Nespravila som vodičský kurz

27. sep 2023

Je tu niekto kto neuspel ani na 3x na vodičáku? Vždy keď počúvam tak niekto nespravi 1x alebo druhý ale potom mu to vyjde predsalen.
Ja som však nespravila ani na 3x. Je niekto taký kto sa znova prihlásil a napokon to dokázal?
Zvažujem sa znova prihlásiť .

patka06
27. sep 2023

Nemáš čo stratiť, prihlás sa
Čo si neurobila testy, cvičisko alebo jazdu?

uhorki
27. sep 2023

môj frajer tiež nedal na tretí, plánuje si robiť znova na vysokej. a ešte poznám kamoša čo tiež nedal na 3krat, čiže neboj 🙂)

lilyianka
27. sep 2023

Prečo si neurobila ani na tretíkrát?

nikus93
27. sep 2023

Kamaratka, spravila az na 4x. Samozrejme platila dalsi kurz

pinkgirl
27. sep 2023

Nevzdávaj sa🙂. Znovu to skús, nikto sa ťa nikdy nebude pýtať koľko pokusov si mala.

patka06
27. sep 2023

Minule sa tu písalo, že po novom sú tri opravné skúšky, jeden pokus by si teda ešte mala mať. Nevzdaj to.

patka06
27. sep 2023
lenik98
27. sep 2023

No ja neviem.... podla mna su 3 pokusy privela... ide o bezpecnost a ludske zivoty na cestach..

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
27. sep 2023

A vieš, prečo si nespravila? Predpokladám, že ide o jazdy, vieš, v čom máš nedostatky, čo nezvládaš? Ak nevieš, šla by som sa najskôr osobne popýtať inštruktora, s ktorým si jazdila, aby ti priamo povedal, kde bol tvoj problém a podľa toho by som postupovala. Ak si to finančne môžeš dovoliť, šla by som do toho znova, ale s tým, že už sa budeš cielene zameriavať práve na to, v čom si na skúškach zlyhala, zaplatila by som si na to navyše kondičné jazdy.

bambulka98765
27. sep 2023

moj ex neurobil na 3x potom uz ano....
preco si neurobila?
Ja ked som si robila, tak napr neurobil jeden, lebo si nezapol pas na skusobnej jazde🙄

kika147
27. sep 2023

Známy robil 8x a vyšlo to tak nestrácaj nádej😅

zirafienka
27. sep 2023

No neber to v zlom, ja by som takému volant do ruky nedala. A potom je na cestách to čo je. @kika 147 a že známemu to vyšlo na 8 x? Tak ako píše @fotoportret...

alojzova
27. sep 2023

Ale veď terás sú 4 pokusi

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vevesh
28. sep 2023

@fotoportret tak naprikad v nemecku su skusky na vodicak miestom na zarabanie pre policiu (rovnako ako pokuty)- mozes ich robit donekonecna, ked si ich zaplatis. V takom mnichove nepoznam jednu osobu, ktora dala skusky na prvykrat. (A ze sa ich premlelo...) Zvacsa davaju na 2-5xkrat (to je norma). Cize ani by som sa nedivila, keby tato moda zarabanie na skuskach, dosla na sk.....

leskovael
28. sep 2023

Nehody sa stávajú z troch dôvodov. Nezodpovední vodiči, vodiči ktorí sú pracovne vyčerpaní a aj tak sadnú za volant a potom tí, ktorí získali vodičak ale aj tak nevedia šoférovať.. Ja by som si dala na istý čas pauzu a hlavne aj zvládla prijať fakt, že nie každý je na šoférovanie stvorený. Celé by som to sprísnila naozaj na 3x a dosť. Potom to na cestách vyzerá tak, ako to vyzerá.

ivetz
28. sep 2023

@fotoportret Ja "obdivujem" odvahu takéhoto človeka vôbec sa do premávky pustiť...

janka2501
28. sep 2023

Kamoska tak ma, prvy neurobila, chyba v instruktorke,a majitel ju zapisal na dalsi kurz, teraz uz robi jazdy a je vidiet,ze jej to ide...

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wikiwiki
28. sep 2023

Nemá š vôbec čo stratiť. Ja by som sa prihlásila znova. Mohla si však napísať, na čom si vlastne stroskotala. Vieš aby sme aspoň teda vedeli, na čom si pohorela. Aj z menej zdatných vodičov sa časom stanú dobrý vodiči a čo sa týka nehôd, tak aj skúsenému vodičovi sa proste stať môže

iwesska
28. sep 2023

Zalezi od toho,co presne ti neslo,na tom treba popracovat. Ale mala som v autoskole spoluziaka,kt.instruktor po par jazdach povedal,ze sa s nim boji sadnut za volant,lebo sa nechce zabit. Chalan uz na cvicisku skocil hocikedy na brzdu bez toho,aby stlacil spojku,aj napriek upozorneniam. Miesto dolava isiel doprava. Doslovne mu povedal,ze v zivote nema sadnut do auta pre dobro svoje aj inych. Nedavno som ho ale videla a soferoval😳 Fakt je to potom hazard so zivotom.

bambulka98765
28. sep 2023

asi nam neprezradi, ze v com neuspela......

kacenocka2
28. sep 2023

@fotoportret Keby sa namiesto tých testov,1000 otázok, ktoré pridali, radšej sprísnila kontrola rýchlosti a alkoholu..vtedy by bolo menej nehôd..🤔

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
titla
28. sep 2023

Kamaratka nespravila ani na 3x. Potom sa prestahovala do ineho mesta (Bratislava), zacala v inej autoskole od 0 a spravila na 1x. Zacala hned jazdit, po roku mala na sluzobnom aute prejazdenu polovicu Slovenska. Je to uz skoro 15 rokov, soferuje denne a bez nehody.

lalala94
28. sep 2023

@fotoportret ,,bohužiaľ skúšky na vodičák sa v podstate dlhodobo zjednodušovali... a preto to dnes na cestách vyzerá tak ako to vyzerá...." - no o tomto by sa dalo naozaj polemizovať. Momentálne sú tie kritéria na vodičák prísnejšie a všetko je omnoho viac kontrolované ako dajme tomu pred 15-20 rokmi, kedy si ľudia doslova "zbúchali" pár jázd, proforma teóriu a išli na skúšky. Minule tu o tomto bola téma, nejaká baba sa pýtala, či sa dá vodičák stihnúť urobiť za nejaké časové obdobie (spomínala asi dva mesiace) a ženy jej tam písali, že jasné, žiadny problém, lebo ony ho urobili za xy týždňov pred x-rokmi - pritom toto už vôbec nie sú relevantné informácie. Problém je arogancia niektorých vodičov, lebo JA mám auto a JA sa potrebujem niekam dostať, ostatní sa môžu aj poskladať.

rozkvet1
28. sep 2023

Človeka nerobí dobrým šoférom to že to zvládne na prvý pokus. Ja som to síce dala na prvý ale jazdím zle veľmi zle, v podstate už nejazdim. Takže byť tebou prihlasim sa znova ale do inej autoškoly. A potom až keď budeš vodička na cestách, na skutočných cestách (nie na tých otrepanych trasách v autoškole) tak až vtedy zistíš či na to máš alebo nie. Držím palce. Mimochodom u nás bol žiak ktorý trikrát nespravil testy ale viem že potom šiel do inej autoškoly a je to dobrý šofér

timea301196
28. sep 2023

Urobila som na 3x nevzdávaj sa 🙂 ja som bola strašný stresmen… (raz som zhodila kolok, druhý krát som ho šuchla ani nespadol)… nakoniec mi policajtka ktorá bola somnou všetkých 3x… povedala že som jej nesympaticka