Ahojte, zaujíma ma váš názor, či periete oblečenie ihneď, ako ho zakúpite alebo oblečenie rovno nosíte a až po použití ho operiete. Myslím oblečenie pre seba, nie pre deti, vtedy je to asi samozrejmosť. Ja si niekedy oblečenie neoperiem, keď je nové, napríklad také tričko alebo nohavice, spodné prádlo automaticky, ale napadlo mi, že je to možno chyba, lebo môže predsa len byť plné prachu alebo ho mohol niekto predo mnou skúšať. Nie je to životu dôležité, pýtam sa len tak z nudy, lebo kamarátka tvrdí, že je to hrozne nebezpečné a ja zase, že je to v pohode, tak nás zaujíma názor ostatných ľudí. Nie som žiadne prasa, ani fuj, čo sa tu určite objaví veľa krát, také komentáre sú mi ukradnuté, je to len oblečenie 🙂
samozrejme!!!
tu su dovody - https://dran.webnoviny.sk/treba-prat-nove-oblec...
Tak isto aj ja. Všetko nové oblečenie periem.
Clvsetko co ide na hole telo tricka ponozky nohavicky leginy rifle nohavice natelniky davam prat ak si kupim mikinu vestu topanky alebo bundu tak to nie.
periem
nohavice, legíny a tepláky či kraťasy nie. všetko ostatné áno
Vždy všetko operiem. Neviem si predstaviť, obliecť si to neoprate.
Periem. Bundy nie, ostatne ano.
periam vsetko okrem kabatov a vetroviek
Ak to nesmrdi ako z cinskeho obchodu, tak neperiem.
Periem všetko.
Hneď periem, všetko
Periem vsetko okrem topanok, bund a kabatov 😉
Davam prať. Aj vetrovky, jediné co som neoprala bol kabát, ja som sibnuta ,ale odkedy som pracovala v obchode s obuvou a sama idem sebe kúpiť topánky,beriem si dezinf.sprej a potajme každú topánku co skusam strieknem dnu,pockam par sekund. Samozrejme ze skusam v ponozke🙂
Jasne... raz mi prislo tricko z Asosu a bolo plne potkanich chlpov... vratili mi peniaze...
Bundu nie, ostatne ano, ci detom, ci nam.
Periem uplne vseko. Aj bundy aj kabaty
Ďakujem krásne 🙂
Ste úžasné inak 🙂
Periem všetko. Nikdy nevieš kto si to pred tebou skúšal. Robila som v obchode a keby si videla kde všade sa oblečenie váľa 🤦🤦inak raz som tak dostala kožnú chorobu, skúšala som veci po niekom...koľko krát v škatuliach z tovarom prišli veci oplesnene a my sme to museli čistiť 🤦🤦a vetrať
Vzdy a vsetko, hadam okrem bund a kabatov.
Všetko nové periem.... Asi okrem zikmnej bundy
@lasona Tak toto mi ozaj najviac otvorilo oči 😀
Vzdy vsetko periem. Maximalne si to po nakupe doma este vyskusam pred zrkadlom,potom to ide hned na pranie.
Periem všetko čo kúpim.
Netuším kto to skúšal predo mnou, ako to bolo skladované a ani si nechcem predstaviť čo za chemicky kokteil bol použitý pri výrobe