Teraz som si pozrela Plackovej profil po roku.
Toto su spravy na markize z 23.2.2024:
Vyšetrovanie kauzy, pri ktorej pred vyše dvoma rokmi zadržali aj známu influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela, je na konci. Televízii Markíza to potvrdilo policajné prezídium. Podľa vyšetrovateľa mal gang kšeftovať s drogami. V rukách policajtov vtedy skončili nielen podozriví, ale aj vzácny krokodíl.
A teraz mi povedzte preco nesedia v base????!!!!!
A ešte ten vysmech obycajnym ludom ze pozrite v akom luxuse si žijem na tych videách.
Slovensko. Preto.
Tu neplatia žiadne pravidlá.
lebo dostali od kamosa Marosa 363. 🤷🏻♀️
Dolezite je ze vdaka vlade a prezidentkvi uz mame lacne potraviny, dialnicu do kosic, perfektne zdravotnictvo a mier v Europe😁😁😁 ludia su hlupi, zvlast volici dnesnej koalicie, necakaj ze vlada bude riesit vazne problemy ked ich ludia neziadaju vyriesit.
Trochu si pokop internetmi a IG postami a pozri si ktorych politikov podporovala predtym a ktorych teraz . Pozri kam teraz hadze lajky. 😇 Preto.
@ndrag hmmm viem ze pred tym Sulika a teraz koho? Jaaj ked boli volby tak Pelegrini? No mafia riadna su vsetci 🙈
@titi22 sme si teda zvolili 🙂 🫠
Mať tvoje problémy
@michal711 podla mna je normalne ze ma to hnevá a tak isto aj druhych ludi. ;) co sa tomu vysmievas?
Je mi úplne jedno kto a čo je Plačková. Nesleduj somariny a mať krásny život. Žeby som sa trápil nad tým či je to spravodlivé alebo nie . Ty o tom nerozhoduje s
Vyšetrovanie je na konci - nevieš jeho závery, lehoty podania na prokuratúru, stanovenie termínu súdu a i.
Keby je v base každý, kto si to na Slovensku zaslúži, museli by stavať nové mestá plné väzníc. Tu je to so spravodlivosťou horšie, ako v Albánsku.
Vidíš autorka. Slovenskému národu je to jedno. Preto to tu tak vyzerá.
Odporucam nesledovat taketo profily a budes mat spokojnejsi zivot. Zbytocne sa rozculujes,ved kolko ludi chodi po slobode co spachali aj horsie ciny...a co teraz s tym urobime? Maximalne ze vieme odovzdat svoj hlas vo volbach a zvysok je uz mimo nas.
Mna este fascinuje kolko ludi ju podporuje aj skrz jej business s kolagenom Alebo handrami ci co to predava , v zivote by som si nic od nej nekupila 😵💫 slovakom to nevadi , ti navolili aj obzalovanych do parlamentu , tiez taky richter sa tam dostal , ktory pred Rokmi havaroval pri resocializacnom zariadeni s kondomami a velkou hotovostou a vidis ziaden problem , Alebo taky radacovsky 🤔 jednoducho slovenskej vacsine to nevadi
@jednoduchomaria89 a este s viagrou!Uchylak.
Presne,vadi ludom ale podporuju ju,pritom predáva smejdy z činy zrejme.
@jednoduchomaria89 to ma utvrdzuje v tom, ake povrchne zmyslanie maju niektori ludia.
Mne to, že na nich nemali dosť dôkazov nevadí 😀 mne vadí skôr to, že ich sleduje polka slovenska, vďaka čomu môžu byť "influenceri" 😀
Uplatnil sa na nich paragraf 363. Plus teda prečo myslíš, že otvorené podporovali Pellegriniho vo voľbách? ... Hmm... Jedna banda. Vzájomné krytie
@laurita285 presne pre to ich sleduju, lebo nase zivoty a zivoty beznych ludi, co denne makaju 8 hod v praci a chodia na dovolenku len raz rocne, tak prave takych zaujima zivot omnoho insi od tych jeho,. preto zaraba kopec prachov, lebo to ludi proste zaujima. nuz splnila si sen.
Pozri, ten, čo je za gram zavretý, nemá na právnika, ktorý by ho z toho dostal. Sklopí uši a príjme svoj trest. Tu, majú na celú plejádu právnikov, ktorí nájdu aj jedno jediné pochybenie a na tom to postavia. A ak nie, tak stále tu máme známu “363” a dobré kontakty.
@ktochytavzite vidíš a žiaden problém , ctihodny občan v parlamente 🤢 a pritom starý uchylak . Absolútne sa nevyznám v jej produktoch ,viem,že kolagén predávala , čo ja viem , kúpila by som si to ? Určite nie , už len minimálne kvôli pochybnej kvalite a "značke" ... Čo už ... Sledujú a podporujú ju tisíce , asi im to stačí 🙄
@bublinka1426 tak na Slovensku sú najväčšie problémy s migrantami a lgbti a liberálmi , koho už len budú trápiť nejakí díleri 🙄🥱 pardon , obchodníci s kolagenom a cinskym karcinogénnym smetim
@jednoduchomaria89 zaujimaju. ludi nezaujiamju migranti ani lgbt ani liberaly.
@laurita285 ja som ju sledovala, ale prestala som podporovať všetkých darmožráčov
@michal711 S chlapom, čo v nedeľu ráno sedí na ženskom fóre si nemám, čo povedať. Urážaj si doma maminku.
Od koho by Kali, Pelle, polovica vlady a spol kupovali, keby Plackova sedela v base?🤔
@mamamasama lebo mám čas. A smejem sa na takej ako si ty. Krásnu nedeľu a plačkaj si ďalej
Najlepsie je nie len to ze slovenskemu ludu to nevadi ze dealovali a dealuju pravdepodobne drogy nasej vlade ale oni ju ešte aj obraňuju na forach 😂😂😂 ach jaj.
Ked za gram su schopni zatvorit cloveka na roky co si pestuje marihuanu pre svoje zdravotne potreby (napr rakovina) a tuto drogovy gang prosim pekne 😱😅