Pompejsky svätý ruženec

ingolita
16. jún 2016

Milé žienky,chcem Vam povedať úžasnú vec,ž e modlitbou Pompejskeho svatého ruženca,môžete si vymodlit zdravie, šťastie,napravenie vztahov aj v situaciach neriešiteľných.Mám na to vela dôkazov,čo sa modlili.Aj jedna mamička si vymodlila zdravie pre svoje autistické dieťa.Aj moja kamarátka sa ho už modli asi 5 krát,vždy za niečo iné a za čo sa modlí,to sa vyrieši.Chce to len 54 dňovú trpezlivosť a vieru.Vela ľudí,to ešte nepozná.Som veriaca,a tiež som sa začala modliť.Na jednej polskej stránke je velmi veľa svedectiev.A ak máte aj Vy skúsenosť,prosím pridajte svoje svedectvo a môžete povzbudiť mamičky v bezbranných situáciách.Nech Vás všetkých Pán Boh ochraňuje.

maca_p
16. jún 2016

ako sorry, ale este sa nenasiel nik, co by vyliecil autizmus ani nic, co by vyliecilo autizmus... dieta bolo zrejme zle diagnostikovane.

acer11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex49
16. jún 2016

ved nenapísala, že ho to vyliečilo z autizmu, možno mal zlomenú nohu a rýchlejšie sa zahojila 😀

maca_p
16. jún 2016

@alex49 jaaaj 😀 😉

ingolita
autor
17. jún 2016

Žienky,pozrite si na NANIČ MAMA-Autizmus -rana!Ja som sa nedávno dozvedela o Pompejskom ruženci,lebo viacerým pomáha a začala som o tom pozerať aj na nete,tak som našla aj od tej mamičky.Chcem sa len podeliť s niečím,čo by aj Vám mohlo pomôcť.Ja som tiež v ťažkej situácii,mám deti a rozvádzam sa.Ale to tu nechcem rozoberať.

stastnablcha
17. jún 2016

jeu zasne ak tomu veris a ked ti to pomohlo. viera je zazracna vec, len neverim ze vyliecila autizmus :(

ingolita
autor
17. jún 2016

Ano treba k tomu aj viera a ked vidim v okoli,ze to pomáha,tak rada pomôžem aj iným.

deltaa
17. jún 2016

autizmus je vrodeny a podla toho v akej forme je tak sa da casom v zivote taky clovek naucit sa robit veci ako to robia neautisti ale to neznamena ze je vylieceny, vo vnutri hlave zostane autista hoci navonok v nejakych situaciach ci v jazyku alebo vo vybere slov moze posobit ze je normalny
Pokial "ficis" na ruzenci tak vela stastia ale to ze sa budes ty modlit urcite tvoje dieta z autizmu nevylieci
Su choroby ktore sa daju potlacit ale nevyliecit

terezka1947
17. jún 2016

@ingolita no...ososbne si myslim,ze to nie je o pompejskom ruzenci...a v dovere v neho,ale o modlitbu a uprimnu doveru v Boha a prosbu o pomoc ....ak sa modlime,jasne,ze chceme,aby veci vysli podla nasich predstav,ale musime sa otvorit a doverovat Bohu,aby nam pomohol zvladnut ten,kt.problem...a ak je to jeho vola,aj nevyliecenie a ine vyriesenie nasich problemov musime brat do uvahy
skratka,prosime modlitbou o silu zvladat problemy...a uz nechat na neho ako ich vyriesi,pretoze on vie,co je pre nas najlepsie..a aj pre tych,za kt.sa modlime

ingolita
autor
17. jún 2016

Terezka,krásne si to napisala,ano je to hlavne vo viere Boha,musime mu doverovat a prave modlitbou mozeme vela vyprosit.A prave touto modlitbou cez Pannu Mariu vela ziskavame,hlavne pokoj.

terezka1947
17. jún 2016

@ingolita ano....Bohu nic nie je nemozne

lapersefona
11. jan 2019

Práve sa začínam 1.deň. Nech sa čo najviac ludi dozvie o tomto ruzenci.
Ak je to v Božej vôli všetko sa vylieči a tomu sa vraví zázrak.

adma11
15. jan 2019

Dnes som začala sa modliť pompejsku novému. Dúfam,že mi bude sv.Duch nápomocný.

lokinka
22. jan 2019

Dobrý den chcel by som sa opýtat povedali by ste mi ako sa modlí en pompejský ruženček?Ve%la om o ňom počula chcela by som vediet ako sa ho správne modlit.Ďakujem

adma11
22. jan 2019

@lokinka Tu najdes o novene vsetko http://modlitba.sk/?p=7642

lokinka
23. jan 2019

@adma11 dakujem pekne

vladika11
1. okt 2019

Ahojte.. To znamená ze sa treba modliť celé ruženece, či z každého desiatok?

lapersefona
3. okt 2019

@vladika11 3 ruzence denne okrem ruzenca svetla...stoji to cas, ale pri pri modleni ten pocit pokoja je uzasny.

lapersefona
3. okt 2019

@vladika11 3 ruzence denne okrem ruzenca svetla...stoji to cas, ale pri pri modleni ten pocit pokoja je uzasny.

akecheta
3. okt 2019

Ja som určite ZA ruženec...prečo...vyliečil ma, keď a v najhoršom období nechal priateľ a ostala som na svoje depresie a zúfalstvo úplne sama...začala som sa modliť 3 ružence denne a áno prestala som sa cítiť zúfalo a začala som vidieť svet v iných farbách. Ani psychiatrička mi nepomohla, tá mi dávala tak povrchné obmedzené rady, že som mala pocit, že somnou hovorí 15 ročné dievča. Matka Božia je skutočná liečiteľka a liek na duše. Ona prosí za nás Pána Ježiša, aby sa zmiloval nad našimi hriechmi a prejavil nám práve skzre ňu svoju ohromnú milosť. Ale nefunguje to tak, ako by mnohí ľudia chceli, že daj ihneď teraz...lebo ja chcem.

akecheta
3. okt 2019

Ja ešte odporúčam aj ruženec Pátra Pia..pomodliť sa ho trvá cca 60 minút ale je to sila ❤

vladika11
3. okt 2019

@akecheta ďakujem vám ❤️ znie to úžasné, ale úžasné bude sa ruženec modliť a vytrvať

akecheta
3. okt 2019

@vladika11 Áno, to je pravda, je dôležité vytrvať, hlavne keď sa Zlý snaží odrádzať a znechucovať od modlitby.

lapersefona
5. okt 2019

@akecheta prosim ta ktory to je hladala som, ale nasla som iba nieco kratke. Mozes mi prosim ta napist link. Dakujem pekne.
Ako si sa citila pri modleni,? Prisli zmeny?

akecheta
6. okt 2019

@lapersefona Myslíš ruženec Pátra Pia?

akecheta
6. okt 2019

@lapersefona https://modlitba.sk/?p=3784 Tu je celé znenie ruženca, máš tam hneď od začiatku čo sa hovorí, zároveň prednesieš svoje prosby (či už pred alebo po ruženci)..no a samozrejme v desiatku na každom zrnku sa modlíš Otčenáš, Zdravas, Sláva a Bez poškvrny počatá. Po každom desiatku tiež tam máš napísané, čo sa modliť. Mám to odrátané, mne to trvalo vždy cca 1h, akko sa pritom cítim...je to náročná modlitba úprimne ale dáva vnútornú silu a istotu a mám osobný zážitok...po treťom modlení ruženca Pátra Pia sa mi s ním snívalo 🙂 bol primne v izbe...❤

akecheta
6. okt 2019

Milé dámy, oficiálne sa to volá Obetný ruženec Pátra Pia.

lapersefona
6. okt 2019

@akecheta dakujem ti pekne tento som nevidela ..citala som o nom clanky a vela ludom sa zjavil to musela byt pocta.. ja by som aa asi zlakla...dakujem ze si ho spomenula ♡ a pomohol vsak?

akecheta
6. okt 2019

@lapersefona Vieš, jeho ,,zjavenie,, v sne nebolo radostné...bolo to naopak veľmi smutné, ale tým on mne chcel niečo naznačiť. O tom ale nechcem písať. Áno pomohol a veľmi, ani sama nechápem ako som uniesla toľko psychického tlaku kde som bývala...vďaka tomuto ružencu som sa psychicky nezosypala.

lapersefona
8. okt 2019

@akecheta dakujem za odpoved...vidis zvladla si to a o to si este silnejsia ♡