Odtlačky rúk v zrkadle

danka1809
25. aug 2024

Potrebujem pocut objektivny nazor na vec
V kupelke /mojej, mame dve, on pouziva svoju v spalni/ som nasla odtlacky ruk na zrkadle
Oboch ruk, mojho muza nad umyvadlom
Pri otazke co to znamena ma urobil hlupou ze si vymyslam
Ze tam nic nie je, atd, zatlkal a bol agresivny
Co si mam o tom mysliet? /ostalo mu spatne potreboval sa oboma rukami opriet? 😂 /

tenerifka
25. aug 2024

🍿🍷

lenkasarka
25. aug 2024

@danka1809 pozeral sa na seba aký je dokonalý. Nemohol tomu uverit tak sa radšej oprel, aby neodpadol od toľkej dokonalosti. Môže byt ?

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chrobak7
25. aug 2024

@danka1809 Znamená to, že pozeráš veľa detektívnych seriálov.

marca12
25. aug 2024

Ako vies,ze to boli odtlacky tvojho muza?

minenkak
25. aug 2024

@danka1809 oprel sa o zrkadlo keď tam mal sex

minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
25. aug 2024

@danka1809 inak by ma zaujímalo či mal sex so ženou alebo chlapom

gubcikova
25. aug 2024

Bože koho baví vymýšľať tieto témy

stanulienkat
25. aug 2024

Ako správne hádám, mali by tam byť štvore odtlačky. 🙄🤔

viestta
25. aug 2024

@stanulienkat mozno objekt jeho radovanok sedel na umyvadle (treba pochvalit pracu toho co ho montoval, lebo zvycajne sa s takym dynamickym namahanim pri montazi nepocita)

viestta
25. aug 2024

Este mi napadlo, ze pan manzel sa siel len vymocit (nebude curat do svojho umyvadla, vsak nie je prasa) a ked je umyvadlo v spravnej vyske, tak "kamarat" nepotreboval podrzat a on sa mohol spokojne opriet o zrkadlo a obdivovat aky dobry prietok (este) ma

danka1809
autor
25. aug 2024

@lenkasarka som si myslela ze tu dostanem seriozne odpovede
Vtipna vasa odpoved teda nebola

danka1809
autor
25. aug 2024

@gubcikova vymyslat?

danka1809
autor
25. aug 2024

@marca12 vychadzala som z predpokladu ze tu byvame len my dvaja

barka1
25. aug 2024

@danka1809 a co by bola seriózna odpoved? Pretoze toto je fakt bizarny problém / dotaz...

danka1809
autor
25. aug 2024

@barka1 mna samozrejme napadlo ze sex /a nie somnou/
Pretoze sme to tam niekolkokrat tam spolu robili ked sme tu mali na vikend jeho syna a zatvarali sme sa v kupelke
A ano opieral sa o zrkadlo
Ale nechcela som tymto ovplyvnovat odpovede kedze stale dufam a hladam dovody ako tam tie odtlacky mohli vzniknut

A chapem ze pre vacsinu to tu pride ako usmevna tema, az kym sa to tu damam po 15 rokoch manzelstva nestane osobne
Pretoze mne naozaj do smiechu nie je

barka1
25. aug 2024

@danka1809 tak vidíš, bola tam aj odpoved, ktoru si cakala. Takže to bude asi ono.

veronika_sk000
25. aug 2024

@danka1809 preco by si uzival s nejakou zenou v tvojej kupelni? to by bol pekne blby, nemozu to byt odtlacky este z vasich radovanok? 😂

viestta
25. aug 2024

A si si ista, ze medzi vasimi poslednymi kupelnovymi radovankami a kontrolou cistoty si nezabudla prelestit to zrkadlo?

danka1809
autor
25. aug 2024

@viestta som si na 100% ista
Btw stalo sa to po mojej poobednej zmene

lenkasarka
25. aug 2024

@danka1809 aká otázka taká odpoveď. Jedine žeby tu bola aj potencionala milenka a dala ti odpoved ktorú si očakávala.

nikpa
25. aug 2024

@danka1809 seriózne odpovede? Co je v taktomto prípade pre teba seriózna odpoveď? No mňa napadlo len to, že tam volaku zo zadu nakladal a chytil sa pri tom o zrkadlo, ona sa mohla držať pri tom o umývadlo 🤷
Ale popravde musíš mat extrémne veľkú predstavivosť. Ja keď vidím ruky na zrkadle, jediné čo ma napadne, kde je handra a okena...

minenkak
25. aug 2024

@danka1809 inak mohli to byť odtlačky rúk iného chlapa, čo ho obrábal do 🍑

andrea78
25. aug 2024

@danka1809 a nemohol si tam prist zaspominat, kedze vieme, ze muzi su vizualne zalozeny a v ramci tej predstavy sa opriet sa rovnako rukami o zrkadlo? Ked uz teda sme v rovine, ze to nie je vymyslene😁
Milenku by snad dovliekol do svojej spalne/kupelne, nie do zeninej, kde by este mohli ,,stopy,, ostat ( vlasy, chlpy😁)

monnci2226
25. aug 2024

@andrea78 nadrzany chlap ma rozmyslanie velmi biedne - krv prednostne prudi do ineho organu nez do mozgu. takze mozno aj toto bol ten pripad a chlapovi nedoslo, ze po sebe moze zanechat taketo stopy a uz vobec nie, ze by po sebe mohol umyt zrkadlo 😁

andrea78
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea78
25. aug 2024

@monnci2226 to je pravda. No nahnal by ju do zeninej kupelne? To je v tom pripade totalne blby😂 Aj ked teda reakcia, ked bol konfrontovany vypoveda o inom. Prichyteny pri cine.

Ja som si to najskor zle predstavila, ja ze kazdy ma svoju spalnu s kupelnou. Ale ono je zrejme to proste kupelna v dome. Autorka ju svojou len nazyva, lebo si ich tak ,,podelili,,. O to horsie v tejto situacii.

monnci2226
25. aug 2024

@andrea78 presne, podla jeho reakcie si tam veru zuby neumyval 😁 mozno hned nie milenka, ale mininalne nejake čuňačinka sa udiala 😁

andrea78
25. aug 2024

@monnci2226 tiez myslim. Inak by nevyvadzal. Vedel by to vysvetlit s obratenim na uzasnu srandu. No kedze reakcia bola typu najlepsia obrana je utok, tak uz by som mu neverila ani nos medzi ocami