Baby poraďte nejakú dobre padnúcu podprsenku. Celý život nosom triolu veľkosť 75F no a teraz nech si objednám akúkoľvek v tejto veľkosti tak mi nesedí. Skúšala som aj astratex a nič. V našom meste zbehne všetky predajne a nesedí mi žiadna. Som už zúfalá. Potrebujem nejakú ktora ich podvihne a sa trosku k sebe
Ja objednávam z bonprix a zatiaľ sadli všetky
@ivkazba tam som tiež nenasla. Väčšina má veľmi tenké ramienky a keďže prsia sú ťažké task tiue ramienka ma rezu
@janai1 veľkostne sa ako trafis? Ja keď sa po meriam tak tabuľkovo som vraj 75 C ale taky košík mi je maličký. Nosím až 75 F alebo 80E
ak mozem poradit, v lindexe sa mi pošťastilo kupit dobre sadnucu,peknu a ma aj sirsie ramienka, nie uplne ako babkovske, ale primerane na velkost kosikov.
@hanka1505 objednala si z netu?
No tabuľkovo som 85C a aj objednávam 85C a vždy sú mi dobre
@janai1 idem skúsiť pozrieť, ďakujem
Skus astratex, podla navodu sa pomerias a mozno zistis, ze mas uplne ine cislo na ake si zvyknuta. Ja som velmi neveriaco prvy-krat objednala, lebo take cislo som nikdy nenosila a teda sadla ako uliata.
@dskjhfdlkdjhl mala som odtiaľ a nesedela, musela som vrátiť 😔
lindex a bonprix, z tade mi zatiaľ zakaždým sedeli podľa tabuľky, keď ide o klasickú podprsenku. Ja skôr mám problém nájsť športovú, takú, čo by ozaj dobre sedela.
@vlasta1818 no vieš ja som podla tých tabuliek 75C ale ten košík mi je maličký. Sedí mi až 75 E/F preto som z toho zmätená. No a teraz som si objednala triolu 75F a nesedí mi ani to, už som zufala
Skús pozrieť aj Tchibo aj tam sú pekné a dobré padnúce podprsenky. Aj na väčšie prsia.
@skrekinko ďakujem pozriem. Vieš,mna nebaví vkuse to poštovné hore platiť 🙄😔
Z Astratexu znacku Ava si skusala? Mne len tieto sedia, lebo mam utly hrudnik, prsia blizsie k sebe, zdvihnu a urobia pekny dekolt. Mam 75G alebo 80E - teraz kojim, mam 10 kg viac ako predtym, tak vacsi obvod mi treba. Kupujem take tie celovystuzene, je to len tenka vystuz.
ja potrebujem DD, kupujem na https://attractiv.sk , v Bratislave majú aj dve kamenné predajne, kde personál presne poradí.....
@nevenka ja mam cez prsia 95cm pod prsiami 78,mam ich ďalej od seba a potrebujem zdvihnúť. Ú nich mi vychádza veľkosť 75F pripadne 70F a boli mi malé obidve 😔
To postovne je na draka, ale v obchode nikde nezozeniem, a ked, tak asi tak za min. 50, a kolko ich potrebujes, ja ked kojim, tak minimalne 3, aj to periem kazdu chvilku a nemam susicku...tak aj vyzeraju, no...🙄
Hmmm...och, to ja mam 104 cez prsia, pod prsiami, uz ani neviem. Ja si na tie 75-ky davam teraz predlzovatko vlastne...ale kocik G mi sedi...no najradsej by som sla do Astratexu do skladu a skusala zaradom 😅😂. No ja mam rada, ked mne tie prsia tak stlaci podprda k sebe, menej vulgarne posobia alebo menej tetkoidne, nic proti starsim paniam s velkymi prsiami. Mamina nosi tiez take neforemne bez kostic...lebo su jej pohodlne...
Daj si apku a postovné aj dobierka je zadarmo😀Ja som už ale 6× objednavala a ani raz som neplatila poštu.A často je aj 20%zľava tak ja vtedy nakupujem😀a najdrahší nakup boli 2 podprsenky za 22€ a najlacnejší 7.90€ za gumene čižmi pre malého v akci z 15.99€
@nevenka no však aj ja chcem takú co mi ich potlačí k sebe. Kúpila som si triola 22000 predtým mi urobila pekný dekolt a teraz mi tlači prsia od seba, no hrôza. Som už fakt zufala
Ja mam 34E, co je asi 75F. Podprsenky kupujem len v Marks and Spencer alebo Bravissimo.
Bravissimo pozri, posielaju aj na slovensko, da sa zabookovat online konzultacia na premeranie.
Ale 75F a 70F je velky rozdiel, 70F je malicky kosik. Ak Ti je dobry obvod 75, tak potom G kosik, ja si beriem vacsi vzdy neriadim sa tymi ich vypoctami. Ale 80E, co mam na kojenie od Avy, ja sa bavim o tejto znacke konkretne, lebo ine mi nesedeli tiez, tak tam mi je maly kosik, potrebovala by som 80F, ked sa mi naleju prsia, tak mi prekypuju vonku 🤦♀️. No o pozdvihnuti mi ani nehovor, ked dokojim, tak to bude este len vyzerat 🙄
@nevenka môžeš mi dať link na konkrétnu podprsenku? Lebo len avy mi nenájde 🤷🏼♀️
@skrekinko a urobí ti pekne prsia?
@oslo1 idem pozrieť 😊
Triolu som nosila tak do 70C, ked som mala 48 kil a 17 rokov. Odvtedy uz nie. Mne tie Avy ich pritlacia k sebe, ale zase nie vsetky podla predstav. Gorsenia este vyzera tak podobne. Ale vyskusanu nemam. Potom mam plavky Freya, drahe strasne a tie mi ich totalne od seba daju, kosik pekny, okruhly, dostatocne velky, ale prsia posobia tak "rozkydnuto" do stran, ja viem, co myslis, co Ta trapi. 😒
https://www.astratex.sk/podprsenky/vystuzene/?p...
Dala som podprsenky - vystuzene a filter podla znacky, Avalingerie. A potom este podla velkosti sa da vyfiltrovat.
V intimissimi ti nič nesadne? Tam zvyknú vedieť aj poradiť, aj ponosiť do kabínky koľko potrebuješ.