Dámy a páni.
Idem za vami so serióznym dotazom (irónia). Kde kúpim, respektíve v dobe lockdownu objednám riadny pevný pelech pre psa, ktorý vydrží? Náš pes z nudy trošku obkuskáva lehná. 😀 Už ma to prestáva baviť po pravde. 😀 Ďakujem za tipy. ❤️
haha to su dobre, moj nechce ziadny, lezi len na zemi
@anega79 aj náš, ale keď sa niekto jeho pelechu len dotkne, už aj je tam a sedí v ňom s takým výrazom, že nedotýkaj sa, to je moje! Inak ho má na háku
@minnie30 aj u nas.. Deky kupujem tie najlacnejsie v Kiku, to je spotrebny matros. A pelechy tak 2x za rok. Mame ho vonku, ma zateplenu budu a krasny koterec, ale pelech potrebuje. No to nase trdlo si ho vzdy rozdriape a potom v tych franforcoch spi a tvari sa ako tyrane neviniatko. Neskutočné. 😂
@dominika1988 staru budu takto nacal aj nas peso 😂 polystyren vsade. Ale potom moj muz vyrobil taku fajnu, vetruvzdornu "dvojgarzonku" a tu uz si oblubil. Koberec sme mu tam dali ako zaklad, samozrejme na druhy den rozstrikovany. 😂 No strasne. A to mame trdlaka labradora...
mame doma podobneho kazisveta .. plysaci vydrzia asi 3 minuty, nejaky super odolny z chovatelskych potrieb vydrzal asi pol hodinu .. proste ho bavi ich pitvat a uplne vidim ako mu robi dobre ked praskaju sviky a trhaju sa nitky 😂
kym sme doma sa nic nedeje, ale akonahle odideme tak mu neni rady a vymysla a kazi co vidi .. takto roztrhal pelech kym som bola pol hodinu prec .. dostal vynadane, spal 2 noci na terase na podlahe kym ho mama zasila .. ale odvtedy je klud, nechavame mu ho uz aj ked ideme na pol dna prec a zatial to prezil 🙏asi krpec pochopil ze ked si ho rozdrape, bude mu zima 😀
@veronika_pb tak toto je ako u nas. 😀😂 Presne, plysaci 0 bodov, nemaju sancu. Tenisove lopticky kazdy mesiac aj 3ks. Pelech na framforce. Naposledy som v lidli kupila taky krasny pevny psaci "podsedak" elipsoveho tvaru. Velky a kvalitny. Okolo 8€stal, perfektna cena, truba mala som si do zasoby kupit... Vydrzal najdlhsie, asi 4 mesiace. Nakusnuty bol hned na druhy den, ale zrejme bol natolko pohodlny, ze si ho v zajati drzal este tie 3 mesiace. Potom vsak chudak padol. 😂
Neviem poradit neznicitelny pelech. Ale ja ked som mala psa v koterci, tak do budy bolo najlepsie dat mu slamu. Deku si vytahoval a trhal. Slama bola super 🙂
Asi si neuvedomujete že psi to robia z nudy, namiesto pelechu sa im treba dostatočne venovať a psychicky aj fyzicky ich vyťažiť.
@dominika_sk ok.. takze kazdodenna 30 az hodinova prechadzka je slecne malo? Cez vikend vyse hodiny.. plus obrovsky dvor.. hmm. Tak ked si rozhryzie, nech spi na doskach.
@dominika1988 namiesto kobercov a inych veci dat do budy slamu alebo drevitu vlnu,nenamrzne to,nerozkuse,ma super tepelne vlastnosti.naplnit tym budu po strop,pes si urobi lehno a zvysok nahrabe do otvoru.
Ziadne deky,matrace.nema to cez zimu ziadny vyznam,namrzne to a namokne.bud drevitu vlnu alebo slamu.
moj zdedil po dcere (vid foto), je rozkladaci, cize tie epeda som mu odstarnila. PLus velkeho medveda. Gauc ma v zime, medveda v lete. Tie dva uz ma 2 roky a nedotkol sa ich... v detskej ma kozusinu na podlahe a tej sa tiez nedotkol a spi tam vzdy ked sa da. Ked som videla ze medvedovi ide po uchu, tak som ho zobrala a nechala ho lezat na podlahe :D si rozmyslel ...
ALE obhryze veci, len ked je vyslovene nervozny... urobil mi dieru do gauca, obhryzol obrus pod stolom, ked prisla navsteva... dostal jeleni paroh na obzuvanie :D Inak takuto spust robia fakt z nudy...
Neviem preco, ked bol cca rocny kupila som mu riadny pelech z nejakeho chovoproduktu, drahy jak slak... na franforce bol do tyzdna, vypln von... to sa mu podla mna nieco na tom nepaci... v tomto co ma, citi dceru, nas.. doma sme to mali skor ako jeho :D mozno tym to bude...
A na fb v psickarskej skupine odporucaju detsky matrac z postielky.
@mirage to je podla teba dostatočnáe psychickáe aj fyzicke vyťaženie, hej🙈
@dominika_sk tak ono je to caste, ze si ludia povedia "ved ma dvor", "dostane jest" a vybavene... poznam takych co ani na vychadzku psa nevezmu za cely zivot.
to zaujíma aj mňa. Tá naša rozkúsala všetky pelechy- asi 4.