Tí čo žijete v oblastiach so snehom Orava, Liptov, Tatry, nosíte už tenisky? Či stále čižmy?
tenisky ešte nie...
Ja zijem na juhu a nosim stale zimne topanky
ja nežijem v týchto chladných oblastiach a tenisky ešte nenosím. Nosím poltopánky, ale trekové, nepremokavé. Záleží aj od toho, či chodíš autom, autobusom alebo pešo, či si na dedine alebo v meste...
@athom hlavne že ty si ,,odhalená” s menom Athom a ,,Hegridom” na profilovke
Čo máš 5 rokov?umyť zuby a vycikať sa sama vieš?
Ďakujem pýtam sa kvôli tomu že sestra štýlová pubertiačka už nosi platenky a to vyslo 3 dni dokopy slnko a tvrdí mi že všetci už nosia tenisky…
Pubertiaci veru nosia tenisky celu zimu, aj tramky (conversky/platenky) som uz videla.... ale tak oni aj hole chrbty, derave kolena, rozopnute bundy.... :D neboli sme iní.... teraz o 20 rokov viac, by ma to prisamvačku zabilo
Anonymná som práve kvôli tým , ktoré nevedia pochopiť otázku a poukazujú na hovadiny a snažia sa byt za každú cenu vtipné prispievateľky…
ja nezijem v tychto oblastiach, uz je u nas relativne teplo, ale tenisky stale nenosim :D zrejme ich vytiahnem, az ked bude takych 20°:D som strasne zimomravy clovek, lubim teplucko a zima mi nerobi dobre :D
Ja som v puberte ani zimne topanky nemala 😂😂 Tenisky som nosila aj do snehu. Ale teraz ako 30 rocna zena samozrejme chodim v cizmach a zimnych bagandzach lebo som prehodnotila priority 😂😂
nos, čo chceš, aj sestra nech nosí, čo chce a keď je pre teba dôležitejšie to, čo hovorí sestra než aby si sa pozrela sama okolo seba a zistila, kto čo nosí pri teplote, ktorá u vás je, tak nezúfaj, v 13 rokoch sme všetci boli všelijakí... Hlavne nohy v teple, z toho vyrastieš...
Nech každý chodí ako chce ... Ale odpoveď na otázku pondelok ,utorok som mala zimné ,teraz tenisky 🙂
Nie, mne by bolo v nich zima.
Ked je vonku sucho, slnecno a nad 10 stupnov a nejde na niekolkohodinovu prechadzku vonku tiez nosim tenisky, ale nie platenky. Nemam ale hole clenky a moje dieta tiez. Rovnako nenosime ani zimne bundy pri takom pocasi. Obliekame sa podla aktualneho pocasia a nie rocneho obdobia. Pri dnesnom pocasi hmlisto a 4 stupne sla do skoly v polocizmickach a taku uplne zimnu hrubu bundu ani nema. A ja som moju vytiahla asi 3x za celu zimu ked bolo rano -10
a to je na čo dobrá táto téma? To sa má niekto riadiť druhým človekom, čo a kedy nosiť?
Ano, nosim uz platenky conversy (vysoke). Cez jarne prazdniny som ich uz nosila, ked bolo teplo a dam si ich aj dnes asi. Idem pozriet pocasie..aha ale som v BA, sever nvm posudit
@kvetinka75 keď nechceš neodpovedaj máš tu xy ďalších tém. Ja sa len informujem nikde som nepovedala že sa idem tým riadit…
Nosím, aj som nosila celú zimu pokiaľ nebolo veľa snehu. Ale nie plátené, mám kožené. Ale keby bolo počasie ako včera dalan by som si aj plátené. Mne nebýba zima od nôh.
Tenisky asi by som ešte nenosila. Ja nosím goratexove topánky nízke ako tenisky. Predsa je v nich teplejšie. Ale mlady znesú veľa…
Ešte nosím čižmy, ľahšie sa umyju, keďže vonku je dosť blata. Ale už sa teším na tenisky
Nosim goretexove topanky ecco alebo kotnicky s miernym oteplenim chodim peso...na bicykel uz aj tenisky
Ja asi zijem v nejakom paralelnom vesmire, lebo vodim syna kazdy den do skolky, ktora je blizko zakladnej skoly, a teda mam pocit, ze pubertaci absolutne neriesia zimne topanky. Vacsina pubertalnych bab v crop topoch, hole clenky a tenisky. Tento tyzden, ako sa trochu oteplilo, tak stretavam pubertakov aj v kratkych trickach alebo kratasoch.
Vonku rano -3, ja stepujem pred skolkou v zimnom kabate a cizmach a okolo mna pubertaci s holymi pupkami v kratasoch a trickach. Tak rozmyslam, kto z nas je na tom horsie 😳
Ja nosím tenisky aj celu zimu
Vcera bolo u nas 14 stupnov. Dala som si tenisky,ale hned na dvore som sa otocila a prezula do poltopanok 😀