Nosíte legíny k šatám?

madeline1
4. jún 2021

Nosite leginy k satam? Napriklad klasicke cierne ku kratsim satam, nie su mini, ale ani tak akurat, aby som si mohla dat sylonky....
Kedysi sa to nosilo stale, ale ako to je teraz?
Vdaka za rady

heidy222
4. jún 2021

@madeline1 samozrejme prakticke oblecenie na vsedny den

miriam_s
4. jún 2021

@madeline1 podľa mňa toto už nie... Tak 9-7 rokov dozadu sa to nosilo... Teraz sa to už nenosí... Ak sú tak krátke že nemôžu byť silonky tak je to na zváženie...alebo aspoň celé pančuchy nepriehľadné ale s legínami už nie...

levantine
4. jún 2021

@madeline1 Uz posledne by ma zaujimalo co si o mne kto mysli. Ci sa nieco nosi alebo nie. Zi svoj zivot ako ty chces, co sa tebe paci. Ked prestanes rozmyslat nad tym co si kto o tebe pomysli, tak potom zacnes skutocne zit.

kiwi3
4. jún 2021

ja to tak nosim asi uplne vsade, do prace aj na bicykel. vyuzijem aj pekne sportove, napr. tieto si davam s dlhsim topom alebo kratkymi satami nejakej jednej vyraznej farby. ale tiez si myslim, ze pytat sa ci sa to tak nosi je zvlastne. bud to tak citis alebo nie. naco je to dobre riesit?

heidy222
4. jún 2021

@levantine presne. Ja nenosim napr rifle, Len saty Po kolena a naozaj ,, nenosia sa " ale ja sa v nich dobre citim

kkovacovak
4. jún 2021

@madeline1 nenosím...nepáči sa mi to a je to móda takých 10 rokov dozadu. Ale ty si nos čo chceš ak je ti to pohodlné, páči sa ti to a si s tým okej. Každému sa páči niečo iné

liusa82
4. jún 2021

Možno modernejšie by to vyznelo nie s klasickými dlhými legínamy ked už ale teraz v lete aj s takými po lýtka tie trištvrťáky

gulka123
4. jún 2021

Veď sa pozrite vonku ako ľudia chodia v dnešnej dobe poobliekaní. Je proste rok 2021 je možné všetko. Nos to čo chceš a v čom sa cítiš pohodlne!
A naozaj nepozeraj na to či sa to nosí alebo nie.
Dnešná doba mi príde taká, že keby nejaký módny návrhár, nejaká svetoznáma značka dala taky outfit, že napríklad tangá na hlave nosiť... Tak kopu ľudí sa toho chytí len, aby boli cool a išli s módou.. 😀 Takže naozaj netreba sa pozerať čo sa nosí co nie... 🥰

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
basska_b
4. jún 2021

Hej hej, kedysi sa to nosilo, ale aj šaty boli k tomu z takej teplákoviny. Ja by som si to možno teraz aj obliekla, ale asi nie dlhé leginy, ale len také pod koleno. Lebo niektoré šaty sú také krátke, že zadok je v tom pomaly vidno a mne to nie je príjemné. Ešte k tomu keď idem s deťmi a niekedy sa zabudnem a musím sa zohnut k nim alebo čosi

kristiii
5. jún 2021

@madeline1 ja nie, ale ja celkovo legíny ako oblečenie nemusím. A šaty si kupujem takej dĺžky, aby by mi k nim legíny nebolo treba. Ale inak tak vídam chodiť baby bežne, takže ak sa ti to páči, kľudne nos.

sasesoe
5. jún 2021

Ja to takto nosim. Za mna velmi prakticke. Silonky mi vadia. Som vysoka, takze mnohe saty su mi kratsie, ako by som chcela. Moda ma nikdy netrapila.

hettinka
5. jún 2021

Legíny sú podľa mna oblečenie na šport. Na bežne nosenie za mna nie.

klip0
5. jún 2021

Ja to nosim k takym sportovym satam/teplakovym v zime alebo ked je chladno, pripadne k dlhej tunike. Ale nejake letne satocky a pod to leginy to nie

vandica
5. jún 2021

@hettinka aj rifle boli pôvodne pracovné nohavice a dnes si ich niekto oblečenie aj na oslavu. Takže ani legíny su dnes neni vyslovene oblečenie na šport.

lindusss2016
5. jún 2021

@kiwi3 mna zaujal tvoj kobercek 😁 mozem sa spytat, odkial je?

zuvelyn
5. jún 2021

Nie, legíny maximálne do záhrady. Legíny pre mňa nie sú náhrada nohavíc, ešte nevidela ženu ktorá by vyzerala v akejkoľvek kombinácii oblečenia s legínami dobre (bezne, denne nosenie, nie šport).

lindusss2016
5. jún 2021

@taskataska a v com sportujes? 🤔

elviku11
5. jún 2021

@madeline1 nosím. A to preto, že chodím von stále s deťmi (najmenšie má rok, ďalšie tri roky a ďalšie päť rokov). A veľakrát sa k nim vonku musím skloniť, cupnut si. Aj narýchlo v sekunde :D keby som mala len šaty s holými nohami, určite by mi bolo niekedy niečo vidno. Takto keď mám nejaké kratasove alebo dlhé legíny, tak mám istotu, že mi nič nebude vidno 🙂

hettinka
5. jún 2021

@vandica v rifliach väčšina ľudí vyzerá ako-tak dobre, hoci tiež by som si ich nedala napríklad na oslavu ani do divadla.
S tými leginami je to take, no… dobre v nich vyzerá tak 5% zien. Z tých, čo ich nosia. A na mne by dobre nevyzerali, takze nenosím okrem športu.

lindusss2016
5. jún 2021

@hettinka roky som zdielala tvoj nazor o rifliach, zrazu som si uvedomila, ze som zena a rifle uz na seba nedokazem natiahnut 😳 citim sa v nich priserne, ale hlavne si uz nemyslim, ze v nich vyzeraju dobre zeny vseobecne. Raz je to pansky pracovny odev a veru nieco na tom je 🤷‍♀️

vandica
5. jún 2021

@hettinka ja som napríklad veľkosť XL, a legíny nosím stále, dám si tričko pod zadok, nejakú predĺženu košeľu pod zadok, a nemyslím si že v tom vyzerám zle. Mám aj rifle, ale poviem ti, že v tých legínach vyzerám štíhlejšie ako v rifliach. A hlavne je to pohodlnejšie pre matky keď idú von s deckami.
Ale áno nie každá v nich vyzerá dobre. Ale 70kg baba v nich napríklad môže vyzerať lepšie ako 50kg baba. Záleží aj od tvaru nôh.
Dnes nosí toľko báb legíny že mi to vôbec nepríde divné.

kiwi3
5. jún 2021

@lindusss2016 to je fotka z netu, nezvyknem si fotit nohy 🙂

elenita
5. jún 2021

@kiwi3 a co su to za leginy, prosim Ta? 😊 nemas link?

nikyball
5. jún 2021

Určite nie. Vždy to bolo otrasné a aj bude.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
5. jún 2021

No ja neviem, ja keď prídem do obchodu z oblečením, občas aj dobrých 50% vecí je pre mňa totálne nenositeľných, a predsa to veľa žien kupuje a spokojne nosí 😅 popri dnešnej móde sú legíny k šatám to posledné, čo by ma rušilo 😅

chrumka120
5. jún 2021

@madeline1 to už nie

oli18
5. jún 2021

Niektore zeny by sa nemali obliekat podla mody, ale podla svojej vahy. Potom by 120 kg zena neobliekla leginy a obtiahnute tricko.
.

esterba
5. jún 2021

@madeline1 nemam rada leginy, ale to je jedno. Hlavne treba mat spravne leginy v spravnej velkosti. Casto sa vidi silnejsia zena v leginach s tunikou, dokonca aj kratsim trickom a vsetko jej cez tie leginy presvita, zadok, koza, ze pod tym neschovas spodne pradlo ani nehovorim... Ony sa zozadu asi na seba nepozru a potom takto chodia von. Nekvalitna latka + male leginy = katastrofa 😉