Ahojte na nete som našla partnerskú výzvu (chodia SMS s úlohami). Mali ste niektorá? Viete mi dať prosím jeden-dva príklady aké úlohy tam boli? Nechcem zahodiť 15€ do vetra, ak by tam bolo niečo ako spoločne kino, divadlo, večera, keďže cez koronu si môžeme akurát pískať....ďakujem ♥️♥️♥️
Toto je nenápadne ako bager v kúpeľni...
@evora nenápadne? Nesnažím sa byť nenápadná pýtam sa narovinu. Vyskočilo mi to v kupónoch na zlavomate pri googleni Valentínskeho darčeku. 😃😃Neviem čo za tým chces vidieť. Pýtam sa aké úlohy tam sú. Ak to má byť niečo ako povedz mu ľúbim ťa, alebo vezmi ho do kina, tak si za tie peniaze radšej kúpim čokoládu😃😃😃
Tak si vyrob sama karticky a vylosujte si obcas, ked sa neviete rozpravat alebo vymysliet vlastne aktivity 😀 ale platit za toto 15e 🤔
Hah tiez si myslim ze si ta ista co tie blbosti “predava” a robis si reklamu. Jedna vyzva bola ze zena mala opravit umyvadlo a chlap mal zas navarit alebo oprat. Taka blbost, Toto Keby som dostala na Valentina 😂byt tvoj partner tak mas kopačky.
Ja umrem, ake nenapadne 🤣🤣🤣
@somtuporady A ked Ti niekto prezradi, co tam bolo, tak komu kupis tu cokoladu? Sebe, ci dotycnemu? 😀 Ale ako reklama dost nanic😀
Aj ja si myslím , že už by si to mala vzdať. 🤣🤣🤣 Je to trápne a ak to aj niekoho osloví vie si robiť tieto výzvy bez toho, aby za to platil tebe.
myslim ze ludia platia za horsie veci, za upratovanie... co si niektora nevie upratat? a kolke to platia, tak preco by zena nemohla predavat to, na co ostatne nemaju alebo fantaziu alebo cas? co ste zavistlive alebo preco vam to vadi ze predava karticky... zamyslite sa kolko veci kupite denne hotovych a viete si ich spravit samy. muzi aj za sex niekedy platia, za chvilu sa bude platit za kyslik,,,
nech je to akokolvek, neplatila by som zato, podla mna to je uplna hlupost, na ktoru ak sa upnes, nemus to proste dobre dopadnut, naco je toto vobec niekomu k niecomu dobre
@somtuporady kup mu cokoladu. .
Baby mne je jedno čo si myslíte či to predávam alebo nie 😃😃😃 každopádne to nepredávam a keď ako jedna z vás spomenula je tam niečo ako výmena rolí tak je to pekná somarina....to si ozaj môžem vymyslieť niečo doma, dúfala som že to bude niečo viac.... psychologicke, od človeka čo sa naozaj venuje partnerstvu. Toto si ozaj vymyslí každý sám 😃😃vidíte a nebolo ani ťažké dať príklad a ušetrili ste mi 15eciek, dakujem
@domcci72 napriklad mladym manzelom ktori maju problem mat dieta keby to dal niekto ako dar mozno by sa odputali a hrali by hru...zato ze tebe to nepomoze, to neznamena ze nikomu, podla mna keby si myslela na inych a nie na seba, tak by si na to prisla ze moze to niekomu pomoct na odputanie od tazsich veci...
@marseillefan tak sa robi reklama...?
@denkatn Preco ma clovek platit za nieco co si moze zadarmo vygooglit? Takymto hram a partnerskym vyzvam sa venuje plno roznych blogov a maju spisane zoznamy nie len na mesiac, ale aj na cely rok. Od malickosti ako daj partnerovi/partnerke rano pusu, zalej mu/jej kavu, caj, prichystaj ranajky, povedz denne aspon jeden kompliment a pod. az po "zlozitejsie" (napr. na cas, fantaziu..) ako vyhradte si hodinu na to aby ste sa rozpravali o tom aky bol vas posledny rok, co sa vam pacilo, co ste zazili, alebo urobte si plany na dalsi rok az po veci ako naplanujte celodenny vylet s prekvapenim a aspon 3 roznymi zastavkami/zaujimavostami.
@nafka0483 aj ked sa to da vygooglit, ja som mala taku knihu a brala som si ju na chatu, nechce kazdy sediet a googlit.... napriklad ale tazko ti odpovedat, pretoze vygooglit sa da vsetko, aj clanky, ktore su aj v casopisoch a predsa si ten casopis este kupim.... ked to tebe nevyhovuje, neznamena ze je to blbost,
@denkatn Tak to je mozno o preferenciach. Ja si najdem na googli, na zaujimavych blogoch a ak to chcem mat papierovo v rukach, tak si to vytlacim a rozstriham a mam karticky. Okrem toho - ta vyzva je o tom ze ti budu chodit smsky, takze tiez nebudes mat nic v rukach, akurat ze to nemas zadarmo ale zaplatis si, ale stale to mas len elektronicky.
@somtuporady a ty si reálne myslíš že práve z takéhoto darčeka bude partner nadšený?
Už minule som ti radila že takto sa marketing nerobí a len si viac skodis ako pomahas.
Damy po analyze google vysledkov som narazila na tuto vasnivu diskusiu dovolte mi teda uviest par faktov.
1. Ja som autorka vyzvy, aj prispevku vramci prieskumu trhu, NIE VSAK TEMY TEJTO DISKUSIE
2. Na modrom koniku som spociatku zistovala nazory na tento projekt a zistila som ze toto naozaj NIE JE CIELOVA SKUPINA (mamicky), preto sa tu uz tym nezaoberam a nepridavam dalsie prispevky. Jednak je tu tendencia na vsetko nadavat a jednak tieto "dobre mienene rady" aka je to somarina a nikto to nekupi sa vobec neukazali ako pravdive, co sa velmi tesim 🙂
3. Napriek nevoli "konikovskeho" publika som sa rozhodla projekt rozbehnut, zatial na Slovensku a v CR, pricom za 2 mesiace sa do akcie zapojilo viac ako 500 parov.Doposial som nemala jedinu reklamaciu, staznost, ci sklamaneho zakaznika co ma tesi este viac, naopak prislo niekolko pozitivnych odoziev, ze ludia sa na ulohy tesia a dakuju za spestrenie dni za sumu ktora prisla zatial kazdemu fajn.
Kazdy sa uci, kazdy si hlada tu svoju cielovu skupinu a smer kam by sa mal uberat.
Nehovorim tymto ze si ma niekto vyzvu kupovat ak to povazuje za nezaujimave, radsej Vam poviem NIKDY SA NEVZDAVAJTE, lebo aj ked Vam povie 500 ludi ze to co robite je hlupost mozete uspiet tak, ako ste ani necakali. Takze aj nevola na koniku mna a moj projekt naucila neskutocne vela.
Momentalne chystame vstup na americky trh takze akokolvek sa bude vyzva vyvyjat dalej bude tu minimalne jej "koliska" 🙂
Kazdy sme iny a neexistuje vec ktoru by mal rad kazdy, takze dakujem nielen tym co nam priali ale aj vsetkym ktori sa nas snazili odradit.
Pekny den priatelia a nech sa nam vsetkym dari v plneni nasich snov! 🙂
@anomois Ved ty si uz v minulej diskusii pisala, ze na inych forach si na to mala dobru odozvu. Tak super, potvrdili si si, ze ludia na MK nie su tvoja cielova skupina. Nerozumiem preco to stale potrebujes tak velmi obranovat a tak velmi davat najavo ako skvelo ti to ide. Ved super, dari sa ti, to je dobre.
Ale naco to potrebujes takto vyrazne dokazovat a stavat sa do obrannej pozicie voci osadenstvu MK?
Je uplne normalne ze ma produkt vymedzenu cielovu skupinu. Malokedy sa najde taky, ktory oslovi naozaj kazdeho. Ak by sa mi nejaka skupina neosvedcila ako cielov,a zistila by som, ze som ju nezaujala, tak nebudem im chodit dookola referovat aky mal moj projekt uspech - tu skupinu nepresvedcim, ze to bol dobry napad, oni zaujem nemaju. A mne sa dari, tak som rada.
Cize ja ti uprimne prajem ten uspech, je skvele, ze si nasla vhodnu cielovu skupinu a ze sa ti dari. Len nerozumiem naco to stale tu potrebujes obranovat. Aby si ukazala, ze sa tu zeny mylili, ked si mysleli, ze to nema potencial?
Ak je to to, čo myslím, tak autorka je aj na modrom koníku, môžeš sa jej opýtať: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vas-nazor-na-moj-projekt/