Pomáha Vám manžel zbaliť sa na dovolenku?

brita7777
4. júl 2020

Pomáha Vám, ci si balite vsetko same, aj pre deti ?
zaujima ma ako je to v inych domacnostiach. Dakujem za názor 🙂

pribinak
4. júl 2020

Nieeee. Toto vďačne urobím sama. On už len všetko naloží do autá.

anjelik2019
4. júl 2020

Balím vždy všetko sama, resp. s deťmi. Muž už len nosí kufre do auta.

majusikk
4. júl 2020

@brita7777 ja bálim všetko sama manžel iba dodá niektoré maličkosti preberieme co ešte deťom vezmeme a co nie

suzitok
4. júl 2020

Ja si balim seba, on si bali seba, zvykneme sa len jeden druhého pýtať, ci ma to, ci ma tamto, nech nezabudne ono.... Deti balim ja... do auta uklada muz
Ale všetko spolu riesime, co treba...

eliska13
4. júl 2020

@brita7777 on zbalí seba a ja nás😀pomedzi to sa pohadame či treba toľko veci a zbytočnosti a nakoniec po dovolenke zistím, že mal pravdu😜

kvetinka75
4. júl 2020

Preboha len tonie. Polka veci by mi chybala 😆

kvetinka75
4. júl 2020

Zabudla som dopisat on sa bali sam a ja ostatne

mima1
4. júl 2020

Balim si sama on nalozi do auta. Svoje veci si bali sam

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2020

@brita7777 U nas si kazdy svoje veci bali sam. Aj deti som od malicka viedla k tomu, aby sa dokazali zbalit a nie je to ziadna veda, tu mladsiu este kontrolujem (ma takmer 11), ale v podstate to zvlada uz davno sama.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
4. júl 2020

Balil len seba a potom na mieste sa pýta- a to si mi nezbalila plavky? takže balím ja všetko,on má auto na starosti aj to ho ide povysávať 5 minut pred odchodom a dvíh ami tlak,ale už som zistila ako na to,poviem hodinu odchodu aspon o hodinu skôr ako treba ísť a nakoniec sa vymotáme v tom správnom čase

hettinka
4. júl 2020

@brita7777 najviac mi pomôže, ak nezavadzia. Nachystá si na postel, čo chce, ja doplním a balím sama do kufra. Deti sa balia samé asi do 8 rokov. Tiež daju na postel čo si chcú vziať, skontrolujem a balia už sami.

tamvtme
4. júl 2020

Ja balím seba a dieťa, nachystám všetko na hromadu a on už len do auta nakladá... Keď mi do toho zadre ešte niečo v štýle "a to si nemohla aj mňa zbaliť" tak mam chuť ho zaskrtit 😂

mata1001
4. júl 2020

Ja balim seba a syna a on sa zbali sam...nechcem celu dovcu pocuvat ze to a tamto som mu nezbalila...ked mu nieco chyba, tak potom nech sa hneva na seba 🤣

eeffka
4. júl 2020

Balim seba a mladsiu, starsia a muz sa balia sami.

sara07
4. júl 2020

zbalí deti von na pieskovisko a ja zatial pobalim v klude všetkých, mám zoznam krátka/dlhá dovolenka a podla toho idem , všetko naznášam na postel a potom len dám do kufrov, cca za 30 min 5 ludia zbaleny v klude v pohode

77daniela77
4. júl 2020

Balim vsetky veci ja,teda aj jeho veci.....to by si on nepobalil nic,mozno zo 5 veci na dvojtyzdnovy pobyt🙄

janoh9
4. júl 2020

ja pomaham, robim co zena povie :D nech neni nervozna

sorciera24
4. júl 2020

balim, chystam ja, on by asi polku veci zabudol, je ejdno kam ideme....on zatial zabavi deti, zabezpeci ine veci, napr. auto aby bolo skontrolovane, dokaldy nachystane...

vierka1991
4. júl 2020

Ja balím seba a deti, manžel si veci báli sám. Ale všetko čo potrebujem si radšej pobalin sama, lebo pre neho je väčšina veci zbytočných, ale podľa mňa ich potrebujeme 🙂

airaw
4. júl 2020

vsetko co si chce zobrat mi da na postel v spalni a ja to zabalim 🙂 potom mu hovorim "este toto nemas, este tamto"

eliska13
4. júl 2020

@janinah oni sú všetci ako cez kopirák😀aj môj ide vždy umyť auto na pumpu ako najdôležitejšiu vec pred dovolenkou.Spratava terasu akoby mal prísť hurikán, všetko kontroluje strašne je vždy nervózny, keď niekam máme ísť.A tradične nevie pred dovolenkou zaspat

ajka0207
4. júl 2020

@brita7777 chvalabohu nie :D

janinah
4. júl 2020

@eliska13 asi tak a čím starší,tým horšie,ja dovolenku vyberiem,zaplatím,nachystám všetko,zorganizujem a on večer predtým rozmýšľa,či to ozaj treba ísť....raz ozaj pôjdem sama so synom pri takom jeho trende....kebyže toto nechám na ňom,tak sme celý život u svokry pod orechom....ale spí jak zabitý,toto mu závidím.....

eliska13
4. júl 2020

@janinah haha toto som opomenula.Ano fungujeme rovnako mňa sa tiež opýta deň pred Tatrami, že čo tam budeme robiť, keď nelyzujeme😅vždy mám pocit, že ho ťahám na silu pritom už má pozrete co by chcel vidieť, kam pôjdeme a toto povie.Ja sa už rovno pýtam pôjdeme spolu či mám ísť s kamarátkou a detmi?Samozrejme, že chcem ísť....,ale keby nefrflal.

brita7777
autor
4. júl 2020

@eliska13 toto je aj u nas. teda ti chlapi si to vedia zariadiť

tosomja
4. júl 2020

Každý si urobí svoju kôpku a ja sám do kufra. Keď niečo chýba, pribalim.

tosomja
4. júl 2020

@vierka1991 u nás zase opačne, on by vzal najradšej celý byt...ja len to čo na seba, plavky a jednu náhradné oblecko. 😄

janinah
4. júl 2020

@eliska13 ja ho už nasilu ťahám úplne okato,nakoniec je vždy spokojný....naposledy liptov chata,pršalo 4 dni,ale bolo super....

kristina2412
4. júl 2020

Ja balim sama a manzel si bali svoje oblecenie ktore dava do kufra zasadne hodinu- dve pred odchodom😐