Nová reality šou Baby boom na Markíze. Budete pozerať?

barbora1992
28. jan 2017

Začiatkom februára Markíza začne s vysielaním novej reality šou Baby boom, o tehotenstve, pôrode a prvých momentoch bábätka. Čo na to podľa upútavky vravíte? Budete pozerať?😃

ukulela
28. jan 2017

a moderovat bude zlatica - a v priamom prenose aj porodi?
nie, nebudem pozerat. reality show u mna skoncili myslim pri mojsejovcoch, ak aj nie skor ...

barbora1992
autor
28. jan 2017

@ukulela Pôrod v priamom prenose určite nebude.😃 To by bolo príliš. Ale upútavky vyzerajú dobre.

ukulela
28. jan 2017

@barbora1992 len u mna televizia, ktora je schopna vysielat napr farmu je schopna odvysielat aj porod 🙂 jasne, ze nie s kamerou medzi nohami ... ale obavam sa najhorsieho. markiza odchodov z terestrialu stratila divakov, bude tlacit na pilu ...

sissy27
28. jan 2017

@barbora1992 to zas bude festival slaboduchých jednobunkovcov pomedzi reklamy? 😏 z každej jednej reality show v slovenských televíziach sa skôr či neskôr stal len odpad kde sa niekto zabával na účet chudákov, ktorým za to zaplatili... Zneužívajú sociálne a mentálne slabších, ktorým zvyšky zdravého úsudku zatieni vidina "slušného" honoráru a pseudopomoc zo strany televízie... Už teraz mi je ľúto tých, ktoré sa na to dajú...

matazirafa
28. jan 2017

Odkedy nam Markizu vypli, aj sme zabudli ze nejaka taka tv je..Odporucam, radsej si vyplnte cas niecim hodnotnejsim, napr. pozeranim do steny

tenerifka
28. jan 2017

@barbora1992 Nebudem pozerat, nikdy som nijaku reality sou, ani talenty ci ine "duchaplne" programy nepozerala, aj ked som to skusila (chcela som pochopit, preco o tom vsade pisu a rozoberaju to-no ale nepochopila som), vydrzala som sa pozerat cca minutu, uprednostñujem ine typy zabavy a programov, aj ked mi je jasne, ze pre urcite skupiny obyvatelstva to moze byt zaujimave. Bolo by prinosom pre spolocnost (sudiac podla vysokej sledovanosti tohto typu programov) obmedzit aj pravo volit len pre ludi od urcitej vysky IQ, hned by to vyzeralo inak, a nielen na Slovensku

gumimaci
28. jan 2017

nebudem ako nepozeram ine reality a zabavne programy. radsej si urobim reality show s detmi alebo kamaratmi. 😉

sibalka21
28. jan 2017

nie, urcite nebudem pozerat... Nijak ma nezaujala uputavka a niesom z tych, ktore potrebuju taketo veci, ako je porod, pchat do telky, cize sa na to nepotrebujem ani pozerat ;)

erikavesela
28. jan 2017

Ja urcite nie
1. Reality show nepozeram....pripada mi to primitivne
2. Zlaticu Puskarovu neznasam...hovno v hlave, kriva papula....
3. Markiza je pre mna tv stetiek...takze ju nepozeram....a tych je tam habadej....

nenne27
28. jan 2017

👍

nenne27
28. jan 2017

Ten palec hore patri @matazirafa za to pozeranie do steny😉..nie relacii.mozno si pozriem jednu cast aby som vedela o com to je..v poslednej dobe ked pozeram nejaky dobry film zistim ze prave pozeram RTVS

erikavesela
28. jan 2017

@tenerifka
Taketo programy vznikaju preto, ze je to lacna show a median pozerajucich ludi je vlastne clovek s nizkym iq...a oni potrebuju kvantitu, aby boli sledovani...kvalita ich programov nie je dolezita..

ukulela
28. jan 2017

@barbora1992 inac akoze nie porod? ved v uputavke na nete tam tie zeny rodia,su na koze/kresle ,,, a zabery prvych pohladov na dieta- ved to je po poslednenej kontrakcii ... ked sa na toto niektora da .... by som ich po hodinach vysilena ubolena a doranana poslala s tou kamerov do pixe - akurat by ma zasivali :P
ako ked uz z tohto musime tahat emocie a ukazovat ludom?

alex49
28. jan 2017

samozrejme že tam bude pôrod, hlavne kvôli nemu to točia 🙄

0silvia0
28. jan 2017

@barbora1992 obdobie svojich bábätiek mám dávno za sebou a cudzie ma nejako nefascinujú ani nedojímajú... a okrem toho nemáme markízu, takže nebudem🤐

kalkulacka111
28. jan 2017

@barbora1992 nie nebudem pozerať. Môj čas má pre mňa hodnotu a radšej by som pozerala do steny. Inak je mi ľúto tých detí, ktorých rodičia takto zneužili na vyplnenie priestoru medzi reklamami, detí sa nikto nepýtal či súhlasia. Ako sa asi budú cítiť o 3-4 roky, keď im to rovesníci v škôlke "pripomenú" - veď ak už televízia niečo natočila tak to bude reprízovať stále. A môžu si to určite časom aj na youtube nájsť.

evittam
28. jan 2017

...co ludia nespravia za par drobnych....v style nech sa mi kludne aj do p... pozeraju len nech som v TV..😫
@erikavesela S tou trubou si to vystihla...😂

ervenka
28. jan 2017

Vyzera to ako prevzaty GB format "One born every minute". A tam veruze ukazuju vselico, aj z velmi zaujimavych uhlov 😨... Cisarsky, prirodzene porody. Markizu inak nepozeram, nemam Voyo. Trosku mi unika vyznam tohto programu, lebo tie co sme rodili, vieme svoje,. tie co este nerodili to len zbytocne vystrasi. Navyse kazdy porod je iny...

matazirafa
28. jan 2017

@nenne27 inak namiesto nej tam mame nejaky Barrandov, to je tiez nieco 😃 prave tam traposi Skucany v nejakej estrade

libawet
28. jan 2017

@barbora1992 určite nie. Ja už slovenské televízie nepozerám vôbec. To je všetko jeden odpad - hlavne TV JOJ a Markíza....no, aby som nekrivdila, občas je dobrá ešte dvojka, niektoré dokumenty. Sledujem ČT 1 a ČT 2, Spektrum, Viasat History, Discovery...- dokumentárne cykly a pri žehlení si niečo zaujímavé nájdem v archíve, to je všetko, nemám na TV veľmi čas.

jeennyv
28. jan 2017

@barbora1992 myslim, ze markiza dobre vyuzila "dieru na trhu" resp. to, ako su na tom dnes financne rodiny, lebo zadarmo to nerobia...ale ja by som osobne ani za neviem ake peniaze netraposila v reality show, toboz nie v obdobi tehu, dnes urobia grotesku zo vsetkeho...

extempore
8. feb 2017

Včera som to pozerala, keďže ma choroba pripútala k TV. A mali ste pravdu. Slaboduché, zúčastnené mamičky si evidentne potrebovali zarobiť a to nechcem dehonestovať... Navyše, celý personál sa správal ako z veľkej knihy. Všetci profesionálni, milí.. Toto je tak odtrhnuté od reality, že to sa snáď ani nesmie volať reality show 😁

marse
8. feb 2017

Chvilu som to mala zapnute, ale nedopozerala som sa... mne to príde cez, nie som puritanka, ale porod je moja osobna, sukromna zalezitost, chcem si prave na tom vychutnat tu jedinecnost a intimitu a nie aby ma pri bolestiach a vysetreniach tocila tv a celý narod na mna cumel... Za mna asi nie!!

apollo13
24. feb 2017

otrasne ako sa tam spravali k matkam a detom...hnus...

zapka21
28. feb 2017

@marse ti ludia do toho sli dobrovolne

marse
1. mar 2017

@zapka21 to je v poriadku. Ja hovorím o svojom postoji. Nie som exhibicionista, ani herečka ani zufala čo za peniaze , predá takýto zážitok. Ale to som ja.

zapka21
1. mar 2017

@marse ale ved jasne, takych je nas myslim stale oooovela viac ako tych co su v tej relacii 😉

alaguema
1. mar 2017

@barbora1992 nie, nebudem. Ale môžem s istotou povedať, že aj vďaka reality show a komerčným televíziám, je tento národ čím ďalej, tým sprostejší. Svedčí o tom aj tento nahlúply "prieskum", čo tu robíš.

0silvia0
1. mar 2017

včera som prišla domov a táto relácia bola zapnutá v telke, syn zabudol vypnúť telku a išiel do svojej izby. Bola som zhrozená. Jedna vec je, že to niekto natočí a snaží sa urobiť niečo, čo tu nebolo. Ale kto to preboha pozerá? Veď je to totálna hovadina, intímne veci, ktoré majú zostať intímnymi sa stávajú verejnými. Nebudem sa čudovať, keď urobia nabudúce reláciu so "snažilkami" (opäť som použila to otrasné slovo) a budú v priamom prenose sa dvaja snažiť otehotnieť a dokonca to budú ukazovať aj so stykom aj s tehotenskými testami.

komentatorka
2. mar 2017

Prosim vas, preco do tej Galantskej porodnice cestuju zeny rodit aj z miest vzdialenych stovky kilometrov?