baby uz sa vam stalo ze ste objednavali z next veci ale z ich stranky a tovar vam neprisiel??mne ano a neviem co mam robit pisala som im asi 10 emailov a neozvali sa mi vobec... 😒 😒 aj sa im volalo a nic co mam robit?
mne sa to stalo a tak som tam volala a vratili mi peniaze na ucet. pozri si ucet ci ti ich nevratili
uf, tak to chcem trpezlivosť........sná'd to dobre dopadne. Ja objednávam len cez Slovenské mamičky......
@fairynika aj ja som tak objednavala asi 10 veci, tiez dost penazi to stalo a prisli mi domov 3...a tak som ostala v soku co to...a potom som nasla toto cislo a zdvihol to nejaky anglican ale teda povedal, ze nieco s adresou a ze mi peniaze poslali spat 😉 a skutocne mi ich aj vratili 😉
mne dosiel balik po mesiaci-ako dlho je uz tomu,co si objednavala?
mne vratili peniaze. Pisala som im nove cislo na mobil, oni, ze akceptuju a do tyzdna mi peniaze vratili, psycho. Pritom som chcela len aby mi volal kurier na nove cislo 😀
@irsina83
@estterka
@tetapetra mne sa konecne ozval next reagoval na moj email..normalne som neverila vlastnym ociam ked som to zbadala ze sa ospravedlnuju a ze prave v tomto momente balia veci a posielaju ich kurierom tak snad ten kurier bude letiet ako vychor lebo jedna znama tam ma saty pre jej neter ktora ma zajtra narodeniny ☹ ☹ ale som happy ze sa ozvali strasna skusenost naozaj strasna 😒
@fairynika ja som objednavala v utorok na obed....a teraz mi volal kurier,ze o chvilu je tu......
ty si nedostala mail , s tym linkom ze si mohla sledovat ako to islo?????tam je presne napisane.....
@zebricka23 nie nedostala som email..mne totiz zabudli tu objednavku poslat..preto im to trvalo tak dlho 😒 😒 ale tak po 13 dnoch od objednania sa ozvali ze mi tovar poslu tak snad aj poslu
@fairynika mne sa to stalo, zavolala som tam a do 3 dni som mala tovar...Tak neviem stalo sa mi to len raz a objednavam uz dlho...
@fairynika mne sa to raz stalo a peniaze boli iba v rezervacii..napisali mi ze musim pouzivat stale tu istu kartu s ktorou som platila pri prvej objednavke
ahoj a máš to už uhradené?