Baby,čo je toto za nový trend? Plavky vytiahnuté až kdesi po prsia? Nosíte to aj vy takto?
Nie, nenosím. Veď keď sa ti to nepáči, tak si take nekupuj. To je zas záležitosť 1-2 sezón
Nenosím... Vraj by ti to malo opticky predĺžiť nohy
Toto tu už raz bolo. V 80-tych rokoch. Veľmi živo si na to pamätám. 😁
Nenosim a vobec sa mi to nepaci. Ani tie plavky zarezane v zadku 🤪
Návrat 80-tych rokov. Len vtedy na rozdiel od súčasnosti mnohým ženám z toho trčala baranica. 😂
80. roky a Baywatch girls. Tie tiez mali plavky vykrojene zavratne vysoko.
mne sa to paci 🙂 ale nenosim take lebo by som bola divne opalena 😀
Nenosím, nepáči sa mi to. A ani som na pláži nikoho v takých plavkách nevidela 😁
ani ja som tomuto trendu neprišla na chuť a asi ani nikdy neprídem 😅
a teda dosť to podľa mňa kazí postavu....ale tak každý nech si nosí, čo chce 🙈
Na babe s peknou postavou to vyzerá podľa mňa úplne fajn ..troška to prekryje aj spodné bruško,keď nie je úplne tip top ...nevidím na Tom nič hrozne ..keď som na kúpaliskách videla aké tucibomby s akou strašnou celulitídou sú schopné si natiahnuť tangace ..tak toto je za mňa úplná pohoda ...aj keď sa mi to hodinuolne že najviac na latino typ postavy ...
Nepáči sa ti?. Nekupuj. Na trhu je milión iných štýlov, výber si ten co sa ti páči. A ak sa niekomu páčia práve takéto, tak teba je do jeho výberu nič.
nie nenosim to tak, nepaci sa mi to
Mam jedny taketo, neni to uplne moj styl, nosim k nim casto iny ten spodok
Nepaci sa mi to a nikdy by som takto plavky nenosila a mne osobne sa to nepaci ani na zenach, ktore maju uplne dokonalu tip-top postavu, podla mna to tu postavu nejako divne deformuje..
Moja 14rocna dcera si taketo kupila tuto sezonu a vyzeraju na nej vyborne. To je strih pre mladucke stihle baby, urcite nie pre 40+, aj keby mala neviem aku dobru postavu.
Skutocnost je taka, ze vytiahnute plavky (nie po prsia) vyzeraju lepsie (zena vyzera ovela viac sexi) ako "vodorovne". Ak ma na to zena postavu, krasne to zvyrazni boky a zadok.
Nosili sa aj v cca 90-tých rokoch, štýl Baywatch. Na štíhlej, vysokej mladej žene to vyzerá dobre. Mne osobne sa to paci
jaaaj takže push up plavky pre chlapov....ahaaa....klamú nás ako my ich podprsenkami pcheee 😝 ale nechcela by som takého chlapa naživo stretnúť 🙈
To je otrasne. Nikdy nepochopim ako moze niekto nosit, tak vysoko vytiahnute gate. A tangace to iste, ked vykukaju spod nohavic 🤦♀️🤦♀️
Nenosím to tak, lebo na to nemám postavu, svoje brucho rada zakryjem.. avšak si myslím, že to nie je nič hrozne keď je to na peknej postave, tak to zvýrazní ženskosť, resp.zvyrazni to ženské boky..