú postupne problémy
Ja mám iPhone 11 za 700€ a myslím , že za tie peniaze ma aj taký výkon 👍🏼 🙃 ak chce telefón na viac rokov a nechce do neho dávať veľmi veľa penazi tak určite SE2 ten stojí 470€ a je nový 😊
Dakujem za rady
@simona1998 Fakt sa koncia aktualizacie?😳😳😳 Ja si ho planujem kupit
@jamajka4 treba kupovať od 8 a vyššie iphone 7,8 sa ti už neoplatí kvôli tomu že sa konci zachvilu podpora , ja mám iphone 11 a ak chce ktosi lacnejší tak iPhone SE 2020 nad nižšími radami ani nerozmyslaj 😊
@simona1998 A to ze sa koncia aktualizacie, to znamena ze sa nebudu dat stiahnut niektore appky v app store alebo ako? bude stale fungovat v normale?
My používame cela rodina iPhones, syn berie vždy po mne, keď kúpim nový a teda si zatiaľ nikdy nevšimol, žeby sa neaktualizoval, všetko, čo potrebuje mu tam normálne ide bez problémov.
Čínske androidy u nás nejak nejdú, takze nepoznám nikoho, kto by to používal, ale mam pár kolegov so Samsung a za mna teda nie, stačilo mi vidiet, ale keď si s tým spokojná… však si vyskúšaj mužov telefón, či ti vyhovuje…
Ja kúpenie telefonu nepovažujem za investíciu, kúpim, čo mi vyhovuje, nie je to predsa auto, či dom, žeby som si musela koli tomu pôžičku brať.
Momentálne mám 12 mini, chvalabohu že je takáto možnosť, nechcela som žiadnu obrovskú tehlu…
@jamajka4 nebude ti sťahovať niektoré appky a nebudeš mat aktualizácie telefónu tým pádom bude postupne nefunkčný pretože tie aktualizácie telefón potrebuje , hlavne iPhone 😇
Ja som mala jeden android a inak mám všetko iPhony , a podľa mna najlepsi telefón ☝🏻Či už fotky , výkon , vydrž batérie 🙂 ja mám momentálne iPhone 11 a vydrží mi na jedno nabitie aj 2 dni , fotak to ma parádny a nikdy sa mi ani raz nesekol čiže nech sa páči ľutovať nebudeš 😇
Android môže mat aj 1019181881mpx fotaku Ale ten iphone ti to odfotí aj tak lepšie 😀 my s partnerom mame tiež všetko len od Apple