Nemam rada tieto horucavy. Aj dnes 35. Tolko horucich dni v lete som este nezazila. Keby je tych 25-26 slova nepoviem. Doma mame klimu. Ale staci mi vyjst pred bytovku a otras. Som jedina co trpim uz tak vela dni, ze je taka horucava?
nie si jedina.
odpocitavam dni do jesene, a veru teraz ma aspon tesi, ze uz sa skoro stmieva.
aspon daco.
neznasam toto leto. cele zle.
ziadne ochladenie riadne.
Ale skončia neboj sa...
V mojom okoli sme vsetci z tychto horucav riadne nervozni. Kazdy den sledujem pocasie kedy to skonci.
Ja od kedy mám deti neznášam leto a horucavy 🤦♀️😃
Veru nie si jediná. Tieto teplá sú záťažou pre každého. Nezábúdaj veľa piť. Je to nesmierne dôležité. Prajem všetkým aby sme tie teplá zvládli v zdraví.
Je to otras... vôbec niesi jediná komu toto leto ničí život... už sa teším na žlté lístie, vetrík a mikinku... ak dovtedy prežijem 🫠
A ja sa z tohto tepla tesim 😅
Veru toto leto je extremne horuce. Nepamatam, ze by minule leta boli az taketo... Alebo zeby iba spomienkovy optimizmus? 😃
@karinss Veru krasne si to napisala, tiez sa uz tesim na zlte listky, vetrik, mikinu 🙂🙂
Ja to milujem, práveže mi je smutno, že sa leto už končí.
@larinka552 aj mne sa zdá, že toto leto je najhorúcejšie aké som kedy zažila. A vôbec si ho neužívam, nebaví ma byť vonku a len sa potiť a zdochýnať.
nuž.... Svet sa mení. Trpia viacerí... Bohužiaľ, iné to nebude 🤷♀️
no v anglicku bolo leto dokopy snad tyzden .. u nas je rano jesen potom burky , vychrice a teraz zubate slnko ... 17 stupnov takze vy moc a tu nic ...
ja mám momentálne ms druhý deň.Takže len ležím doma na gauči a nudím sa.Najviac ma štve, že nemôžem skočiť do bazéna a trochu sa schladiť v tomto hice.Ktovie dokedy takto bude tipujem do pol septembra.Potom sa začne ochladzovať postupne
@zara1996 tak potom sa mi to iba nezda ale mam spravny pocit... predtym som tie horucavy znasala v pohode, teraz mi uz vadia. Keby som aspon mohla byt vonku alebo mat dvojmesacne prazdniny. Co by som za to dala 😃Ale ja som iba v praci a ked mam volno tak unavena na byte sa varim vo vlastnej štave 😮💨 Lebo v byte bez klimy je este otrasnejsie ako vonku. A ked sa aj trosku stihne v noci ochladit, tak od rana uz slnko peckuje na plne gule 😪
Bohužiaľ myslím ze to už iné ani nebude. Keď som bola malá, bolo max 26 co si pamätám...teraz? Ako v zahraničí....globálne otepľovanie je tu...len aby horšie nebolo....ešteže mame doma klímu
Teším sa, že je teplo. Ešte budeme plakať keď budu 4 stupne a dážď pol roka...
Milujem dážď...
Čakám na počasie veterné, s mikinou a tenkou bundou, október je môj
Nech sa páči prídete na Oravu ked vám je ľúto
@marcellka32 ja tiež milujem dážď, búrky, radšej zmoknúť ako zdochýnať v tomto hnusnom hice 😀
@ptvw nebola, ja nie som spokojna ani na dvore s bazenom…neznasam leto, niekam chcem aj ist a nie sa furt bat, ze moj 1r a 2r dostanu upal
Nie si jedina. Este 2 roky dozadu sme byvali v panelaku na JZ Slovenska a ani v noci sa nedalo vydychnut od horucav,nonstop utrpenie v lete🙃a to som teplomil, milujem leto,slnko ale co je vela,to je vela.. teraz sme v dome pri lese a pred nami potok, to je ako prirodna klima ,uzivam cele leto v pohode.
Ja tiež trpím, tretí trimester tehotenstva a toto počasie, to je fakt topka 😂🤦🏻♀️
Áno, prvý rok máme chladenie a je to na nezaplatenie, ani neviem, že je vonku teplo, v byte som umierala zaživa. Bez chladenia v teplých oblastiach to už asi nepôjde:(. Slovensko sa stava tropické.
Na leto som cakala snad od oktobra… takze sa tesim ze je teplo a uzivam si to! Mohlo by byt o par stupnov menej, ale zas, nemoze byt vsetko na 100%
Ja už sa teším keď sa konečne ochladí, ale podľa predpovede ešte celý september bude horúci🙄