Neviem či ho mám nazvať kamarátom keďže mne môže byť otcom. Nenávidím ho doslova . Už len preto že muž s ním chodí často von . A dokonca keď sme išli s mužom sami večer von na pizzu..dobehol za nami ako pes ,lebo nás videl...není mu vôbec blbé že sme mladší a čakáme dieťa.. ku mne si dovolí povedať hocičo ako zo srandy možno ,ale pre mňa to sranda není keď mi povie kedy sa rosypem a podobne reči k jeho veku debilné ..a narážky že s manželom chodíme stále spolu a za ruky . Nenávidím ho priam za to ,starecké reči . Prečo sa tak lepí na nás ..čo na ňom muž vidí preboha .
Kým si nesadnes s mužom a s ním o Tom čo ti vadí nehodia reč dovtedy odpovede na otázky mať nebudeš. Nehovoriac o tom, že si fakt mierne alergická už na neho alebo skôr viac než dosť... Chápem že to môžu spôsobovať aj hormóny, len si daj bacha aby si v jeho očiach neskončila ako hysterka. Lebo tej nálepky sa už nezbavis.
Však dedka uzemni, keď bude mať blbé reči. A keď k vám nabudúce dobehne, prehod 3 zdvorile slová a ďalšími 3 ho pošli preč, že teraz máme súkromnu diskusiu, porozprávame sa s tebou inokedy, čauko
Ja má byť stále tá zlá ? koľkokrát som mužovi hovorila čo robí ,ako sa chová ..čo stále ho otravuje..
Veď to namne vidno že mi vadí ..čo ho mám priamo poslať do p..?robí to naschvál a robí mu to dobre ..ako starý chlap ..
@viestta stále s ním chodí von . Tak ja nezmôžem nič . .keď som sama doma a on je s ním ..
Je to na mužovi ..bohužiaľ . Už ani nemôžem spomenut ho pred nim
@anonym a kto okrem teba a tvojho manžela mu to má povedať, keďže to očividne buď nevidí alebo nechce vidieť?
@letfenixa Na vine je muž .keď sme boli na bicykloch a volal mu a utekali sme domov aby išiel s ním von . Ako už som myslela naozaj že sa naňho vyserem
@anonym tak si to rieš s mužom.
povedz ujovi že či mu nie je trápne chodiť za vami a či nemá čo robiť doma...
manželovi daj podmienku - alebo dedo, alebo ja s dieťaťom.... na dvoch koňoch sa sedieť nedá...😉
@deti95060810 to som už riešila minulý rok .. pomohlo len chvíľu.. nedá sa s tým nič .
Vedmu povedz ze to vyzera ze to je jeho gay priatel....len ci to tak aj naozaj nie je...ktory zdravy mlady hetero vyhladava spolocnost postarsieho kamosa a dava mu prednost pred svojou zenou?
Áno, máš ho priamo poslať preč
No fakt mu povedz ze už sa o nich hovori ako o teplých bratoch. Keď jeden za druhým behajú, to musí byť velka láska
A muz inych partakov nema? Nehnevaj sa ale ten postarsi kamarat vas pozravi, pokeca a odide hadam si k vam neprisada na večeri. A tvoj muz je asi rad... Nezda sa mi dostojne urazat do teplosov... Poriadky si ma spravit on s nim a ty s muzom.
Ktovie co robia ked sa zenie zo spolocnej bicyklovacky za nim.
To bude nejaký primitív.
@elizabet173 možno sa nad tým zasmeješ ale áno ..bola korona ,😬čas sme trávili spolu . Bolo to asi to najkrajšie čo mohlo byť .
@hazelgracegus ♥️♥️
@elizabet173 no ..sedia na terase a debatujú ..akože majú tam viac známych ale ..mne príde že ten pánko akoby videl v mojom manželovi možno syna ?kamaráta?ja neviem . Mala som obdobie keď som si myslela že nás chce rozdeliť lebo spomínal že má dcéry. .také kadejaké narážky ..ale veď to by sa mu aj tak nepodarilo .
@elizabet173 proste najprv mi nevadil(pozná tak mojich rodičov ale len tak kto sú ....a preto by mal dať pokoj ) ale neskôr keď začal mať sprosté narážky na mňa ..na náš vzťah ..som hnusná ,úplne mám alergiu keď ho vidim . Vlastný otec ,svokor si nedovolí povedať čo on . A muž na to nič ..ten sa baví .
Prečo mu nepovieš aby si nevhodne poznámky nedovoloval? Keď ich povie tvoj muž ho prečo nestopne?? Prečo sa muža nepýtaš "čo na ňom vidí" alebo prečo sa s ním stretáva? My ti tu ťažko poradíme, treba sa porozprávať doma s mužom.