Pomáha Vám, ci si balite vsetko same, aj pre deti ?
zaujima ma ako je to v inych domacnostiach. Dakujem za názor 🙂
Balím vždy všetko sama, resp. s deťmi. Muž už len nosí kufre do auta.
Ja si balim seba, on si bali seba, zvykneme sa len jeden druhého pýtať, ci ma to, ci ma tamto, nech nezabudne ono.... Deti balim ja... do auta uklada muz
Ale všetko spolu riesime, co treba...
Preboha len tonie. Polka veci by mi chybala 😆
Zabudla som dopisat on sa bali sam a ja ostatne
Balim si sama on nalozi do auta. Svoje veci si bali sam
@brita7777 U nas si kazdy svoje veci bali sam. Aj deti som od malicka viedla k tomu, aby sa dokazali zbalit a nie je to ziadna veda, tu mladsiu este kontrolujem (ma takmer 11), ale v podstate to zvlada uz davno sama.
Balil len seba a potom na mieste sa pýta- a to si mi nezbalila plavky? takže balím ja všetko,on má auto na starosti aj to ho ide povysávať 5 minut pred odchodom a dvíh ami tlak,ale už som zistila ako na to,poviem hodinu odchodu aspon o hodinu skôr ako treba ísť a nakoniec sa vymotáme v tom správnom čase
Ja balím seba a dieťa, nachystám všetko na hromadu a on už len do auta nakladá... Keď mi do toho zadre ešte niečo v štýle "a to si nemohla aj mňa zbaliť" tak mam chuť ho zaskrtit 😂
Ja balim seba a syna a on sa zbali sam...nechcem celu dovcu pocuvat ze to a tamto som mu nezbalila...ked mu nieco chyba, tak potom nech sa hneva na seba 🤣
Balim seba a mladsiu, starsia a muz sa balia sami.
zbalí deti von na pieskovisko a ja zatial pobalim v klude všetkých, mám zoznam krátka/dlhá dovolenka a podla toho idem , všetko naznášam na postel a potom len dám do kufrov, cca za 30 min 5 ludia zbaleny v klude v pohode
Balim vsetky veci ja,teda aj jeho veci.....to by si on nepobalil nic,mozno zo 5 veci na dvojtyzdnovy pobyt🙄
ja pomaham, robim co zena povie :D nech neni nervozna
balim, chystam ja, on by asi polku veci zabudol, je ejdno kam ideme....on zatial zabavi deti, zabezpeci ine veci, napr. auto aby bolo skontrolovane, dokaldy nachystane...
Ja balím seba a deti, manžel si veci báli sám. Ale všetko čo potrebujem si radšej pobalin sama, lebo pre neho je väčšina veci zbytočných, ale podľa mňa ich potrebujeme 🙂
vsetko co si chce zobrat mi da na postel v spalni a ja to zabalim 🙂 potom mu hovorim "este toto nemas, este tamto"
@eliska13 asi tak a čím starší,tým horšie,ja dovolenku vyberiem,zaplatím,nachystám všetko,zorganizujem a on večer predtým rozmýšľa,či to ozaj treba ísť....raz ozaj pôjdem sama so synom pri takom jeho trende....kebyže toto nechám na ňom,tak sme celý život u svokry pod orechom....ale spí jak zabitý,toto mu závidím.....
@janinah haha toto som opomenula.Ano fungujeme rovnako mňa sa tiež opýta deň pred Tatrami, že čo tam budeme robiť, keď nelyzujeme😅vždy mám pocit, že ho ťahám na silu pritom už má pozrete co by chcel vidieť, kam pôjdeme a toto povie.Ja sa už rovno pýtam pôjdeme spolu či mám ísť s kamarátkou a detmi?Samozrejme, že chcem ísť....,ale keby nefrflal.
Každý si urobí svoju kôpku a ja sám do kufra. Keď niečo chýba, pribalim.
@vierka1991 u nás zase opačne, on by vzal najradšej celý byt...ja len to čo na seba, plavky a jednu náhradné oblecko. 😄
Ja balim sama a manzel si bali svoje oblecenie ktore dava do kufra zasadne hodinu- dve pred odchodom😐
Nieeee. Toto vďačne urobím sama. On už len všetko naloží do autá.