Ahojte, ak by ste mali nové bývanie, ktoré chcete ladiť do farieb olivová, zelená, biela, zlatá.. boli by ste radi, ak by ste dostali takýto obraz? 🤔
Ale ano. Ale chyba mi tam ta biela😊 mozno tu pravu zelenu by som nou nahradila a tou zelenou spravila pozadie.
Nie.. a ak su to prsty, tak uz duplom nie 😀
Nie nie, veru nepáči.
A este by som to lepsie centrovala. Inak super😊
Prepáč, ale je to strašné.
veru, veľmi nevydarené dielo.
Viem si to predstavit niekde v plazovom domceku
nie
mne sa paci. ten oblucik vlavo mi pripomina podlozku na jedenie z detstva. pre mna taky retro, ukludnujuci, pekne farby. urcite sa mi paci. osobne by som si ho nemala doma kde dat, lebo mam prilis jednoducho zariadene a tento je taky farebne "tazsi, hustejsi".
Pre laika asi nie, pre umelca áno.
Osobne sa mi takéto umenie nepáči, čo však neznamená že je strašné - podľa mňa ide o zaujímavý obraz a o to v umení ide - o to že má v človeku čosi vyvolať.. farby sú dobré zladene, také mám rada.. pripomína mi to dizajnérske diela v IKEA, oni mávajú podobne doplnky, takže to namna pôsobí známo.. (IKEA mám velmi rada, nie len preto že tam pracujem 🤪) ale ja osobne takéto obrazy nepreferujem, myslím však že je zaujímavý..
ale farby pekné. takej farby by som chcela na leto sukňu 🙂 (to bolo prvé, čo mi napadlo pri pohľade na obraz)
inak - p ri druhom pohľade ozaj pripomína podložku pod tanier alebo medené drôty
Akykolvek obraz sa mi alebo paci, alebo nepaci. Bez ohladu na to co si o nom myslia ostatni.
Obraz je zaujímavý, veľmi pekné farby a štruktúry, ale nie je to môj štýl
Ale mne sa páci 🙂
Mne sa osobne nepáči ale to je vec vkusu a ten ma každý iny
Za mna otrasny...ale ked sa paci tebe, tak neries co sa paci zenam na MK
Nemozem povedat, ze sa mi paci, ani, ze sa mi nepaci. Je zaujimavy. A viem si ho kludne predstavit v interieri v podobnom duchu.
Not great, not terrible.
Nie, nepaci sa mi.
Ale vkus je tak subjektivna vec, ze nema zmysel si tu robit prieakum. 100 zien na MK Ti napise, ze sa im nepaci a ten komu bol urceny si ho mozno zamiluje.
To su odtlacky prstov? Mozno to maluje ten policajt co si hlada na zoznamkach baby ktore vola do kancelarie 😂 ked nepridu, maluje
Mne sa nepaci, lebo mam uplne iny vkus 🙂
V takom obraze by mala byť dajaka symbolika. A musí ísť na do väčšieho priestoru
To je des.
Nie dost zly obraz, keby dostanem vyhodim ho prepac
@h2 ano, tieto "hrebene" sa bezne predavaju aj v umeleckych potrebach prave pre tento ucel 🙂
Nie