Neprišla mi objednávka z Nextu

fairynika
21. mar 2012

baby uz sa vam stalo ze ste objednavali z next veci ale z ich stranky a tovar vam neprisiel??mne ano a neviem co mam robit pisala som im asi 10 emailov a neozvali sa mi vobec... 😒 😒 aj sa im volalo a nic co mam robit?

5k
21. mar 2012

ahoj a máš to už uhradené?

fairynika
autor
21. mar 2012

@5k jasne inak sa tovar objednat neda 😒

irsina83
21. mar 2012

mne sa to stalo a tak som tam volala a vratili mi peniaze na ucet. pozri si ucet ci ti ich nevratili

fairynika
autor
21. mar 2012

@irsina83 a kam si volala?lebo nie vsetky cisla funguju..uz somm na zufalku

5k
21. mar 2012

uf, tak to chcem trpezlivosť........sná'd to dobre dopadne. Ja objednávam len cez Slovenské mamičky......

irsina83
21. mar 2012

@fairynika na stranke som si nasla slovenske cislo ale hovoria tam po anglicky...objednala si z nextdirect.com????

irsina83
21. mar 2012

@fairynika 0233456393

fairynika
autor
21. mar 2012

@irsina83 hej odtial ok diky zajtra zavolam snad sa to rychle vyriesi lebo to bola vyssia suma a uz ani nespavam 😢 😢 12.3 som to objednavala a furt nic 😒 😖

irsina83
21. mar 2012

@fairynika aj ja som tak objednavala asi 10 veci, tiez dost penazi to stalo a prisli mi domov 3...a tak som ostala v soku co to...a potom som nasla toto cislo a zdvihol to nejaky anglican ale teda povedal, ze nieco s adresou a ze mi peniaze poslali spat 😉 a skutocne mi ich aj vratili 😉

fairynika
autor
21. mar 2012

@irsina83 lenze mne neprislo nic objednavala som v pondelok a utorok utorkajsia mi prisla hned na druhy den a pondelkajsia objednavka vobec 😖 😖

irsina83
21. mar 2012

@fairynika zavolaj si a uvidis, pozri si cislo objednavky a podla toho ti to najdu 😉

fairynika
autor
22. mar 2012

@irsina83 ale ved tam neni cislo objednavky len moje im cislo to tiez nechapem preco...

irsina83
22. mar 2012

@fairynika a neposlali ti mail??? s potvrdenim objednavky???

fairynika
autor
22. mar 2012

@irsina83 poslali ale to bolo od nich vsetko dalsi s vyexpedovanim nie len ze je potvrdena objednavka 😖 😖 ked som s nimi volala v piatok arogantny chlapik povedal ze koncom tyzdna bude objednavka a stale nic 😖 😒

estterka
22. mar 2012

mne dosiel balik po mesiaci-ako dlho je uz tomu,co si objednavala?

tetapetra
22. mar 2012

mne vratili peniaze. Pisala som im nove cislo na mobil, oni, ze akceptuju a do tyzdna mi peniaze vratili, psycho. Pritom som chcela len aby mi volal kurier na nove cislo 😀

fairynika
autor
23. mar 2012

@irsina83
@estterka
@tetapetra mne sa konecne ozval next reagoval na moj email..normalne som neverila vlastnym ociam ked som to zbadala ze sa ospravedlnuju a ze prave v tomto momente balia veci a posielaju ich kurierom tak snad ten kurier bude letiet ako vychor lebo jedna znama tam ma saty pre jej neter ktora ma zajtra narodeniny ☹ ☹ ale som happy ze sa ozvali strasna skusenost naozaj strasna 😒

irsina83
23. mar 2012

@fairynika som rada, ze sa Vam to vysvetlilo 😉

tetapetra
23. mar 2012

@fairynika zavidim, ze sa ti to podarilo, len nech ti to dojde a daj vediet ci doslo 🙂. skusim potom aj ja

fairynika
autor
23. mar 2012

@tetapetra jasne dam vediet 🙂

zebricka23
23. mar 2012

@fairynika ja som objednavala v utorok na obed....a teraz mi volal kurier,ze o chvilu je tu......
ty si nedostala mail , s tym linkom ze si mohla sledovat ako to islo?????tam je presne napisane.....

fairynika
autor
23. mar 2012

@zebricka23 nie nedostala som email..mne totiz zabudli tu objednavku poslat..preto im to trvalo tak dlho 😒 😒 ale tak po 13 dnoch od objednania sa ozvali ze mi tovar poslu tak snad aj poslu

fairynika
autor
28. mar 2012

@tetapetra a next nikde teraz som im volala ze do 3dni tak snad naozaj do 3 dnii inak si to hodim 😒

tetapetra
28. mar 2012

@fairynika oni si robia srandu? presne ako ja, len ja som to riesila mailami, kedze moja anglictina nie je perfektna 😀 ale veriiiiiiiiiime im, veriiiiiiiime

fairynika
autor
28. mar 2012

@tetapetra aj ja najprv mailami ale neodpovedali mi..tak som sa nahnevala a zavolala som tam..cakam kedy prijde mail ze vyexpedovali tovar ak nie tak ma poraziii

tetapetra
29. mar 2012

@fairynika ze ich pozdravujem s prvym majom. Fakt su smiesni.

fairynika
autor
29. mar 2012

@tetapetra v noci mi nabehli peniaze za strateny tovar ako nemam slov ale som rada ze sa mi vratili peniaze aspon

tetapetra
29. mar 2012

@fairynika presne ako ja, oni su vadniiiiii

martabalalajka
30. mar 2012

@fairynika mne sa to stalo, zavolala som tam a do 3 dni som mala tovar...Tak neviem stalo sa mi to len raz a objednavam uz dlho...

michaela80
30. mar 2012

@fairynika mne sa to raz stalo a peniaze boli iba v rezervacii..napisali mi ze musim pouzivat stale tu istu kartu s ktorou som platila pri prvej objednavke