Potrebujem pocut objektivny nazor na vec
V kupelke /mojej, mame dve, on pouziva svoju v spalni/ som nasla odtlacky ruk na zrkadle
Oboch ruk, mojho muza nad umyvadlom
Pri otazke co to znamena ma urobil hlupou ze si vymyslam
Ze tam nic nie je, atd, zatlkal a bol agresivny
Co si mam o tom mysliet? /ostalo mu spatne potreboval sa oboma rukami opriet? 😂 /
@danka1809 pozeral sa na seba aký je dokonalý. Nemohol tomu uverit tak sa radšej oprel, aby neodpadol od toľkej dokonalosti. Môže byt ?
Ako vies,ze to boli odtlacky tvojho muza?
Bože koho baví vymýšľať tieto témy
Ako správne hádám, mali by tam byť štvore odtlačky. 🙄🤔
@stanulienkat mozno objekt jeho radovanok sedel na umyvadle (treba pochvalit pracu toho co ho montoval, lebo zvycajne sa s takym dynamickym namahanim pri montazi nepocita)
Este mi napadlo, ze pan manzel sa siel len vymocit (nebude curat do svojho umyvadla, vsak nie je prasa) a ked je umyvadlo v spravnej vyske, tak "kamarat" nepotreboval podrzat a on sa mohol spokojne opriet o zrkadlo a obdivovat aky dobry prietok (este) ma
@lenkasarka som si myslela ze tu dostanem seriozne odpovede
Vtipna vasa odpoved teda nebola
@barka1 mna samozrejme napadlo ze sex /a nie somnou/
Pretoze sme to tam niekolkokrat tam spolu robili ked sme tu mali na vikend jeho syna a zatvarali sme sa v kupelke
A ano opieral sa o zrkadlo
Ale nechcela som tymto ovplyvnovat odpovede kedze stale dufam a hladam dovody ako tam tie odtlacky mohli vzniknut
A chapem ze pre vacsinu to tu pride ako usmevna tema, az kym sa to tu damam po 15 rokoch manzelstva nestane osobne
Pretoze mne naozaj do smiechu nie je
@danka1809 preco by si uzival s nejakou zenou v tvojej kupelni? to by bol pekne blby, nemozu to byt odtlacky este z vasich radovanok? 😂
A si si ista, ze medzi vasimi poslednymi kupelnovymi radovankami a kontrolou cistoty si nezabudla prelestit to zrkadlo?
@danka1809 aká otázka taká odpoveď. Jedine žeby tu bola aj potencionala milenka a dala ti odpoved ktorú si očakávala.
@danka1809 seriózne odpovede? Co je v taktomto prípade pre teba seriózna odpoveď? No mňa napadlo len to, že tam volaku zo zadu nakladal a chytil sa pri tom o zrkadlo, ona sa mohla držať pri tom o umývadlo 🤷
Ale popravde musíš mat extrémne veľkú predstavivosť. Ja keď vidím ruky na zrkadle, jediné čo ma napadne, kde je handra a okena...
@danka1809 a nemohol si tam prist zaspominat, kedze vieme, ze muzi su vizualne zalozeny a v ramci tej predstavy sa opriet sa rovnako rukami o zrkadlo? Ked uz teda sme v rovine, ze to nie je vymyslene😁
Milenku by snad dovliekol do svojej spalne/kupelne, nie do zeninej, kde by este mohli ,,stopy,, ostat ( vlasy, chlpy😁)
@andrea78 nadrzany chlap ma rozmyslanie velmi biedne - krv prednostne prudi do ineho organu nez do mozgu. takze mozno aj toto bol ten pripad a chlapovi nedoslo, ze po sebe moze zanechat taketo stopy a uz vobec nie, ze by po sebe mohol umyt zrkadlo 😁
@monnci2226 to je pravda. No nahnal by ju do zeninej kupelne? To je v tom pripade totalne blby😂 Aj ked teda reakcia, ked bol konfrontovany vypoveda o inom. Prichyteny pri cine.
Ja som si to najskor zle predstavila, ja ze kazdy ma svoju spalnu s kupelnou. Ale ono je zrejme to proste kupelna v dome. Autorka ju svojou len nazyva, lebo si ich tak ,,podelili,,. O to horsie v tejto situacii.
@andrea78 presne, podla jeho reakcie si tam veru zuby neumyval 😁 mozno hned nie milenka, ale mininalne nejake čuňačinka sa udiala 😁
@monnci2226 tiez myslim. Inak by nevyvadzal. Vedel by to vysvetlit s obratenim na uzasnu srandu. No kedze reakcia bola typu najlepsia obrana je utok, tak uz by som mu neverila ani nos medzi ocami
🍿🍷