Mala som prezentaciu v nasej firme, konkretne nasom oddeleni, mam odpalene vlasy, preto nosim pricesky ked mam vyzerat dobre. Ten pricesok mi ale spadol. Pred Celou firmou, v polovici, po skonceni som hned odisla.
Isla som na PN. Som zufala… Asi sa len potrebujem vyplakat, neviem ci mi niekto poradi
Smer psychológ. Zaujímalo by ma to ti dal niekto vo firme najavo že musíš nosiť pričesok? Máš problém so sebavedomím podľa mňa. Ja som chodila do práce so zlomeným predným zubom. To som mala ísť tiež na PN?
Ja by som sa zasmiala a tu trápnu situáciu obrátila na humor.Aj tak všetci vedia, že máš prívesok😉
Nic si z toho nerob . Ludia aj tak vedeli uz pred tym ze mas pricesok. Taketo veci vacsinou kricia ze su umele ( aj ked su trebars z ludskych vlasou) Skus si dat nejaky pixie uces kratky ( Neviem presne co si mam predstavit pod odpalenymi vlasmy) priliz sa trapis pre to co si myslia druhi. Skus sa pacit sama sebe aj s minimum vlasou.
Asi by som k tomu pristupila s humorom, lebo uz nic ine neostava. Ak by k tomu niekto nieco povedal, robil si srandu, cokolvek, netreba to mlzit, ale zasmiat sa s nimi na tom tiez. Trapas sa raz za cas stane kazdemu.
Ja len smutne pozerám
To,že máš príčesok museli vedieť. Veď to je viditeľné. Zdvihla by som ho so smiechom a povedala,pardon spadli mi vlasy. Tak moc si to berieš, že čo po PN, dáš výpoveď?
Kazda senzacia trva tri dni 🤷♀️ a tym, ze z toho robis taku dramu, to zbytocne zivis. Akoze hej, blba situacia ale ludom sa teda stavaju aj vacsie trapasy a hlavne v dospelosti ich ma kazdy za sebou uz tolko, ze toto je fakt nic.
To mi pripomenulo toto..
https://www.youtube.com/watch?v=At4A57ff3hoA zrútila sa pani? Nezrútila
Viem, ze ti to musi pripadat hrozne, ale v skutocnosti cim viac je clovek clovekom a nie dokonalym strojom, tym lepsie vztahy s okolim ma. Ja mam sefa, ktory mal raz prezentaciu. Mal vtedy problem s prednym zubom, kyval sa mu. No a pocas prezentacie povedal v jednej chvili slovo "funkcia" a ten zub mu vyletel z ust 🙂 Zasmial sa, zdvihol, pokracoval.. Nestratil tvar, respekt, nic, ked tak len ziskal sympatie.
Mne sa uz tiez stalo, ze som sa pri prednasani smykla a vycapila som sa na zem. Kolegyni sa to stalo dokonca hned ako nakracala prednasat, este ani nezacala a uz bola na zemi. Su to fakt bezne veci, bez nich by bol nuda 🙂
Pozri napr. koľko trapasov vidíš na nete, keď nejakej herečke napr. povolili šaty a videl to cely svet a ešte sú z toho aj fotky. Každý z nás už zažil trápnu situáciu, stalo sa- keď sa v tom budeš vŕtať, len Ti to tvoj stav zhorší, vždy odkloň myšlienky inam, keď Ti to napadne. Tá PN To len cela zhorší- vrátila by som sa do práce, kto by take veci riesil, asi ostal mentálne zaseknutý na základnej škole.
A to si dosla k dr. a povedala, ze nech ta vypise na PN lebo ti padol pricesok? 🤦♀️
Nebrat sa tak vazne. Bolo treba s humorom ponat situaciu v zmysle: “no pozrite sa, az mi z toho vlasy odpadli, noze, vydrzte nech si ich pricapim spat. Tak. Dobre to mam? Betka, skontroluj ma”. A kedze si to nestihla vtedy tak s prichodom do prace si zo seba vystrelit. Odlahci to situaciu a ludia sa tolko nebudu tolko upriamovat.
Kazdy zazrak trva 3 dni... ver mi ze za par dni bude ina senzácia a na teba postupne zabudnu...zasnej sa ak to niekto spomenie a uz to nerieš
Veď každý vedel, že nosis prícesok určite to vždy vidno a ľudia niesu slepí, však si to mala do srandy otočiť vezmem si vlasy a hotovo, to si sa dala na PN kvoli tomu ako vážne? Skús vyhľadať psychológa a zapracovať na sebe
Dnes je doba, že si bežne baby nadpajaju vlasy, nosia pricesky, to, že ti spadol, by som vôbec nebrala ako tragédiu. Naozaj je to v pohode a keby sa to stalo prezentujucej u nás vo firme, vôbec mi to nie je vtipne a brala by som to normálne.
no tak trapas, ale sú aj oveľa horšie. Najhoršie, čo si mohla urobiť, je tá PN, lebo každému je jasné, že si z toho úplne hotová (čo je naprosto neadekvátne) a ak ľudia vo firme budú o niečom hovoriť, tak o tejto tvojej reakcii. Takže návrat do roboty s úsmevom, prehodiť nejaký jemný vtip na príčesky a nebrať to (sa) tak vážne. Humor vždy pomáha
Jojoj, však to nič také hrozné nebolo, mohla si to obrátiť na žart, zasmiať sa na tom a bolo by to aj sympatické nakoniec. Vieš, koľko ľuďom sa stanú podobne trapasy?
Pamätám si na skole sme mali jedného učiteľa, ktorý bol stále vážny, učil zemepis. Raz e šli po schodoch, on oproti nám a niesol glóbus. Bol to veľký a dosť ťažký glóbus, vyšmykol sa mu z rúk a skončil presne pod nohami mne a mojej spolužiačky. My sme pozerali, lebo sme netušili, ci sa môžeme zasmiať a učiteľ zareagoval slovami "no vidíte, ani nikde nemusíte ísť a mate pri nohách celý svet"
Na to sme sa už rozosmiali, on tiež a od tej doby bol oveľa viac uvoľnený, zavtipkoval aj na hodinách. Nakoniec sa z neho stal jeden z našich najobľúbenejšich učiteľov na základnej
Nejako si to vzala privelmi citlivo... ved sa nic nestalo. Zvito je plny takych situacii...mne sa raz stalo na skoleni - ktore som viedla, ze mi bolo sialene zle, ucastnikov som usmernila, dala im nieco robit v skupinach a sama som si sadla do kresla a stale sa v nom smykala nizsie do pololeziacej polohy. Vtom sa niekto daco spytal, tak som vyskocila a na bielej tabuli im to vysvetlila/nakreslila. Nevsimla som si, ze pri tom mojom pololahu sa mi vzadu vyhrnula sukna a ja som vsetkym ucastnikom minutu ukazovala farbu mojho spodneho pradla 😂 Ale tak zasmiali sme sa vsetci a dodnes sa na tom bavim.
Joj no trapas riadny,ved hej,ale zeby az takato drama? 🤔
Už na to aj zabudli isto
To vazne? Ach jaj...ja som takych trapasov uz zazila... naposledy v pondelok, auto pokazene, prisla do firmy na bicykli a zabudla, ze mam vzadu detsku sedacku... a samozrejme u nas v pondelok nabehnuta cela firma vonku a ja manazer... a vyvalila som sa tam ako male decko.... tak som sa zasmiala sama na sebe a sla dalej...
Ked sme v minulej firme noveho sefa, bol tam len druhy den, tak som sla cosi za nim do kancelarie "open office" nahodena v sacku a sukni, ako vzdy, a bola rozliata voda... no hodila som rybicku priamo pod stol, v takmer cisto muzskej spolocnosti... mam Ti opisat komentare? Radsej nie... a sme tu...
neviem ci Ti chyba sebavedomie, alebo preco, ale vediet sa smiat sam so seba je dobra vec. Drzim palce... Ak sa Ty budes citit zle, tak ten pocit bude vseobecny, ak sa ty budes tvarit ze sa nic nestalo, respektive sa zasmejes, pohoda jahoda
Kazda kauza 3 dni trva
Kazdy vidi a vie ze mas pricesok
Možno ti k pokoju pomôže keď si v hlave pripravíš že čo ak k tomu niekto niečo povie... Čo podľa mňa sa k tomu nikto nebude vracať.. ale keby niečo povieš im že no ja som rada že aspoň tie zuby mi nespadli, chichichi chachacha potom niekto povie príhodu ako jeho babka mala zuby v pohári a život ide ďalej.
Kvôli nejakým padnutym vlasom ísť na PN? Diagnóza trapas na pracovisku? Či čo ti tam lekár dal? Mala si ich zdvihnúť, hodiť do tašky a pokračovať.
...toto nech radšej nečítajú ľudia s onkologickými ochoreniami....🙉
Mna by strašne zaujímala tá Pn 😀😀 to je mozno ešte väčší trapas ako spadnutý pričesok
ja som videla ako jedna reporterka pred kamerou sa posrala, tak toto bolo zatial naj, ale čo sa pričesku tyka, tak si ho druhy krat nedaj, aj tak bude každy vediet, čo a ako..
@marianarem 🤣
Mohla si to obrátiť na žart. Napríklad ja by som povedala, že taká bola tá prednáška vyčerpávajúca, že mi až príčesok odpadol. Alebo na konci, že ďakujem za pozornosť a že ste to zvládli počúvať až do konca, na rozdiel od môjho príčesku. Alebo dačoooo, ale nie zdrhnúť ako popoluška a dať sa na PN 😀 A prikláňam sa k názoru, že ľudia to aj tak dávno vedeli. Napríklad mne by bolo viac smiešne to, že si sa kvôli takej blbosti dala na PN ako to, že nosíš príčesok...Nebuď taká citlivá, o nič nejde.
Nic take hrozne sa nestalo😉.Nadych,vydych,uz je to tam,zmenit to nevies,tak nad tym viac nerozmyslaj.Vsetko bude ok.Drz sa.