Ako je možné že plackova teraz vyzerá ako vychrtlina.. pritom do fitka nechodí a nevyzerá že by si dávala pozor na to čo jje?
Toto fakt nechápem 😂
Má diétu a bola si dať odsat tuk
však kdesi písali že berie tie nové lieky na chudnutie...
Vsak je umelá ako Anča paneboze🤦♀️ odsata vsade kde sa dá... nevidíš tie jej krivé nohy?
Kto je Plačková?
Možno ozempiz 😂
Kdesi som čítala, že fetuje.
Kolagén
Ty vidíš iba to čo ona chce aby si videla. Neznamená že papá na Instagrame tak papá naozaj toľko. 🙈
Riadnu má tu postavu👍🏼👏🏼
ja to takto bežne robím že ládujem počas dňa všetko.Zdravé,nezdravé,sladké,slané nie je dňa aby som si také odpustila a tiež som chudá.Ale nejem už po siedmej.Klasická večera do 7 a dosť a som stále štíhla.Normálne mám na to naučený žaludok a už potom mi ani nechutí som plná večer.Možno je ona dačo podobné že nevyjedá chladničku po večeroch
Však všade vraví,že dodržuje fasting,v salóne má masážne stroje,chodí má madero,podľa mňa práve že strašne málo je,čo pozerám storky
@cacianka to fakt ?😂
Vsak si normalne retušuje fotky, vsetky to tak robia. Aj ked mozno trochu schudla, preto teraz vyzera chrto.
Proste zje veľmi malo 🤣 žalúdok a telo si na to zvykne po čase.
Možno frčí na PIKU s tym schudnete raz dva tri
fúúúú..mať tieto problémy...
Normálne ma fasting a neschudla trosku ale riadne ...mat pri jej výške 52 kg je proste chuda..
A teda furt dačo robí, nezastaví sa poriadne a stará sa o seba ..mne ona ako človek vôbec neprekáža..
@bejbypd akú má približne výšku... 52 kg mám aj ja...
@deti95060810 ona je vysoká. Myslím, že cez 180cm má .
Podľa mňa užíva 3x denne 1lyžicu Jari
@kofolala 😀
@breznica to mňa sa nepýtaj ja som chudá bola od decka🙂 síce som raz mala obdobie že som ládovala aj v noci pár kg som pribrala tak 7,8 ale iba do normálu plus mi bolo v noci zle od žalúdka ked som takto pojedala.Ale odkedy jem len do 7 tak mi nie je ani zle a váha rovnaká.Možno si taký baculatý typ odjakživa to vieš ty posúdiť nie ja🙂
Fetuje,neje.. alebo ,mozno zje malo a aj to pri vypnutej kamere vygrca do záchoda... Pozrela som si ju, vyzerá ako anorekticka. Chudak dievča,viac sa dodrbat uz nemohla
Podľa mňa vôbec neje...dá si 1 x za deň a aj to zdokumentuje na Instagrame🤮ako si ona dáva,,kalorické ,, jedlá
A vyzerá hrozne....nezdravo je uz chudá
Fakt !
Samozrejme že viem že existuje, veď vyskakuje z každej riti, ale kto to je ?! Nikto.....
Čo dokázala ? Ojebabravat.
Mne je fuk čo žere, koľko váži...
nerie tu tabletku ktoru jedia diabetici.Nedavno tu bola o tom diskusia.
Ved ty nie si s nou 24/7. Mozno ma nejaku debilnu dietu.