Obrúčky z bieleho zlata - prerhodiovanie
Ahojte, mate niekto obrucky z bieleho zlata, ktore ste si po rokoch zaniesli k zlatnikovi "do servisu"? Co vam s nimi spravili, rhodiovali? A vyzerali potom znova skoro ako nove?
Dakujem 🙂
my ked sme kupovali obrucky tak sme si nasli take pekne jednoduche na eshope sofia jewerly. maju aj pobocky a nemaju najmensi problem s cistenim ci porodiovanim 🙂
@vivia aj my mame z Rydlu a uplne som na toto zabudla, ďakujem za pripomenutie ☺️
@hulica Mne odtial manzel kupoval aj snubny prstienok. No a potom ked sa schylovalo ku svadbe a bol zhon nielen okolo obrucok ale okolo vsetkeho ako to uz pred svadbou byva a poriadne sme nic nestihali obehavat kedze sme boli aj pracovne dost vytazeny, tak tu sme to mali jasne a vyhrate.
@hulica ale pozerali jasne. Nas presvedcil hlavne ten ich servis to je pri takychto veciach pre mna dolezite, personal bol velmi ochotni s nami komunikovat, dokonca nam aj vedeli skvelo poradit a vedeli nam zistit aj dostupnost na inych predajniach ci dokonca bola moznost ze by ich stiahli z inej predajne na tuto co sme mali najblizsie 🙂
@hulica Ale ved tu dostanes aj certifikat o pravosti to sa nemusis bat. Akoze nemusis si ho ani pytat to dostanes automaticky. Ved to uz by co bolo haha :D A ja si myslim ze by si to ani taketo predajne nemali dovolit i ked bohuzial v dnesnej dobe ozaj jeden nevie. No tu sa ti to urcite nestane, to keby robili tak asi nefunguju tolke roky.
@nina19833 tak to už potom áno. a koľko sú už na trhu? akože nejako to nesledujem len tento názov predajne mi nie je nejako známy. oni predávajú len čisto prstienky? @jeltica tak to je potom super, no je to veru lepšia predstava keď to človek vidí takto priamo na tele/ na ruke ako len na obrázku. a materiálovo majú obrúčky len zo zlata?
@hulica jasne maju rozne kamienky aj s diamantikmi ci so zirkonikmi. tak isto aj na gravirovani sa vies s nimi dohodnut.to mas k obručkam myslim zdarma a maju aj svojho vlastneho zlatnika, ktory vlastne riesi pripadne nejake upravy na prstienkoch ako zmensenie ci zvacsenie ak sa da spravit
@lutomm ved presne toto je ta vyhoda, ze fakt su ti pracovnici ochotni a realne s tebou komunikuju cez tu zakaznicku podporu a nenechaju ti tam len nejakeho chatbota.
A v tej Sofii je mozne aby vyrobili obrucky podla potreby alebo tam maju len niekolko konkretnych velkosti? Ako to funguje u nich?
@vetva99 myslis akoze na mieru? Oni maju vyber roznych prstienkov roznych velkosti a objednas si presne taku aku potrebujes a taku daju vyrobit, no ako som uz pisala keby sa cokolvek stalo ze by prstienok nejako nesadol stale je tam ta moznost komunikacie s nimi a potom ich zlatnik alebo priamo vyrobca, asi zalezi ake si vyberiete, ich upravi tak aby dobre bolo 🙂
@jeltica Ano, jasne, na mieru, tak je to istotne najlepsie. Naobjednavala som si kopu prstienkov, ktore mi mali podla mojho cisla sediet, ale nesedeli, uplne mi padali z prstov. Tak neviem, ze ci sa to meria nejak inak, ze kusok sa musi odradat alebo ako, netusim, ale nepasovali mi.
@jeltica a to oni maju vlastne tie obrucky ako svojej znacky? Alebo oni su len ako klenotnictvo a predavaju rozne znacky aj sperkov aj obrucok?
@nina19833 to je super ze aj na splatky ponukaju, i ked zas si myslim ze ked raz clovek ide mat svadbu alebo sa chysta na zasnubenie tak ma nejake tie peniaze bokom vyclenene.
No pandoru poznam, raz som dostala naramok ako darcek aj s priveskom a celkom sa mi to zapacilo. Len akosi mi tie privesky uz nepribudaju. Pozriem aj tu druhu kolekciu.
ja mam z Rydlu, u nich mame dozivotne rhodiovanie kazde 2 roky zadarmo. Snubak mi v izlate upravia, ale u nich sa plati od gramu 🙂 sperku tato uprava urcite prida na krase 🙂