Obrúčky z bieleho zlata

malav
9. feb 2024

Obrúčky z bieleho zlata - prerhodiovanie

Ahojte, mate niekto obrucky z bieleho zlata, ktore ste si po rokoch zaniesli k zlatnikovi "do servisu"? Co vam s nimi spravili, rhodiovali? A vyzerali potom znova skoro ako nove?
Dakujem 🙂

vivia
9. feb 2024

ja mam z Rydlu, u nich mame dozivotne rhodiovanie kazde 2 roky zadarmo. Snubak mi v izlate upravia, ale u nich sa plati od gramu 🙂 sperku tato uprava urcite prida na krase 🙂

malav
autor
9. feb 2024

@vivia super, dakujem za odpoved 🙂

jeltica
7. máj 2024

my ked sme kupovali obrucky tak sme si nasli take pekne jednoduche na eshope sofia jewerly. maju aj pobocky a nemaju najmensi problem s cistenim ci porodiovanim 🙂

andrea2323
7. máj 2024

@vivia aj my mame z Rydlu a uplne som na toto zabudla, ďakujem za pripomenutie ☺️

hulica
9. máj 2024

@jeltica prosím ťa plánujeme svadbu budúci rok a máme v pláne kupovať obrúčky práve zo Sofia Jewerly. kedy ste mali svadbu? pýtam sa preto že či sa vám obrúčky po dlhšom čase neošúchali alebo nejako nepoškodili.

nina19833
10. máj 2024

@hulica Mne odtial manzel kupoval aj snubny prstienok. No a potom ked sa schylovalo ku svadbe a bol zhon nielen okolo obrucok ale okolo vsetkeho ako to uz pred svadbou byva a poriadne sme nic nestihali obehavat kedze sme boli aj pracovne dost vytazeny, tak tu sme to mali jasne a vyhrate.

jeltica
15. máj 2024

@hulica my sme svoji 5 rokov a obrucky vyzeraju stale krasne 🙂 pouzivaju dost hrubu vrstvu toho rodia, nie ako iny predajcovia, tak su stale pekne biele aj ked nejaký malý škrabanček sa najde po tých rokoch.

hulica
16. máj 2024

@nina19833 takže ste ani nezháňali inde ale vyberali ste priamo tam?
@jeltica no ale keď je tam tá vrstva toho ródia taká hrubá tak to musia mať tie obrúčky aj vyššiu cenu či sú hrubšie nie?

nina19833
17. máj 2024

@hulica No ako pozerali sme aj inde, ale nemali sme na to ani tolko casu vsetko preluskavat ci uz dodanie, pravost kamienkov alebo recenzie. A nakoniec sme zhodnotili ze vlastne naco aj, myslim ze za lepsiu cenu by sme obrucky nenasli 🙂

jeltica
20. máj 2024

@hulica ale pozerali jasne. Nas presvedcil hlavne ten ich servis to je pri takychto veciach pre mna dolezite, personal bol velmi ochotni s nami komunikovat, dokonca nam aj vedeli skvelo poradit a vedeli nam zistit aj dostupnost na inych predajniach ci dokonca bola moznost ze by ich stiahli z inej predajne na tuto co sme mali najblizsie 🙂

hulica
21. máj 2024

@nina19833 a tu ste si ako boli istý tou pravosťou? veď čo keď tam máš len také nejaké detské kamienky ani o tom nevieš 😀
@jeltica no a keď nemáme po ruke predajňu? dá sa to nejako inak vyriešiť? akože viem že na eshope, ale predsa len to si tak neviem predstaviť ako to bude vyzerať na ruke.

nina19833
22. máj 2024

@hulica Ale ved tu dostanes aj certifikat o pravosti to sa nemusis bat. Akoze nemusis si ho ani pytat to dostanes automaticky. Ved to uz by co bolo haha :D A ja si myslim ze by si to ani taketo predajne nemali dovolit i ked bohuzial v dnesnej dobe ozaj jeden nevie. No tu sa ti to urcite nestane, to keby robili tak asi nefunguju tolke roky.

jeltica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeltica
24. máj 2024

@hulica ked nemas predajnu tak vies v eshope vyuzit aj poradenstvo cez zakaznicky servis, na odpovede dlho necakas a keby si potrebovala tak ti vedia zaslat aj realisticku fotografiu pre lepsiu predstavu ak maju skladom alebo vo vzorkach ten tvoj alebo podobny model

hulica
27. máj 2024

@nina19833 tak to už potom áno. a koľko sú už na trhu? akože nejako to nesledujem len tento názov predajne mi nie je nejako známy. oni predávajú len čisto prstienky? @jeltica tak to je potom super, no je to veru lepšia predstava keď to človek vidí takto priamo na tele/ na ruke ako len na obrázku. a materiálovo majú obrúčky len zo zlata?

jeltica
29. máj 2024

@hulica oni ti v pohode aj porovnaju ze si vyberies nejake co sa ti pacia a maju ich skladom a pekne ti ich odfotia vedla seba. Materialovo mas na vyber pri zasnubnych prstenoch medzi zlatom a striebrom a pri obruckach mas okrem tychto dvoch este aj ocel.

nina19833
29. máj 2024

@hulica to na trhu su uz pomerne dlho, maju to aj napisane na stranke len si uz nepametam presne, najdes ich aj na normalne na internete maju svoj vlastny web kde najdes vseok sortiment a teda nie len prstienky ale aj kadejake ine sperky 🙂

hulica
3. jún 2024

@nina19833 a ty mas skusenost s nimi teda len s obruckami? Inak ako je to s platbou platila si priamo na mieste predajne alebo ked si objednavala musela si zaplatit hned?
@jeltica a nejake diamantiky kebyze som chcela alebo gravirovanie? Maju v ponuke aj takuto moznost?

lutomm
3. jún 2024

@jeltica to je super, clovek si to hned vie lepsie predstavit. 😉 ked vidim obycajny obrazok, tak to tak spravne neukaze.
@hulica nemyslim si, ze je nejake zlatnictvo, kde ti to gravirovanie nespravia. 🙊 ved to uz je samozrejmost v dnesnej dobe.

jeltica
4. jún 2024

@hulica jasne maju rozne kamienky aj s diamantikmi ci so zirkonikmi. tak isto aj na gravirovani sa vies s nimi dohodnut.to mas k obručkam myslim zdarma a maju aj svojho vlastneho zlatnika, ktory vlastne riesi pripadne nejake upravy na prstienkoch ako zmensenie ci zvacsenie ak sa da spravit
@lutomm ved presne toto je ta vyhoda, ze fakt su ti pracovnici ochotni a realne s tebou komunikuju cez tu zakaznicku podporu a nenechaju ti tam len nejakeho chatbota.

vetva99
4. jún 2024

A v tej Sofii je mozne aby vyrobili obrucky podla potreby alebo tam maju len niekolko konkretnych velkosti? Ako to funguje u nich?

nina19833
5. jún 2024

@hulica @hulica este mam od nich aj snubny prstienok 🙂 tak ja ked som na predajni tak som zvyknuta ze platim rovno hned, no ked objednavas cez eshop mas tam viacero moznosti aj hned mozes zaplatit alebo na dobierku, dokonca maju tusim aj take ze na splatky sa da.

jeltica
6. jún 2024

@vetva99 myslis akoze na mieru? Oni maju vyber roznych prstienkov roznych velkosti a objednas si presne taku aku potrebujes a taku daju vyrobit, no ako som uz pisala keby sa cokolvek stalo ze by prstienok nejako nesadol stale je tam ta moznost komunikacie s nimi a potom ich zlatnik alebo priamo vyrobca, asi zalezi ake si vyberiete, ich upravi tak aby dobre bolo 🙂

vetva99
6. jún 2024

@jeltica Ano, jasne, na mieru, tak je to istotne najlepsie. Naobjednavala som si kopu prstienkov, ktore mi mali podla mojho cisla sediet, ale nesedeli, uplne mi padali z prstov. Tak neviem, ze ci sa to meria nejak inak, ze kusok sa musi odradat alebo ako, netusim, ale nepasovali mi.

hulica
7. jún 2024

@jeltica a to oni maju vlastne tie obrucky ako svojej znacky? Alebo oni su len ako klenotnictvo a predavaju rozne znacky aj sperkov aj obrucok?
@nina19833 to je super ze aj na splatky ponukaju, i ked zas si myslim ze ked raz clovek ide mat svadbu alebo sa chysta na zasnubenie tak ma nejake tie peniaze bokom vyclenene.

bibiana177
10. jún 2024

@hulica no tak to by mal asi chlap mat nieco nasetrene, ked uz sa chysta ma poziadat, nie? 😀 to by mala byt teda jeho starost, nie moja. 😂
@jeltica a ty si objednavala odtialto uz?

jeltica
10. jún 2024

@vetva99 ako existuju na to take original merace prstov podla ktorych si
to vies sama odmerat, no niekedy ti postaci aj obycajny krajcirsky
meter. popripade ak fakt nevies tak najlepsie ti bude nakontaktovat sa
na zakaznicku podporu, tam ti v pohode poradia.

jeltica
11. jún 2024

@hulica maju aj svoj znacku sperkov aj obrucok Sofia ale najdes tam aj znacky ako Pandora alebo Thomas Sabo. Cize vies si vybrat 🙂
@bibiana 177 jasne mam s nimi vybornu skusenost ako s objednavanim tak aj s priamou kupou na predajni.

hulica
28. jún 2024

No pandoru poznam, raz som dostala naramok ako darcek aj s priveskom a celkom sa mi to zapacilo. Len akosi mi tie privesky uz nepribudaju. Pozriem aj tu druhu kolekciu.

nina19833
29. jún 2024

@hulica A dokonca na zlate obrucky je dlhodoba zlava 20% a mas ich do 15 pracovnych dni doma, cize oplati sa podla mna 🙂 okrem prstienkov mas aj vybrate nejake ine doplnky?