Ahojte, existuje nejaká stránka, kde zistím svoju reálnu veľkosť ktorá mi sadne? Už som zúfalá, podprsenky iba kupujem a vraciam. Po pôrode mám prsia ovisnuté a väčšie, takže vôbec neviem odhadnúť košík. Vždy kúpim typ aj veľkosť akú mám, ale vôbec mi tie nové podprsenky nesedia. Ďakujem za rady.
@innapnirhu to v športových by som ich mala po kolená 🙈 práve dnes mi z bonprixu prišli podprsenky s kosticou ale bez vystuže a otras. Idem ich vrátiť 😒 škoda že nemám aspoň o trochu menšie prsia mala by som to ľahšie
Pozri Lindex.
Skus na stránke astratex tam ti poradia podľa tvojej výšky váhy typu pŕs aká veľkosť môže byť presne pre teba
u mňa vyhráva značka Anita. Posielam link na športovú podprsenku, ženy si ju kupujú bežne na denné nosenie. A tá teda drží, nepustí 😉Ja mám 3 z tejto rady 🤭
https://www.mbutik.sk/product/sk/anita-sportova...
Ak máš po pôrode menej pevné a väčšie prsia, znie to síce na prvé počutie ako protiklad, ale určite skús podprsenku bez kostíc.
Ooo nemyslim si, pekne to drzi, a to ja ich mam nie len velke, ale hlavne dlhe😆
Tiež som mávala problém s tým si nájsť dobrú podprsenku a možno sa budete smiať, ale ale najlepšie mi pasujú veľkosti z tesca. Nie sú ani drahé a hlavne sa dajú vyskúšať, veď tesco je na každom rohu
Odporúčam astratex 🙂 majú tam super výber, ja som najviac spokojná s nimi 🙂
ano, brafitting, perfektna vec.
Ja nenosím vôbec 🤭🤭🤭 a je mi jedno, kto si, čo o tom myslí...akože k lekárovi si dám, aby sa nepovedalo...to tých pár minút vydržím...ale ináč nie...ale je pravda, že nemám ovisnuté...takže aj pod tričkom, či svetrom to nevyzerá hrôzostrašne...ale aj keby, bolo by mi jedno, kto si čo myslí 😁
@innapnirhu odkiaĺ prosim ta je tato podprsenka ?
@erikaa09 ahoj, tuto konkretnu fotku som stiahla z netu (vyhladavanie obrazkov pod heslom beauty back bra) ja mam podobnu a kopec inych roznych strihov z aliexpresu, su tam toho kvanta 🙂 zatial vsetky co som kupila su super, cena okolo 6 eur za kus
Brafitting robia v Bratislave . Attractiv vo Vive a v Boroch
Ďakujem ženy vyskúšam každú radu dúfam sa v tom nájdem lebo už mi je do plaču.
@innapnirhu prosím ťa kde takú kúpim? Ja som tiež jak lovecký pes ale skúsim už hocičo
@annm81 skúšala som bez kostic a vyzerala som ako babka. 🙈
@tanyag no ono je to s mojimi prsiami v prvom rade nepríjemné zavádzajú bez podprsenky
@aduskatt niesom s Bratislavy ale asi by som sa aj hanbila vyzliecť pred niekým
@bibcabi attractiv mas asi na mysli?
pozri si vo svojom okoli nejaku predajnu so spodnym pradlom - attractiv, astratex,.. kde ta predavacky - odbornicky odmeraju a poradia ti podla tvaru a typu prs presnu podprsenku.
ja som bola v boroch na brafitting pred rokom, po 3r od kojenia a teda odporucili a sedi mi typ podprsenky, ktory by som si ja sama od seba nikdy v zivote nekupila. A sedi mi, ako sa hovori, ako “r*t na serbel”. Odporucam taketo poradenstvo.
Typ aky som nosila predtym, mi samozrejme uz absolutne nesedi, dojcila som 1,5r, aj dost pribrala, prsia proste vyzeraju inak.
ved si krajcirskym metrom odmeraj obvod pod prsami a cez prsia a podla toho si v tabulkach na nete zistis velkost. Objednaj viac strihov a vyskusaj, ktory sedi najlepsie. Ostatne vratis. V bonprixe nie kazda podprda je dobre usita, treba citat recenzie. Skus aj tchibo. sk, maju peknu a kvalinu spodnu bielizen.
prispejem ešte raz pre povzbudenie. Poslala som ti v predošlom príspevku link na podprsenku. Ja síce nemám odkojené prsia, avšak veľkosť 80 E od siedmej triedy ZŠ +gravitácia zanechali svoje stopy 🤭 Bola som v takej istej zúfalej situácii ako ty. V každej kabínke som zúrila a ticho závidela ženám veľkosť 75 B. Až kým som nevstúpila do malého obchodu v Trenčíne. Úžasná pani majiteľka, už od dverí vie čo potrebuješ. Kupujem tam aj plavky, ktoré sú krásne a nevyzerajú ako rozprestreté záchranné padáky🤔 Neviem odkiaľ si, avšak myslím si, že aj v predajni Triumph by sa ti vedela predavačka dobre venovať. Ja som tam raz v Auparku kúpila svokre 3 podprsenky na vianoce, na blink, a presne sedia. A tá má ešte väčšie prsia ako ja. A nosí ich ako vôl kožu.
ja nosim teraz taketo podprsenky - len s kosticou dole, nevystuzene.
nikdy by mi nenapadlo, aku dokazu urobit skvelu oporu a podporu aj vacsim a po dojceni mierne ovisnutym prsiam, sama od seba by som si takyto typ nikdy nekupila 🙂
stacil jeden ten bra fitting, viem svoje cislo, svoj typ a teraz sa nakupuju podprsenky jedna basen, ziadne zdrziavanie, skusanie, lamentovanie,.. vezmem tento typ, svoje cislo, pro forma vyskusam, a beriem, v akejkolvek predajni 🙂 nakup hotovy do 10min
Najprv chod vyskúšať osobne do kamennej predajne,nie naslepo cez net.Az sadne,potom si objednávaj.Urcite Lindex,H@M,aj obyčajné Tesco má podľa mňa kvalitu podprseniek porovnateľnú so značkovými.Sportové majú rôzne úrovne záťaže,Sportisimo napr.tam máš veľa značiek,ak prsia moc visia,skús najvyššiu záťaž,ono to parádne stiahne.
Ja som skusila astratex. Ale nie podla ich vypoctov. Este som sa nestretla so strankou kde by som sadla, pretoze, oni rataju s tym, ze mas vacsi obvod hrudnika a nie plnsie kosiky. Momenatlne som 80J, aspon, to pise na podprsenke 😂 objednala som viac velkosti, poskusala, vratila a odporucam tuto https://www.astratex.sk/podprsenka-luisse-nevys...
ani mne, mám aj väčšie tie uzliny a žľazy, jedno väčšie ako druhé, ja už dlho nenosím žiadnu a ak, tak športovú, menšie číslo, aby som ich nemala až po zem 🙂 ak si to nejaké šaty vyžadujú, mám z lindexu takú, čo som si ešte v tehotenstve kúpila, že mi sedí, ale to kostice žiadne, výstuž žiadna...
Ahoj, mala som ten isty problem az kym som objavila svet sportovych podprseniek, konkretnejsie tie "beauty back", uz ine ani nenosim.. napr taketo