Jednalo by sa jednorazove umytie okien v 3 izbovom byte + komplet upratanie bytu a prípadne do budúcnosti, dlhodobá spolupráca. Najlepšie oblasť Vrakuňa a okolie. Ďakujem za všetky tipy. Sysa
Ahoj, teraz som si vsimla inzerat ohladom upratovanie, sice ste to chceli uz velmi davno, ale ste spokojní?
Ja upratujem takto aj byty, aj domy...pripadne, ak by bol zaujem...a som z biskupic 🙂
Pekny dnik
ahojte, viete mi odporucit niekoho na upratovanie bytu v BA - Dubravka? vdaka
Hľadám spoľahlivú dôslednú pani na pomoc s predvianočným upratovaním v Bratislave, Ružinove.
ahojte, hladam šikovnú spolahlivu študentku alebo pani na pravidelne upratovanie bytu v Ba-dubravke. dakujem
Upracem Vašu domácnosť, či kanceláriu 🙂 Vajnory, Rača, Ružinov
dobry vecer, nasla som si Vas inzerat ale skoda, je z marca...
ja si hladam upratovanie bytu v dubravke a nejako sa m nedari...
som spolahliva, cistotna a velmi precizna, urcite by ste bola spokojna...
ak by ste niekedy mala zaujem prosim ozvite sa mi...
Ahojte,hladam spolahlivu a preciznu pani na pravaidelne upratovanie domu vo Vrakuni (je to na hranici Ruzinov/Vrakuna pod dialnicnym obchvatom).
dobry den,hladam si pracu ako upratovacka,a pomozem aj v domacnosti,moj mail. terka80@azet.sk 0918953699.
Ahoj
Ja som objednaval upratovanie po tom co sla manzelka spat do prace, od firmy, ktora nam robila rekonstrukciu, lebo viem ze poskytuju komplene sluzby. ked mas zaujem , mozem odporucit - http://www.homepro.sk/upratovanie-domacnosti/
ahoj sisa ja by som mohla... dokonca upratovanie je môj relax. a vieme sa dohodnúť som z vrakune
Ahojte, ja hladam spolahlivu osobu na upratovanie, Bratislava- Ruzinov, pravidelne 1x do tyzdna..
Dobrý deň. Upratujem byty v BA ,taktiež aj žehlím a periem. Skúsenosti a prax mám.Upratujem už 22 rokov a niekoľko bytov .
Ahojte keby chcel niekto upratat byt, dom kludne sa ozvite dohodneme sa mam tri deticky som na materskej byvam vo vrakuni dakujem Adriana 🙂
dobry den, hladam niekoho na prilezitostne, mozno aj pravidelne upratovanie bytu v Devinske novej vsi. neporadite?
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o kontakt na spolahlivu pani, ktora by bola ochotna nepravidelne chodit upratovat 4-izbovy byt v Bratislave - Nove mesto. Aktualne potrebujem pomoct s upratovanim tesne pred Vianocami, dakujem!
dobry vecer, chcela by som sa spytat ci niekto nevie o nejakej dievcine alebo pani co by mi kompletne poupratovala pred vianocami...surne...dakujem
podakovanie p.Vladke ,bola som velmi spokojna ,dala som si poupratovat dom,odporucam,s pozdravom Lívia 🙂
Skus Ivana -0903369126
Ahoj,
ja by som mala zaujem byvam v ruzinove.Ak je to este aktualne.
Takuto pracu robim uz cca 2 roky mam 2 klientov a su velmi spokojni.
Dakujem Petra
Hľadám upratovanie v Považskej Bystrici ( považská Teplá) 2-3 krát do týždňa len umývanie podláh V rodinnom dome
Dobrý deň.
Ponúkam upratovanie domu,alebo bytu som z Bratislavy. Ak by mal niekto záujem nech sa ozve na číslo 0902 725464 a môžme sa po dohode vopred stretnúť.
Ďakujem.
Dobrý deň. Ponúkam upratovanie rodinných domov a bytov. Cena 4e/hod. bez čistiacich prostriedkov, 5,50e/hod. s čistiacimi prostriedkami. Kontakt:0948427110 alebo napíšte správu. Dakujem.
erika2012 Dobry den, chcela by som sa spytat, ze kde je to upratovanie v akej lokaliteDakujem
Dobrý den, ponúkam pravidelné alebo občasné upratovanie rodinných domov a bytov v Bratislave (okolie Dúbravky výhodou, ale nie podmienkou), prípadne jednorazové umytie okien, žehlenie a pod. Som samostatná, spoľahlivá, so skúsenosťami s upratovaním.Cena: 4eur/hod
ahoj sylviabab, priamy kontakt ti zial neviem dat, ale skus pozriet na stranke www.zariadim.sk
najdes tam aktualny zoznam poskytovatelov aj upratovacich sluzieb. na stranke si mozes precitat konkretne referencie na ludi, s ktorymi uz mal niekto pred tebou pozitivne skusenosti.